pont azért,nem strapálom magam,innen tudom meg:)
pont azért,nem strapálom magam,innen tudom meg:)
ja mind ezt 4.5liter gázolaj százon bármikor.
amiket /Toyota,Honda/ 700.000km-en keresztül használtam megközelitőleg 12éven keresztül.
a többi márka rakás semmi:)
270.000km-en keresztül.
de csak a japán,esetleg lassan korea,csak az az autó:)vsz. szigorúan:)
ezt cáfolom.
nekem van egy,bármikor kiugrom vele bárhonnan,ahogy nyomom neki,200nm/ 2000fordulat,kb. nemtom pontosan.
megy,csak a közhiedelem és a sok kintről hozott 30ezer km/ szervizciklus szerint szervizelt xar-befeküdt motor szerint,egy rakás xar.
a 106 lovasok általában széthullanak,pont.
a 86 lovasok 2006-tól,facelift és a 100lovasok 2004től nem.pont.
én ilyeneket használtam 250.000km-en keresztül,semmi bajuk nem volt,csak a kötelező.
Jaguar F-Pace
Várd meg,már csak pár nap van hátra a Frankfurti Autószalonig
http://www.origo.hu/auto/cegauto/20150904-jaguar-f-pace-suv.html
Égéstér
Nehéz kérdések: Renault vagy Honda?
Nagyon lopják a Hondákat
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/09/04/nagyon_lopjak_a_hondakat/
Igen, az előző Mazda 6-ban még a szar, Mondeo motor volt. Az újé viszont sját, Skyactiv technológia.
Miért nem tudsz? Se gyerek, se hajtós munkahely, semmi dolgod. :-)
Persze, mert az 1.5dci nem megy :)
:)
ha jo helyről származik,akkor kicsi nagyon riziko vele.
beleszeretni én sem tudnék:)
ááá esélytelen.:)
nem tudok én ilyen programokra eljutni.
rönyó rönyó,semmi baja 208.000km.eladó:)
mazda diesel ford kooperáció,igazából sok mazda 6 diesel fingott ki 100ezer km felett kicsivel,.
Honda az ok.
Ezt a dízelt megvenném, a Honda 2.2-t is. Rönyót nem.. :-)
Jut eszembe, jövő 7végén országos Honda talira megyek Kiskunlacházára, ottalvósra, ha érdekel..
Városba transzportnak ok. No de beleszeretni?? :-)
Ez nem igaz! Rohadtul nem mindegy a felszereltség, mert a legtöbben a legextrásabbat választják. S ebben a kategóriában az aut. váltó is húzó extra. Futott km pedig kicsit több, mint 30E km/év, teljesen reális egy dízelnél. Ahol ennél kevesebb, ott már lehet gyanakodni.. Amúgy rákerestem, beírtam a motort, évjáratot, s 1 db olcsóbbat találtam. 1.6i benzines manual klímával biztos van, azt vedd meg te..
Ismerős beleszeretett egy Opel Corsa C 1,2 cosmo 2004.Tud valaki rosszat róla?
tele van vele hasznaltauto honlap, nézd meg, nem kell egyre räböknöm a rengetegböl
Felszereltség használtaknál már nem nyom annyira sokat a latba. Évjárat kevésbé fontos, mint futott km és állapot.
mondjuk Mazdából csak benzinest vennék.
nem semmi,mert 2000-3000fordulat között még renault 1.5dci is képes egy kis hátba verésre,ugy tologat,főleg a 106lovas,az 1900-2000cm3 -es diesel renaultokról meg nem is beszélve.