Jó, hát uk-ban szűz terület már nincs :)
Jó, hát uk-ban szűz terület már nincs :)
az is az...
sztm is uk-ba a legegyszerűbb beilleszkedni, az egész ország már eleve egy óriási katyvasz, kivéve a skót részt. Európában nagyon könnyen lehet ide oda költözni, mert óriási különbségek nincsenek a kultúrák között.
Őszinte legyek, szerintem magasról leszarják honnan jössz :) csak ne legyél troll
Csak a szokásos spádiánizmust adtad elő. Volt egy téma,hogy mennyire vagy szardarab bevándorlóként, illetve azzal szemben akár itthon.
Erre bedobtál egy szokásos spades túlzást, hogy 99% annak néz a UK-ben.
A hierarchikus, de a bevándorlókat legfairebbül kezelő UK.
Aztán te már rég az élet értelmének megvalósítása szempontjából nézed a bevándorló/bennszülött témát, egy fórumon azért több infó kell témaváltáshoz, így tényleg csak időpocsékolás lesz.
Bevándorlókat Európában a UK kezeli a legjobban, vagy egyik legjobban.
Persze, a Lordok Házába nem kerülsz be bevándorlóként, hogy az élet értelmét megvalósíthasd, de az angolok 99.9%-a sem kerülhet be...ezért az összehasonlítás így hülyeség, és pont nem vagy semmivel sem rosszabb helyzetben mint az angolok 99.9%-a.
Éltem délen, midwest, észak-ír, ír részen is, sehol nem nézett szardarabnak senki, és ittak elég sört, mást sem csinálnak, de nekem házassági ajánlatok jöttek, nem leszólások. Az is lehet, én a szépet látom meg, mások a negatívat, fene tudja.
De ismerősök, akik járják a világot, ha valahol nem tudnak beilleszkedni, mennek vissza UK-be, ahol sikerült.
De kell hozzáállás is, anélkül nem fog menni, és bevándorló maradsz, és lehet szidni a téged szardarabnak néző embereket.
Az emberek többsége nem a hatás felől nézi a bevándorlást.
De ha meg hatásokról akarsz beszélni, akkor írdd le érthetően.
Nem tudom, hogy hányan vándorolnak UK-be, vagy máshová azzal a céllal, hogy 'hatással' legyenek a világra, szimplán csak jobban akarnak élni, anyagilag, vagy mentálisan, a te nézőpontod elég egyedi.
ellenben gondold végig, hány magyar származású Nobel-díjas érte el a nagy hatását itthon, és hány külföldön...
vagy hogy Hollywood (Fox, Cukor, Zukor, Korda stb...) mekkora hatást jelent, és mekkorát egy magyar film...
Az nyilván úgy van h a zember átugrik egy sörözésre és aztán iszogatás közben kikotyogja h én akarok a királyotok lenni aztán meg néz nagyot mint Shrek. Én egész másról beszéltem és egész más gondolati sikon, sajnálom h igy megterheltelek hétvégén, meg h erre dobtam ki az időmet azt is, kb nem ért semmit
Elszállt egy hosszabb...
Aki be akar illeszkedni, úgy akar élni, úgy akar gondolkodni, azt elfogadják.
Aki csak kiruccan sörözni, hogy aztán beilleszkedésröl ossza az észt, és azon filóz, hogy basszus nálatok én nem leszek politikus meg felsöbb osztály, azt lenézik, kinézik, és nagyon helyesen teszik.
nem régen, de ha beiszik az angol barátod kicsit öszintébben beszél :)
lehettél volna ha a királynő megkinál vele.
Nem arról van szó h be akarsz illeszkedni vagy sem, hanem h megvan-e a lehetőséged vagy sem és ez nem az arisztokratizmusról szól hanem a "hatás" képességéről, de te ezt úgysenem érted, ugye ? :) Mondjuk neked itt fullra megvan a lehetőséged, sztem
Tényleg érdekelne, hogy mikor és meddig éltél Uk-ben?
Nem lehettem volna Lord, még házassággal sem, mivel a nö rangját a férj nem kapja meg. Ami angolokra is ugyanúgy érvényes.
Elég meredek társításaid vannak a befogadás kérdéséhez.
Gondolom, jellemzöek lehetnek rád.
Bocs, hogy csalódást okoztam, hogy az élet értelmét nem ahhoz mérem, hogy lehetek -e országvezetö, vagy sem.
Proliként is élhetek segítö és jó életet.
Neked sok sikert a politikai elitbe történö beilleszkedéshez.
igen voltam, aranyos népek, de ez bizonyos dolgokon nem változtat, mégha nem is olyan hierarchikusak mint az angolok, sztem
ha ez adódik akkor nem sokat értettél meg. Amúgy bocsi h a hozzászólásaid alapján többre predesztináltalak a babás kápek felhőjénél, télleg ne hari nem akartalak megsérteni :)
valóban...
Megválasztottak téged valaha spanyol vagy olasz képviselönek? Nem? Érezd magad szarba sem vett bevándorlónak :)
Ha esetleg nem érted a gondolatmenetet, csak idézd fel magadnak az élet értelmét, és majd megérted :)))
1 lakás esetén az átalányadózás is szóba jöhet (szobánként évi 32 ezer Ft).
És igen, aki kint is magyar akar lenni, okoskodni, minden kiskaput kihasználni, mindig jól járni, azt ki fogják nézni. De nem azért mert magyar, hanem mert úgy viselkedik, ahogy csak a balkánon szokás.
Óhatatlanul is adódik a kérdés, mikor, hol, meddig, és mely életkorodban éltél te Uk-ben?
Hihetetlen, miket írsz...
Voltál te valaha olaszországban vagy spanyolországban?
Mindkét nép kedves, aranyos, és mindig segít ha tud, és megpróbál akkor is, ha nem. Persze fel kell venni a stílusukat, azt az "ejj ráérünk" stílust, de akinek ez nem tetszik, ne menjen oda. Nekem nagyon bejön a stílusuk, és rám, és a stílusomra mindenütt mosolyogtak.
"Ha akartam volna, simán bekerültem volna az angol felsöosztályba is akár"
persze és te lettél volna the Lord Tőzsdenyúl :). A politika még maga az ezen való okoskodás is a történelemben mindig is a felső-középosztály privilégiuma volt és az ma is és a jövőben is az marad amig képviseleti demokrácia lesz és ide a tözsdeforumba sem sarki joe-k irnak. Az h Mo-n ennyien foglalkoznak vele az mutat egy fajta társadalmi mobilitást és nem f@szság.A sarki Joe itt is és ott is szarik rá mert mást nem is tehetne.
.
Nem taposott meg semmi
Az élet értelmét mindenkinek magának kell megtalálnia megfogalmaznia, már ha keresi egyáltalán.