Re: nincs cím
tozsdenyul Előzmény: #738351Csak a szokásos spádiánizmust adtad elő. Volt egy téma,hogy mennyire vagy szardarab bevándorlóként, illetve azzal szemben akár itthon.
Erre bedobtál egy szokásos spades túlzást, hogy 99% annak néz a UK-ben.
A hierarchikus, de a bevándorlókat legfairebbül kezelő UK.
Aztán te már rég az élet értelmének megvalósítása szempontjából nézed a bevándorló/bennszülött témát, egy fórumon azért több infó kell témaváltáshoz, így tényleg csak időpocsékolás lesz.
Bevándorlókat Európában a UK kezeli a legjobban, vagy egyik legjobban.
Persze, a Lordok Házába nem kerülsz be bevándorlóként, hogy az élet értelmét megvalósíthasd, de az angolok 99.9%-a sem kerülhet be...ezért az összehasonlítás így hülyeség, és pont nem vagy semmivel sem rosszabb helyzetben mint az angolok 99.9%-a.
Éltem délen, midwest, észak-ír, ír részen is, sehol nem nézett szardarabnak senki, és ittak elég sört, mást sem csinálnak, de nekem házassági ajánlatok jöttek, nem leszólások. Az is lehet, én a szépet látom meg, mások a negatívat, fene tudja.
De ismerősök, akik járják a világot, ha valahol nem tudnak beilleszkedni, mennek vissza UK-be, ahol sikerült.
De kell hozzáállás is, anélkül nem fog menni, és bevándorló maradsz, és lehet szidni a téged szardarabnak néző embereket.
Az emberek többsége nem a hatás felől nézi a bevándorlást.
De ha meg hatásokról akarsz beszélni, akkor írdd le érthetően.
Nem tudom, hogy hányan vándorolnak UK-be, vagy máshová azzal a céllal, hogy 'hatással' legyenek a világra, szimplán csak jobban akarnak élni, anyagilag, vagy mentálisan, a te nézőpontod elég egyedi.
ellenben gondold végig, hány magyar származású Nobel-díjas érte el a nagy hatását itthon, és hány külföldön...
vagy hogy Hollywood (Fox, Cukor, Zukor, Korda stb...) mekkora hatást jelent, és mekkorát egy magyar film...