Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #738359

Én mindig is így néztem a témát. Az h valahová beilleszkedsz az miért valami ? A böriben is beilleszkedsz, de ez célnak karcsú ez nem vágyaid netovábbja hanem eszköz pl. h túléld. De minek ezért kimenni h túléld ? Azért h keress vagy h könyebben élj vagy akármiért kimehetsz attól függ mi az életcélod, De az önmagában nem érték és nem eredmény és jó angol nem lehetsz soha. és a szabadságjogaidból is hiátus lesz. pl. válaszható de facto soha nem leszel ezt illettem szar darab kifejezéssel, nyilván túlozva de ha ez nem fontos akkor mi a f@sznak pümpögünk itt a politikáról egyáltalán ? Igen is itt sokkal nagyobb lehetőségeid vannak mint külföldön, még ha az eu-ban is, bárhol.

Ha meg házassági ajánlataid voltak egy jó lordot foghattál volna mert szerény jogi véleményem szerint ez esetben megörökölhetnéd a nemesi cim használatát a jó Lord után :) ha más nem Ladyként :)

Az angiolok egy bizonyos szint felett nagyon is zártak Londonban aztán végképp. Magasabb beosztásokban a HR-es a nevedet nézi meg aztán h hol laksz aztán esetleg h hol végeztél és ha nincs találat már repül is a papirod a darálóba a referenciákra is szarnak, ha nem ők kerestek meg.

Ha ők kerestek meg akkor lehetsz Korda ha mellé nagyon tehetséges vagy és újszerű is az amit csinálsz