Nem , 12470 -nél volt a csúcsvételem (ATH-n) és 5700-2000 körül szálltam ki belőle végleg.
Nem , 12470 -nél volt a csúcsvételem (ATH-n) és 5700-2000 körül szálltam ki belőle végleg.
Igaz, ezért kénytelen vagyok érte kimenni. De ez engem nem zavar, csak arra válaszoltam, ha van sok zsém, itthon is mindent megkapok. Mint a példa mutatja, ez nem igaz, ezért akarok ott élni, ahol valóban megvehetem, amit szeretnék.
Egyetértek. Én még megfejeltem londoni léttel, s angol tanulással.. Egyik legjobb időszakom volt.
én 1,5 évig voltam szabin. Hát annál királyabb dolog nem sok volt eddig életemben.
Egy gond volt, hogy az a kva RFV rossz irányba ment. Ha nem századolódik az árfolyam, hanem 100-szorozódik, akkor ma szerintem már valahonnan Thaiföldről regelnék a fórumba...
Látod a kormány figyel az egészségetekre! :-) Nincs olyan cigit, amit állandóan szívnátok...
egy tangában kellet volna felszolgálnod :)
Igen anno haverok küldtek jugóból képeslapot.. mondtam milyen giccses...meg a rádióban hallgattam akólót..mondtam na ilyen nagy szar zenét..
Utána amikor kimentem jugóba..a táj "giccses volt" ..és a tengerparton ettük a grillezett birka gombócokat..mellé dalmát vörösbor.. és teljesen reális volt..
csodás a magyar nyelv..és csodás apukád mondása.. telitalálat.
Én meg ha Indonéziában vagy Malájziában vagyok, akkor a Sampoerna szegfűszegeset szívom.
Érdekes, ha hazajövök, nem ízlik semennyire.
Ennél is működik, hogy mindent ott kell fogyasztani, ahol a környezet, ottlét hangulata meghatározza..
Apukám mondásával: "annak ott van dísze":)
Jórégen többször beleszaladtunk már, hogy itthon is erőltettük, ami külföldön nagy élményt okozott.
A legelső és a legmeghatározóbb tanulságot még az 1980-as évek elején állapítottuk meg, mikor a férjem a párizsi piacról osztrigát hozott. Túlélték frissen, de a kalapálgatással kinyított osztrigák a morzsalékkal, továbbá hiába csináltam meg hozzá a megfelelő salátát és körítést nem hozta azt a filinget, amit a férjem a Lidóban osztrigát eszegetve meztelen csöcsű gyönyörű táncosnők nézése közben megélt:)
Irigykedsz? :)
Még szerencse hogy zárva van a bolt, jut idö zsidózni kicsit a mise után.
köszönjük...gondoltam..autentikus forrásból tudhassuk.. majd egy macesz receptet is nyomhatsz.
A nővérem ilyet szívott, ilyen sincsen:
Előre a lenini úton :)
pffff nem is tudtam ,hogy nem kapható
hát, most már ezt is tudom, reméljük ibiza is megértette a továbbképzést :)
Több inger éri, de ez pár hónapig érdekes, utána a bör kialkakítja a hiányzó védelmet , érzéketlenebb lesz , keményebb lesz, és kevésbé hat rá bármilyen inger. Nemcsak action során, hanem mindig. Nem zavarja öket a nadrág, aki meg meglepödik, maki létére, hogy reggel akár burnuszos, akár nem, sátrat állít, az kérjen korrepetálást szexuális alapismeretekböl, vagy olvasson több Bravo újságot ;)
a csinpánz is megtenné ha megtehetné ezt amit az ember. Sztem semmilyen szembefordulás nincs.. egyszerűen csak kihasználja az ember a lehetőségeit...a képességeit.
Ami a gond az ember pazarlóan használja a természet erőforrásait.
De erre is van bőven példa.. elefánt kidönti a fát hozzáférjen a gyümölcshöz.. néhány ragadozó jóval több állatot öl meg mint amennyit elfogyaszt..stb stb..
A természet javai sztem nem annyira végesek mint gondoljuk.. max eltünik egy nagyképű majom faj és a helyére jön egy másik. Egy zsákutca lezáródik.
Lehet látni képeket olyan helyről amit az ember elhagy..a természet visszaveszi ami az övé.
hazánkban nem lehet kiválóan megélni, mert nincsenek termékek.
Én pl ezt a cigit szeretem a legjobban:
Dicső kormányunk azonban úgy döntött, ilyet ne lehessen itthon kapni, ezért nincsen, pedig még a kommunizmusban is volt. Számomra pedig a kiváló élet azt jelenti, amit meg akarok venni, az legyen kapható.
Így amikor kimegyek máshová, akkor betankolok.