Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #737651

Nirvánától messze vagyok. :) Nem tudom ezeket a dolgokat összeegyeztetni azzal amit látok amit megfogok, érzek, az ösztönökkel , azzal amilyen az ember úgy általánosságban. Ha van reinkarnáció akkor következő életemben lehet hal leszek, vezekeljek pusztítottam őket. :)

Része lenni a természetnek, pl egy horgászatnál belesimulsz a tájba , egy kis pont vagy az élővilágból. Közben szellemileg is feltöltődsz , ez a természetközi életforma ez nekem bejön.

De nem ebben a formában mint pl a Krisnások amit csinálnak lemondani az anyagi javakról aztán koldulnak. Minek ? Lemondtak az anyagiakról, ja , hogy mégse. Ilyen dolgokról beszélek, kilóg a lóláb.

Nem esznek húst. Normális dolog ez? :)

Ezt a természetközeli dolgot én vhogy úgy tudnám élvezni mint egy aranyásók Alaszkában ismered biztos jack london könyvet (ha nem akkor kötelező olvasmány) Tehát része vagy a természetnek, megküzdesz az elemekkel, érzed élsz, de valamilyen szándékkal. Keresd az aranyat, a prémet, a halat, a nőt , bármit ,csak valami kézzelfoghatót, közben közeledsz a Nirvánához csak nem buddhista értelemben.

De ezek a nem bántjuk az állatokat ezért nem eszünk húst, mondjunk le az anyagiakról , testi élvezetekről ez nekem kínai. :)

Ha annyira le akarnak mondani róla és van lóvéjuk utalják át nekem.

Persze nem minden az anyagiak körül forog, de azért vmi egyensúlyt ebben tartani.