Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#737743 Ibiza Előzmény: #737726

köszönjük...gondoltam..autentikus forrásból tudhassuk.. majd egy macesz receptet is nyomhatsz.

#737731 rbbj11 Előzmény: #737726

hát, most már ezt is tudom, reméljük ibiza is megértette a továbbképzést :)

#737726 tozsdenyul Előzmény: #737713

Több inger éri, de ez pár hónapig érdekes, utána a bör kialkakítja a hiányzó védelmet , érzéketlenebb lesz , keményebb lesz, és kevésbé hat rá bármilyen inger. Nemcsak action során, hanem mindig. Nem zavarja öket a nadrág, aki meg meglepödik, maki létére, hogy reggel akár burnuszos, akár nem, sátrat állít, az kérjen korrepetálást szexuális alapismeretekböl, vagy olvasson több Bravo újságot ;)

#737720 Ibiza Előzmény: #737714

a csinpánz is megtenné ha megtehetné ezt amit az ember. Sztem semmilyen szembefordulás nincs.. egyszerűen csak kihasználja az ember a lehetőségeit...a képességeit.

Ami a gond az ember pazarlóan használja a természet erőforrásait.

De erre is van bőven példa.. elefánt kidönti a fát hozzáférjen a gyümölcshöz.. néhány ragadozó jóval több állatot öl meg mint amennyit elfogyaszt..stb stb..

A természet javai sztem nem annyira végesek mint gondoljuk.. max eltünik egy nagyképű majom faj és a helyére jön egy másik. Egy zsákutca lezáródik.

Lehet látni képeket olyan helyről amit az ember elhagy..a természet visszaveszi ami az övé.

#737719 Ricsi Előzmény: #737706

hazánkban nem lehet kiválóan megélni, mert nincsenek termékek.

Én pl ezt a cigit szeretem a legjobban:

https://www.google.hu/search?q=dunhill&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIhuzPsNL2xgIVgVRyCh25hgAh&biw=1024&bih=429#imgrc=sJk2tnWbDtT8YM%3A

Dicső kormányunk azonban úgy döntött, ilyet ne lehessen itthon kapni, ezért nincsen, pedig még a kommunizmusban is volt. Számomra pedig a kiváló élet azt jelenti, amit meg akarok venni, az legyen kapható.

Így amikor kimegyek máshová, akkor betankolok.

#737716 rbbj11 Előzmény: #737711

De legalabb nem oltasokkal teli veszekedes, hanem valoban dumcsi lett, meg ha off is

#737715 rbbj11 Előzmény: #737688

Nagyon tetszik ez az "alkalmazas"!

Mar egyebkent fertorakoson lakunk, de eszerint a terkep szerint sem olcsobb az sem sopronnal

#737714 rbbj11 Előzmény: #737689

En embert egy allatfajnak, igy nagyon is termeszet reszenek tartom, gimiben is biologus szakos voltam. De ez nincs ellentmondasban azzal, amit lejjebb irtam: az egyetlen allatfaj, ami nagyon szembefordul a termeszettel. Ha a termeszet resze, akkor ezt ugy is fordithatjuk, hogy az egyetlen, aki szembefordul onmagaval.

A leginteligensebb allatok sem fordulnak szembe a termeszettel, delfinek nem keszitenek olyat, h. Tobb halat tudjanak fogni, csipanzok sem foldmuvesek, nem keszitenek hazat. A hod ugyan csinal gatat, de ezen tul nem befolyasolja a kornyezetet szamottevoen

#737713 rbbj11 Előzmény: #737687

Jo basszus, igaz, ha a ket nyugalmi allapotbeli ingerlest hasonlitjuk, akkor a korulmeteltet nagyobb inger eri, ok. De action soran epp ellenkezo a hatas, ugy tudom.

Hordjanak szuk alsogatyat a zsidok, es maris nem lesz inger

jó kis dumcsi lett szegé…

#737711 Ibiza

jó kis dumcsi lett szegény ingatlanos fórumból.

#737710 Ibiza Előzmény: #737699

nem várom el legyen annyi eszed megnézd mikor és mennyit irok. te viszont állandóan a seggemben loholsz.saját véleményed semmi..pozitiv hozzászólást még nem láttam.. ha beirok egyből előbújsz.. a napod erre megy el. Te tudod... jössz velem mint pattanás a seggemen.. :)

most nyaralok.. amúgy meg jól beosztott a napom.. én osztottam be tehát a legjobb ,)

#737708 banyaiz Előzmény: #737700

Meleg is hatással lehet rájuk. Éghajlati tényezők. Megnézed Latin Amerika, vagy Afrika, Dél Európa -más mentalitás.

Ilyen k. melegben nem is a legjobb dolgozni. :) Máshogy működik az ember, nem csoda hosszú távon meglátszik rajtuk. :). Így változik az éghajlatunk nem kell átköltözni spanyolba átmegyünk mi is latin mentalitásba.

#737707 banyaiz Előzmény: #737694

Vagy amikor Oppenheimer idézett a bhagavad gitából ugyan nem buddhizmus de rokon műfaj. "én lettem a halál, világok elpusztítója"

Na hát ezt idézhetné az emberiség is kereszténység, vagy buddha vagy bármi ide vagy oda. Elmélet és a gyakorlat vhogy nem passzol a valóságban. Valami félrecsúszott valahol. Vagy elméleti vagy gyakorlati részen vagy mindkettőn.

#737706 Pyxis Előzmény: #737700

Hazánkban is kiválóan meg lehet élni, csak ne jönne szembe annyi pesszimista ember.

Bár lehet csak azért látom így, mert rengeteg emberrel találkozom, akik élettapasztalatukat megosztják velem.

Borsodba, Nógrádba fillérekért lehet vásárolni birtokokat, és bár hihetetlen külföldiek is szép számmal települnek be.

#737705 banyaiz Előzmény: #737694

Még egy érvet tudok felhozni neked de az is földhözragadt dolog.

Megnézed ezeket a tanításokat a kereszténységtől Buddháig általában szeretetre, békességre, stb tanító vallások . Ezzel szemben megnézed a történelmet, egy vérfürdő. Megnézed a jelenkort itt sem sok nyomát fedezheted fel . Pedig emberek egy jelentős része híve ezeknek az "egyházaknak".

Itt akkor valami probléma van, nem?

#737704 banyaiz Előzmény: #737694

Zavarni nem zavar , hogy ezt csinálják. Csak szkeptikus vagyok a témában.

Puritán egyszerű élet a természetben biztos sok mindent máshogy láttat az emberrel, és sok pozitív hatás utoléri. De azért egy virággá átváltozni nem fog húsevő ragadozóból mert ezeket mantrázza. Metszőfogai, vagy szemfogak még nem potyognak ki a helyéről mert Krisna hívő lett, vagy bármi hasonló.

Így látom a dolgot.

#737703 banyaiz Előzmény: #737694

Nem krisnásokra akartam kihegyezni. Természetközeliség bejön , többi messze van tőlem.

Az ellentmondásra , anyagiak elutasítása és koldulás.

A hitetlenségemet , hogy ember ennyire le tudja győzni önmagát. Persze külsőségekben rendben, elmész a Krisna völgybe meglátod.

De ha ott élnél fél évig meglepődnék rajta ha 100 ilyen jellegű ellentmondással mint ez a koldulás téma nem szembesülnél, és azzal, hogy ezek nem is olyanok mint amit hirdetnek. Belül nem olyanok.

Nekem már ott végem van, nem gyújthatsz rá , nem ehetsz húst. Pedig ezek még szinte csak a külsőségek a dolgokban, hol vannak még a szellemi dimenziók.

Nem ehetnék húst egy hétig nyersen megennék egy tehenet, és kitiltanának örökre . :)

Mondom túl földhözragadt vagyok én ehhez. Ez van.