Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#735253 matgab Előzmény: #735078

én hülye, eladtam a ricsit 4700 felett, mert tudtam, hogy nem nőhetnek a fák az égig, de aztán még úgy tűnt, mintha még lenne benne egy kör és visszavettem 4610-en.

Most meg szopom a f@szt vele... Miért nem ültem rá a kezeimre??????

#735078 matgab Előzmény: #735067

nyomorék seadrill, amikor azt hiszem tovább már nem eshet már, akkor esik még 4%-ot egy nap alatt...

#734993 matgab Előzmény: #734896

tudom ám még überelni a szituációt...

Szóval tegnap mégis sikerült még visszavásárolnom 2 jegyet 4000-ért, így bukó nélkül.

Elmentünk, bnő gondolva, hogy a Budapest Bar koncertre kiöltözik, felvette a magas sarkúját és a fehér nadrágját.

Na most, ha az ember koncerten áll, akkor a magas sarkú (főleg ha nincs hozzászokva) kva kényelmetlen, fehér nadrágban viszont a BP Parkban nem lehet leülni mert koszos lesz.

Úgyhogy fél óra nyafogás után ott kellett hagyni a koncertet is. Így végülis nem is csak 1500-at buktam a dolgon, hanem mind az 5500-at.

Legközelebb okos leszek és a kerítésen kivülről hallgatom a koncertet.

#734897 JP Előzmény: #734896

Az "akácos út" -at úgy megszólaltatják pedig, hogy leiszod magad.... na ess át ezen az életérzésen, és túl leszel rajta :-)

#734896 matgab Előzmény: #734772

vettem 2 db Budapest Bar koncertjegyet 5500-ért. Aztán úgy volt hogy lesz inkább más program, ezért eladtam, de épp senki nem akart 4000 felett venni, ezért 4000-ért.

Aztán a másik prg sztornózodott, megnézem, hogy mennyiért kínálják a jegyeket, most meg senki nem akar 5000 alatt adni kettőt (helyszínen meg 3000). Pont olyan , mint a részvénypiac...

#734463 Pyxis Előzmény: #734432

Vegyél Nyomdát és hagyd a tőzsdét, csinálj valami értelmes dolgot helyette :D

#734441 JP Előzmény: #734432

Ha már annyi részvényed esik, attól függetlenül, hogy mikor-hol vettél belőlük, nem kezdesz el azon gondolkodni, hogy shortolnod kellene a papírokat a piacon, nem pedig longolni?! Hm? :-) Most képzeld, mindegyikkel nyerőben volnál! Nem is kéne októberig várjál azzal a tenerifével :-)

#734432 matgab Előzmény: #734375

ez a kva kors csak esik és esik. Meg a seadrill is, meg a richter is (kivéve ma). meg a pko és a freesoft is... a rank meg akkorát esett előtte, hogy most csak erőt gyűjt, hogy legyen honnan esnie...

Egyedül az Eli Lilly a kivétel, de az is csak azért, mert azt hittem, hogy mindent eladtam, ami volt, de a másik számlámon volt még belőle egy harmadnyi.

No meg a Raiffeisen, ami egy kicsit felment aztán esett mint az ólajtó, most meg visszakorrigált.

Remélem a jövő héten minden megfordul, mert azért ez így nem vicces...

#734375 rbbj11 Előzmény: #734096

épp az ilyen okokból lehetséges a befektetés az értékpapír-piacon! Ha nem lennének anomáliák, mindig helyesen lenne árazva minden, akkor lehetetlen lenne banki kamatnál többet fogni

#734097 matgab Előzmény: #734096

nocsak, a Rank progress 7% pluszban, remélem jön valami hír, amit még nem tudok...

#734096 matgab Előzmény: #734090

egyszerűen nem értem, hogy ha 45 USD-nél 10 USD volt a seadrill, akkor most 61 USD-s olaj árnál hogy lehet 11 USD a Seadrill.

Azt sem értem, hogy ha a KORS 4USD körüli profitra számít 2015-re, akkor hogyan lehet az ára 47 USD?? Az majdnem 10%-os hozam éves szinten...

Azt sem értem, hogy ha a rubel erősödik és a richternél egyre inkább kézzelfogható közelbe kerülnek az új gyógyszerek, bővül , mint az atom és gyakorlatilag bármelyik pillanatban lehet egy esetleges felvásárló -mert ez az iparági trend és a ricsi nem drága- akkor miért nem 6k-n (na jó, legyen 5k) az árfolyama??

#734083 matgab Előzmény: #733811

az a baj, hogy minden részvényem olyan, hogy amikor minden emelkedik, akkor stagnálnak, amikor meg egy picit is esőbe fordulnak a dolgok, akkor meg zuhannak...

#733811 matgab Előzmény: #733298

na ma legalább a raiffeisen rallízott egyet.

A richter kiábrándító lett, a PKO is valamelyest javított, de neki azért van hova javítani bőven...

#733298 matgab Előzmény: #733152

vételt követő -10% a seadrillnél gyakorlatilag 4 napon belül teljesült, csakúgy, mint az Eli Lilly-s 10%-os emelkedés is 1 héten belül.

(Pont ugye az Eli-t cseréltem Seadrill-re, no mindegy)...