:) mert sajnálod a jóra a pénzt...
pl van fent egy fehér kombi, 699 ért, az szerintem jó.
nem talältam azota se megfelelö állapotu merci w124-et 94böl
egyszerü, nem a 140 lovas kell belölük, hanem a4böl is a 110 lovas, 1.9-es. És 2005 elötti
Azert vettem avensist, mert passatok többsége lerongyolt volt, a4 volt legszimpibb, de az meg 350e-rel drägäbb rosszabb felszereltséggel, mint avensis
bizom benne,nem lesz harakiri:)
azért drága, mert nem kell...
csak japán, vagy régi, értsd 90 es évekbeli német...
Szerintem Japán vasak elég jó gépek, de mióta van ez a globalizálás azóta előfordulhatnak ugyanolyan alkatrészek más gyártó kocsijaiban. Pl. csapágyak, gyertyák, blokkok(ugyanott készülnek) stb...
A másik szempont, hogy nem a tartósság a fő szempont a gyártásnál hanem a költség.
Örök igazság minden kocsira kell költeni csak valamelyikre többet. :\
Ez ilyen anyázás elsimító poszt akart lenni mielőtt elkezdődne az offolás. :)
mondjuk a Toyota dieselek innen fognak,napjainktól megindulni a lejtőn.....bmw diesel kerül a japán márka autóiba......nagyon hiányzott.
akkor miért vettél Toyotát,Avensist?
mondjuk nem szalonból vetted,ahogyan futólag olvastam,úgy lehet....attól függ mibe sikerül belenyúlni.
vegyél egy yo kis konstrukciojában olajzabáló 2.0diesel 140ló- mondjuk, 2005ös vw passatot,ücsörögj benne 100ezer km-t....utána ....huzz egy vonalat:)igy,hogy nem hiszed......majd elhiszed:)
abból hozhatják a megbizhatót,a megbizhatók kintről is...2004-2007ből...
audiba akár A4-be ,amelyikbe ilyen motor jutott szintén zenész....
ezeket motorokat még a szalonból vétel sem mentette meg,rakás xarok,mert ezekre még ott is széttárták a karjukat a szervizesek,a reklamáciora.
nekem bmw diesel sem kellene annyira,de ez magánügy.
amennyi bmw van az országban bontók mindig ellesznek látva :)
en nem hiszem, h. bmw, passat vagy audi alkatrészeket sokkal gyakrabban kéne cserélgetni, mint a toyotáét
Csak hát nem mind1, hogy xy darabot milyen sűrűn cserélgetünk......
toyota alkatresz legaläbb annyiba kerül...es nincs belöle szinte utängyärtott
hondát se olcsó a legenda szerint :) toyotát meg nem kell, mármint a régit...
Japán autót, Toyota, Honda......
BMW-t drága javíttatni.
Tudod hogy kovetem az elvtarsak amokfutasat. Hamarosan abbahagyom.
Taresz: az altalam tervezett bmw motorvezerlok hamarosan piacra kerulnek, uj bmw-t mar en se vennek :))))
és mivel indokolta? :) vagy mit javasolt?