Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: BMW chiptuning?

#731735 rbbj11 Előzmény: #731634

egyszerü, nem a 140 lovas kell belölük, hanem a4böl is a 110 lovas, 1.9-es. És 2005 elötti

Azert vettem avensist, mert passatok többsége lerongyolt volt, a4 volt legszimpibb, de az meg 350e-rel drägäbb rosszabb felszereltséggel, mint avensis

#731649 Ddavid Előzmény: #731634

Szerintem Japán vasak elég jó gépek, de mióta van ez a globalizálás azóta előfordulhatnak ugyanolyan alkatrészek más gyártó kocsijaiban. Pl. csapágyak, gyertyák, blokkok(ugyanott készülnek) stb...

A másik szempont, hogy nem a tartósság a fő szempont a gyártásnál hanem a költség.

Örök igazság minden kocsira kell költeni csak valamelyikre többet. :\

Ez ilyen anyázás elsimító poszt akart lenni mielőtt elkezdődne az offolás. :)

#731634 Sumér harcos Előzmény: #731629

akkor miért vettél Toyotát,Avensist?

mondjuk nem szalonból vetted,ahogyan futólag olvastam,úgy lehet....attól függ mibe sikerül belenyúlni.

vegyél egy yo kis konstrukciojában olajzabáló 2.0diesel 140ló- mondjuk, 2005ös vw passatot,ücsörögj benne 100ezer km-t....utána ....huzz egy vonalat:)igy,hogy nem hiszed......majd elhiszed:)

abból hozhatják a megbizhatót,a megbizhatók kintről is...2004-2007ből...

audiba akár A4-be ,amelyikbe ilyen motor jutott szintén zenész....

ezeket motorokat még a szalonból vétel sem mentette meg,rakás xarok,mert ezekre még ott is széttárták a karjukat a szervizesek,a reklamáciora.

nekem bmw diesel sem kellene annyira,de ez magánügy.

#731629 rbbj11 Előzmény: #731626

en nem hiszem, h. bmw, passat vagy audi alkatrészeket sokkal gyakrabban kéne cserélgetni, mint a toyotáét

#731625 rbbj11 Előzmény: #731623

toyota alkatresz legaläbb annyiba kerül...es nincs belöle szinte utängyärtott

#731622 Bendeguz Előzmény: #731617

Tudod hogy kovetem az elvtarsak amokfutasat. Hamarosan abbahagyom.

Taresz: az altalam tervezett bmw motorvezerlok hamarosan piacra kerulnek, uj bmw-t mar en se vennek :))))

#731619 taresz Előzmény: #731598

Van egy autókereskedő ismerősöm. Csak BMW-t árul 1-2mFt-től felfele bármit. Kérdeztem mit vegyek..... Mindegy csak BMW-t ne.