nem szenved az, ha rendesen visszakapcsolsz
nem szenved az, ha rendesen visszakapcsolsz
Azt várom, hogy tudjak biztonságosan előzni, ne szenvedjen a gép 4 emberrel. 20% azért szerintem érződni fog. Hülyeség?
kár erre pénzt költeni.....ha 100le-t húznának rajta akkor ok....de ez a 30 le.....mit vársz tőle? minek,
szerintem felesleges....
Köszi, megkaptam az ajánlatot. Annyi lett, mint a pesti cégé. Nagyon meggyőző, ráadásul 2 hétig próbálgathatom és ha nem tetszik, visszaadja a pénzt és feltölti az eredeti szoftvert. Egy dologtól félek, az a tuning védelem. 4 és fél éves a gép, lehet figyeltek erre.
A japán autók azóta szarok amióta telerakják európai alkatrészekkel őket. Tegnap beszart a kormányzárt és otthon kellett hagyni a gépet...
Ez a hondás cucc elég vicces. :D
le a kalappal a nőci előtt, én tuti nem kezeltem volna ilyen nyugodtsággal a történetet.
http://www.autonavigator.hu/sztori/megtortent_eset_kozuti_veszelyeztetesbol_totalkar-14590
amikor xart mindenki még az euro5-re,meg a dieselekre.
1968.
McQueen ilyen jeleneteknél soha nem használt dublőrt,maga is versenyzett.
Hegyek völgyekhez tökéletes, de azért nagy kocsi kg/LE arányban nem annyira erős azért. Ott inkább komfort számít, amiben verhetetlen.
Benyen megint alhatsz mellettem, csak ne kekeckedj ennyit. Kis huncut!
nem akartam írni,hogy a sofőrrel lehet a gond... :) http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=9939
Van itt bőven! :D
Az a kétliteres dízelmotor úgy megy mint a veszedelem, tapasztalatból írom...
bermuda háromszögbe bmw-t vinni... :)
Ha jol tudom, ott teljesitmeny ado van, s a tunyingnak benne kell lennie a forgalmiban.
Az Opelnel sosincs teljesitmeny hiany, pedig a szamok hasonloak.. vmi lehet azzal a Bimmerrel. :-)
Soltvadkert a tuning béjemvék hazája,van itt egy brigád aki külföldre épít olyan gépeket amilyet csak elképzelsz,minden évben 3 napos bmw találkozó több ezres résztvevővel és ismerem a srácot aki nekik chipeli a gépeket,pár éve au új céges 105 pacis superbeket csinálta át 130 le-re úgy hogy maradt a garancia (!),öcsém passatját is úgy idomította hogy beült laptoppal a jobb 1-be és próbaúton lőtte be a paramétereket amilyenre a vevő szeretné.
Arra hegyezi ki a gépet amire kell,legyen az fogyasztás,nyomaték,teljesítmény,vagy csak motor optimalizálás. Olyan 20 éve ezzel foglalkozik,találd ki hogy mit szeretnél és megvalósítja...és árban úgy gondolom 100e alatt marad.