Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: BMW chiptuning?

#730682 Ddavid Előzmény: #730664

Hegyek völgyekhez tökéletes, de azért nagy kocsi kg/LE arányban nem annyira erős azért. Ott inkább komfort számít, amiben verhetetlen.

#730661 KawaBazsy Előzmény: #730653

Ha jol tudom, ott teljesitmeny ado van, s a tunyingnak benne kell lennie a forgalmiban.

Az Opelnel sosincs teljesitmeny hiany, pedig a szamok hasonloak.. vmi lehet azzal a Bimmerrel. :-)

#730660 Waszeitung Előzmény: #730643

Soltvadkert a tuning béjemvék hazája,van itt egy brigád aki külföldre épít olyan gépeket amilyet csak elképzelsz,minden évben 3 napos bmw találkozó több ezres résztvevővel és ismerem a srácot aki nekik chipeli a gépeket,pár éve au új céges 105 pacis superbeket csinálta át 130 le-re úgy hogy maradt a garancia (!),öcsém passatját is úgy idomította hogy beült laptoppal a jobb 1-be és próbaúton lőtte be a paramétereket amilyenre a vevő szeretné.

Arra hegyezi ki a gépet amire kell,legyen az fogyasztás,nyomaték,teljesítmény,vagy csak motor optimalizálás. Olyan 20 éve ezzel foglalkozik,találd ki hogy mit szeretnél és megvalósítja...és árban úgy gondolom 100e alatt marad.

#730655 Ddavid Előzmény: #730653

Ha előzgetni akarsz akkor pörgős benzinest(Pl. Mazda 6 MPS) vegyél ne gőzöst. :D

#730653 Bendeguz Előzmény: #730651

Hulye troll, szolok mindjart a hazmesternek!

Koszonom a tippet, irtam nekik. Herci, neked mondom, a 318d szoftveresen direkt le van butitva, ezzel csak helyreallna a 320d minoseg, amit a hardver megkivan. Apam is vegpicsogta a reggelt, hogy nem kell vaganykodni, meg nyugodjak le vegre 31 evesen. A gond az, hogy szimpla elozesnel ketszer majdnem megdoglottem, mert nehez a gep es nem gyorsul megfeleloen. Tehat ez egy biztonsagi beruhazas, nem putrisori design tuning.

#730651 Kissherceg Előzmény: #730643

remélem jön rá remus kipufogó szett és valami ****a szárny is hátra. Meg egy fini festés is kellene rá... :)

#730646 Turkoglu Előzmény: #730643

Szia én őket tudnám neked ajánlani, bár ők nem pestiek...

http://www.rigotech.hu/chiptuning/

1.Nem, de ha garanciális még az autód akkor garancia vesztéssel jár

2.Osztrák műszaki vizsgát nem ismerem, de a magyaron csak káros anyag kibocsátást néznek az autó teljesítményével nem foglalkoznak

3.Ha utána olvasol a küldött linken akkor láthatod majd, hogy több féle chip tuning is létezik, rajtad múlik mit választasz... Természetesen úgy állítják be ezeket ,hogy a műszaki vizsgán utána simán átmenjen a jármű...

Az optimalizálásnál arra mennek, hogy csökkenjen a fogyasztás, javuljon a káros anyag kibocsátás és persze javul egy kicsit a teljesítménye is az autónak, de ha te főleg a teljesítményen akarsz javítani, akkor azt ne várd, hogy a fogyasztásod is kevesebb lesz, mert azért csodák nincsenek... valamiből elő kell állítani a jobb teljesítményt.

4. Én másokat nem nagyon ismerek, nekem egy barátom ajánlotta őket és velük meg voltam elégedve

BMW chiptuning?

#730643 Bendeguz

hello! Van egy 2010-es bmw 318d (e91), ami a 320d lebutotott verzioja, ugyanugyx 2000-es motorral. Pesten kb 150k forintert ratoltik es finomhangoljak az uj motorvezerloszoftvert es igy a 143 LE felugrik 175 LE-re.

A kerdesek, amiben a segitsegeteket szeretnem kerni:

1. Torvenytelen-e a chiptuning?

2. Osztrak muszaki vizsgan nezik-e a motorvezerlo szoftvert?

3. A leiras szerint a tuning nem karositja a gepet, ertekek hatar alatt maradnak, fogyasztas, szennyezo kibocsatas csokken. Igaz?

4. Ti hol csinaltatnatok meg, ahol ko az ar-ertek arany?

Re: nincs cím

#730618 rbbj11 Előzmény: #730558

fel se lehet ismerni az eredeti kocsit

Hät, nekem nagyon nem jön be a belsejében az a fura särga...ha az pl bordo lenne, meg tetszhetne is a kocsi...es fontolora vennem feleségemnek

Re: nincs cím

#730617 rbbj11 Előzmény: #730558

fel se lehet ismerni az eredeti kocsit

Hät, nekem nagyon nem jön be a belsejében az a fura särga...ha az pl bordo lenne, meg tetszhetne is a kocsi...es fontolora vennem feleségemnek