Köszi, megkaptam az ajánlatot. Annyi lett, mint a pesti cégé. Nagyon meggyőző, ráadásul 2 hétig próbálgathatom és ha nem tetszik, visszaadja a pénzt és feltölti az eredeti szoftvert. Egy dologtól félek, az a tuning védelem. 4 és fél éves a gép, lehet figyeltek erre.
A japán autók azóta szarok amióta telerakják európai alkatrészekkel őket. Tegnap beszart a kormányzárt és otthon kellett hagyni a gépet...
Ez a hondás cucc elég vicces. :D
le a kalappal a nőci előtt, én tuti nem kezeltem volna ilyen nyugodtsággal a történetet.
http://www.autonavigator.hu/sztori/megtortent_eset_kozuti_veszelyeztetesbol_totalkar-14590
amikor xart mindenki még az euro5-re,meg a dieselekre.
1968.
McQueen ilyen jeleneteknél soha nem használt dublőrt,maga is versenyzett.
Hegyek völgyekhez tökéletes, de azért nagy kocsi kg/LE arányban nem annyira erős azért. Ott inkább komfort számít, amiben verhetetlen.
Benyen megint alhatsz mellettem, csak ne kekeckedj ennyit. Kis huncut!
nem akartam írni,hogy a sofőrrel lehet a gond... :) http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=9939
Van itt bőven! :D
Az a kétliteres dízelmotor úgy megy mint a veszedelem, tapasztalatból írom...
bermuda háromszögbe bmw-t vinni... :)
Ha jol tudom, ott teljesitmeny ado van, s a tunyingnak benne kell lennie a forgalmiban.
Az Opelnel sosincs teljesitmeny hiany, pedig a szamok hasonloak.. vmi lehet azzal a Bimmerrel. :-)
Soltvadkert a tuning béjemvék hazája,van itt egy brigád aki külföldre épít olyan gépeket amilyet csak elképzelsz,minden évben 3 napos bmw találkozó több ezres résztvevővel és ismerem a srácot aki nekik chipeli a gépeket,pár éve au új céges 105 pacis superbeket csinálta át 130 le-re úgy hogy maradt a garancia (!),öcsém passatját is úgy idomította hogy beült laptoppal a jobb 1-be és próbaúton lőtte be a paramétereket amilyenre a vevő szeretné.
Arra hegyezi ki a gépet amire kell,legyen az fogyasztás,nyomaték,teljesítmény,vagy csak motor optimalizálás. Olyan 20 éve ezzel foglalkozik,találd ki hogy mit szeretnél és megvalósítja...és árban úgy gondolom 100e alatt marad.
azért dízellel is lehet nagyokat mókolni és kormolni :)
ismerem a bimmer kínálatot :) régen még a 316 is a két literes motor volt :P