Hegyek völgyekhez tökéletes, de azért nagy kocsi kg/LE arányban nem annyira erős azért. Ott inkább komfort számít, amiben verhetetlen.
Hegyek völgyekhez tökéletes, de azért nagy kocsi kg/LE arányban nem annyira erős azért. Ott inkább komfort számít, amiben verhetetlen.
Benyen megint alhatsz mellettem, csak ne kekeckedj ennyit. Kis huncut!
nem akartam írni,hogy a sofőrrel lehet a gond... :) http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=9939
Van itt bőven! :D
Az a kétliteres dízelmotor úgy megy mint a veszedelem, tapasztalatból írom...
bermuda háromszögbe bmw-t vinni... :)
Ha jol tudom, ott teljesitmeny ado van, s a tunyingnak benne kell lennie a forgalmiban.
Az Opelnel sosincs teljesitmeny hiany, pedig a szamok hasonloak.. vmi lehet azzal a Bimmerrel. :-)
Soltvadkert a tuning béjemvék hazája,van itt egy brigád aki külföldre épít olyan gépeket amilyet csak elképzelsz,minden évben 3 napos bmw találkozó több ezres résztvevővel és ismerem a srácot aki nekik chipeli a gépeket,pár éve au új céges 105 pacis superbeket csinálta át 130 le-re úgy hogy maradt a garancia (!),öcsém passatját is úgy idomította hogy beült laptoppal a jobb 1-be és próbaúton lőtte be a paramétereket amilyenre a vevő szeretné.
Arra hegyezi ki a gépet amire kell,legyen az fogyasztás,nyomaték,teljesítmény,vagy csak motor optimalizálás. Olyan 20 éve ezzel foglalkozik,találd ki hogy mit szeretnél és megvalósítja...és árban úgy gondolom 100e alatt marad.
azért dízellel is lehet nagyokat mókolni és kormolni :)
ismerem a bimmer kínálatot :) régen még a 316 is a két literes motor volt :P
Ha előzgetni akarsz akkor pörgős benzinest(Pl. Mazda 6 MPS) vegyél ne gőzöst. :D
Hulye troll, szolok mindjart a hazmesternek!
Koszonom a tippet, irtam nekik. Herci, neked mondom, a 318d szoftveresen direkt le van butitva, ezzel csak helyreallna a 320d minoseg, amit a hardver megkivan. Apam is vegpicsogta a reggelt, hogy nem kell vaganykodni, meg nyugodjak le vegre 31 evesen. A gond az, hogy szimpla elozesnel ketszer majdnem megdoglottem, mert nehez a gep es nem gyorsul megfeleloen. Tehat ez egy biztonsagi beruhazas, nem putrisori design tuning.
remélem jön rá remus kipufogó szett és valami ****a szárny is hátra. Meg egy fini festés is kellene rá... :)
Szia én őket tudnám neked ajánlani, bár ők nem pestiek...
http://www.rigotech.hu/chiptuning/
1.Nem, de ha garanciális még az autód akkor garancia vesztéssel jár
2.Osztrák műszaki vizsgát nem ismerem, de a magyaron csak káros anyag kibocsátást néznek az autó teljesítményével nem foglalkoznak
3.Ha utána olvasol a küldött linken akkor láthatod majd, hogy több féle chip tuning is létezik, rajtad múlik mit választasz... Természetesen úgy állítják be ezeket ,hogy a műszaki vizsgán utána simán átmenjen a jármű...
Az optimalizálásnál arra mennek, hogy csökkenjen a fogyasztás, javuljon a káros anyag kibocsátás és persze javul egy kicsit a teljesítménye is az autónak, de ha te főleg a teljesítményen akarsz javítani, akkor azt ne várd, hogy a fogyasztásod is kevesebb lesz, mert azért csodák nincsenek... valamiből elő kell állítani a jobb teljesítményt.
4. Én másokat nem nagyon ismerek, nekem egy barátom ajánlotta őket és velük meg voltam elégedve
hello! Van egy 2010-es bmw 318d (e91), ami a 320d lebutotott verzioja, ugyanugyx 2000-es motorral. Pesten kb 150k forintert ratoltik es finomhangoljak az uj motorvezerloszoftvert es igy a 143 LE felugrik 175 LE-re.
A kerdesek, amiben a segitsegeteket szeretnem kerni:
1. Torvenytelen-e a chiptuning?
2. Osztrak muszaki vizsgan nezik-e a motorvezerlo szoftvert?
3. A leiras szerint a tuning nem karositja a gepet, ertekek hatar alatt maradnak, fogyasztas, szennyezo kibocsatas csokken. Igaz?
4. Ti hol csinaltatnatok meg, ahol ko az ar-ertek arany?
Tolja a biciglit rendesen.. nem nagyon van 3000 alatt a fordulat..
fel se lehet ismerni az eredeti kocsit
Hät, nekem nagyon nem jön be a belsejében az a fura särga...ha az pl bordo lenne, meg tetszhetne is a kocsi...es fontolora vennem feleségemnek
fel se lehet ismerni az eredeti kocsit
Hät, nekem nagyon nem jön be a belsejében az a fura särga...ha az pl bordo lenne, meg tetszhetne is a kocsi...es fontolora vennem feleségemnek