Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

http://privatbankar.hu…

#730391 Ibiza

http://privatbankar.hu/szemelyes_penzugyek/devizahiteles-keptelenseg-amikor-azert-tuntet-valaki-mert-nem-vertek-at-elegge-280979

sok hüje..belement a baromságba.. megmentették..nem vették el a házát de a paraszt csak lázadozik.. hagytam volna mindet főljön a saját levében..old meg gyökér nagyfiú voltál..most is az legyél..

ilyen barmokat minek mentegetni..meg tőzsdézik meg befektet..mikor esze sincs az élethez..

Re: nincs cím

#730389 Ibiza Előzmény: #730386

sztem pont azért amit írtam..vidéken a saját környezetükben..természetközelben kevésbé frusztráltak.. a városban az a gond kevés a munka nekik..és rászoktatják a szegény réteget a szemét drogokra.. 1-2 tabletta és ráiszik.. senki nem tudja mire képes utána..

#730386 Margaretta Előzmény: #730382

Valahogy-bárhogy, én úgy érzem, hogy a budapesti(városi) és a falun élő cigányok között van némi különbözőség.

Talán úgy is mint az örökké városi és a falun élők között általában.

#730385 Ibiza Előzmény: #730382

igen..asszony ment hátul a gyerekkel.. a pasi elöl peckesen..asszonynak el volt szakadva a dzsekije..november hideg szél..nyafog, hogy kéne neki másik mert ez már nem jó..pasi visszafordult..letépte róla..összeszaggatta..mondta most már ez se nincs..az meg pityorogva majd meg fagyott..

szintén elöl a pasi hátul asszony a gyerekkel..zebrán mennek..pasi visszafordul..olyan kettőt bevert a gyereknek az földre esett..tekertem ablakot de a mellettem levő bmw-ben két roma srác volt..ráordítottak..mit csinálsz teee..befenyegették..pasi nem is merte tovább verni..mondták neki majd ha megnő visszakapja..

#730382 Koffein Előzmény: #730378

valahogy ilyenek :D nálunk a házban lakik egy cigánylány, amikor megmondta a srácnak, az jól pofán baszta, majd vitte dokihoz.

másik sztori, várok valakire a móriczon, elől megy a pasi, háta mögött a nő, hirtelen megfordul oldalba rúgja, a nő megfeküdt, mindenki nézi, hogy mi van, majd felkapta, leordította a fejét, ballagtak tovább mintha semmi nem történt volna... :)

no mindegy, csak ne a mi vérünket szívják (segély, lopás éstb), a többi engem nem érdekel, hogy miként teremtik elő...

#730380 Margaretta Előzmény: #730378

Szerelmes már több, mint 10 éve és 71 éves:)

A fia feleségének az anyja a fiatalok lagzija után odaköltözött hozzá.

Mindent ő csinál, mert az asszonyka éjjel-nappal számítógépezik és közben elszív naponta 2-3 doboz cigit és olyan 150 kiló:) Cukros, de elviszi neki a süteményt, amit kap, mert azt nagyon szereti és olyan jó nézni, mikor "olyan szépen eszi":)

#730378 Ibiza Előzmény: #730374

:) pedig a cigányok nem ilyenek..ez egy szerelmes példány..

Általában csapják a szelet..a leány elalél.. terhes lesz az asszony.. utána a pasi megy a haverokkal..a csajszi fogná a kezét mint rég..de az nem akarja..kiöltözve az asszony elött pár méterrel megy..nézi a csajokat..asszony meg cibálja a síró gyereket..

Láttam jópárszor..a leánynak mondja a többi ez lesz..de mondja a gazsi nem olyan..

Utána pofánveri az utcán a gyerek elött és elveszi tőle a pénzt..oszt megy a haverokkal..

Láttam olyat asszonyka caplatot egyéves forma meg egy négyéves gyerekkel jött a férje és felkapta a kislányt..adjon pénzt mert elviszi..asszonyka olyan 50kg-os vékonyka.. a pasi 120kg-os kancigány.. az asszony úgy ment neki az lerakta a gyereket és rohant a sarokig..onnan járt a pofája.

Zenész cigány lakott a házunkban..a fia ma is a száztagú vezetője.. szépek tiszták rendesek voltak..pasi rendszerint éjjel 2 körül ért haza a fellépésekből.. f2-től már érezni lehetett a rántotthús vagy a sülthús illatát..asszonyka várta a férjét..éjjel is meleg kajával várta.

Olyat is látok nem egyet..a terhes asszonyt kirakja strichelni a férje.. ő addig a kocsmában barátkozik..ha nem keres eleget akkor verés van..ha veszít a kártyán akkor elöbb elveszi a zsetont.

Volt mindig is cigány haverom..most is van..tartozik egy nagyobb összeggel...segítettem neki.. nem írtunk semmi aláírt papírt de tudom megadja ha tudja vagy ledolgozza..

Ő azt mondja a cigányokban benne van a dög. Tetszik amikor rasszista..ilyen vagy olyan cigány a másik..burkoló..mondta nem szeret cigánynak dolgozni..:) apja mondta neki kékszemű cigánnyal ne barátkozzon...amúgy tiszták rendesek..sokat dolgozik ha van mit.

Ők sem egyformák..még ha vannak is sajátságaik.

#730374 Margaretta Előzmény: #730369

Jól van, na. A háromnegyedét kihúztam közbe-közbe.

Például azt is, hogy megegyeztem a cigánnyal, hogy párszor lekaszálja a telkemet cserébe két nagy akácfáért, amit kivághat a telkemről. Már az első kaszálásnál inkább pénzt kért, mert kellett az asszonynak cigarettára, mert a 960 forintosból két-három dobozzal elszív naponta. Persze kajára így nem jut, ugyhogy adnék egy kis krumplit is. Ok, adtam és tudod mit csináltak belőle? Sültkrumplit, mert az asszony csak azt szereti, a paprikáskrumplitól, ami egy jóval kiadósabb, izzad a lába. Ráadásul egész télen szidta magát, mikor fázott, mert mégis inkább az agárcafa kellett volna. Dehát az asszonykája "olyan szépen fújja a füstöt".

Én ilyeneken, mikor előadja visítva röhögök és már rég nem bosszankodok.

#730371 Ibiza Előzmény: #730367

mert sztereotípia :DD

hüje aki nem veszi figyelembe a tényeket.. írtam ha 5x megcsókolgatod a darazsat és 5x megcsíp akkor hüje vagy ha folytatod.

szinesen szép a világ..nem kell egyformának lenni..de nem a másik ember rovására kell kisebbségeskedni..vagy jófejkedni azokkal..vagy hatalmas libsinek lenni..vannak társadalmi normák..amiket a társadalom alakít ki a demokrácia és a szokások jogán. Ezeket be kell tartani. Sajna sok " liberális" eszköznek használja saját céljai eléréséhez a cigányokat.. a bjuzikat..és a deviánsokat... kilátszik a lólábuk..mert csak abba az irányba megértők toleránsak és elfogadók..a másságot más véleményt tiszteletben tartók..ameddig az érdekeiket képviseli.. rátelepedtek a liberalizmus eszméjére.

#730368 Margaretta Előzmény: #730364

Én is hasonlóról írtam. A hsz-edet csak utánna olvastam el, mert annyit tököltem a beírásommal.

#730367 Margaretta Előzmény: #730316

Teljesen más velükszületett tulajdonságaik vannak, mint a nem cigányoknak.

Sohasem fogjuk egymást megérteni.

Számos vitát, beszélgetést folytatok cigányokkal és nem cigányokkal egy társaságban. Csak egyvalamiben értünk egyet, hogy mások a génjeink.

Ami egyik számára zsigeri nyilvánvaló dolog, a másik értetlenül szörnyülködik rajta.

Ilyen például a ház, a porta, a konyhakert gondozása. A pénzzel való bánás. A könnyed életfelfogás. Az úgy esik, ahogy puffan hozzáállás; csak a pillanatnak élés. Valaminek a megszerzése érdekében csalafintának tűnő magatartásformák, amit fel sem fognak, mennyire átlátszó.

Az ösztönös és érzelmi világ markáns másfélesége.

...és igen, én is láttam, hogy útközben eladták a kapott csirkéket. Sőt az ingyen odaadott paprikapalántáimat is. A ruháim közül nagyon örvendezve, felprógálgatva, sajátkezüleg kiválogatottakkal befűtöttek, vagy csak egyszerüen elégették az udvar végében. Mikor megkérdeztem, hogy miért: mert hülyék voltunk. Itt nincs törekednivaló sem a megértésre, mert nem tudsz mire jutni én már rég rájöttem erre.

Én mosolyogva, könnyeden beszélgetek velük; már beletörődtem, hogy másfélék vagyunk és nem is akarom főleg nem tudom őket megváltoztatni.

#730364 Ibiza Előzmény: #730339

a cigányoknak megvan a saját életformájuk...adottságaik képességük.

szertik a természetet..kereskednek kézműves és kubikus munkákat végeznek.. nem szeretik a kötöttséget.. szeretnek mulatni..lobbanékonyak..ha jól élnek annyit esznek amennyit bírnak..én nem láttam még takarékoskodó cigányt..nem földművesek nem ipari munkások...kosarakat teknőket készítettek..vettek tollat..eladtak és javítottak edényeket üstöt edényt foltoztak.....nagyapám mindig tőlük vett ilyesmiket. Becsülete volt ezeknek az embereknek..de nem is loptak..kubikus munkát is végeztek, halastavakat építettek vasúti töltéseken dolgoztak.

Általában a falu szélén laktak de nem volt nagy tisztaság a házuk körül. Ha bementek a kocsmába sokan meghívták őket... én még láttam ..mert elvittek rokonok "engem málnázni" kiskorsóba kaptam a jaffát vagy a málnát..közben ők is megittak egy korsó sört.

Ez a parasztemberekre is igaz..aki megszokta a természetet a szántást vetést azt nem lehet bekényszeríteni az iparba.

Az iparba kényszerített parasztokból és cigányokból lettek a proletárok a lumpenproletárok..akik nem tudtak mit kezdeni magukkal..főleg nem a kis panel lakásokban.

Én kemény földműves vagy iparban dolgozó zsidót sem láttam..nem tudnak folyamatosan és sokat dolgozni..kereskednek..pénzt váltanak..mindig is ezt csinálták..talán volt olyan törvény zsidók nem juthattak földhöz.. nem nálunk..több helyen a világban.

A zsidók alkalmazkodóbbak..az iparban kapcsolatuk révén középvezetők..anyagbeszerzők..lettek..ahonnan leeshet valami..ahol döntéshozás van...

cégemnél épp hallottam egy ilyen párost.."én adok nekeeed..és te adsz nekeem.."

#730339 rbbj11 Előzmény: #730338

Tisztelt Tharan Marianne!

Ez a történet vihar a biliben, de a bili tiszta maradt, mert senki sem kapott hasmenést a vető krumplitól. Szándékos csúsztatás , hazudozás történt, ehhez a Kerepesen lévő helyi rádió statisztált, néhány cigány bevonásával.

Ugró János és felesége rádiója szándékosan nem kérdezte a vetőburgonya szállítóját, az illetékes Miniszteri Biztost, de nem kérdezte meg Kerepes Polgármesterét, de a település egyetlen orvosát sem. Ez a médiaetikában nem hanyag, hanem szándékos hisztériakeltésnek minősül.

Én, mint a település Polgármestere meggyőződtem róla, hogy a vetőburgonya semmilyen kezelésen sem esett át, senkinek, még a romáknak sem okozhatott hasmenést. Beszéltem Kerepes háziorvosaival, akik elmondták senki sem, romák sem jelentkeztek ilyen jellegű problémával.

Felhívtam az Ugró-féle rádiót is, mivel ők engem nem hívnak, és kértem, hogy ezt a nem első és szándékos viselkedésüket jobb volna a médiára kötelező tárgyilagos tájékoztatással megelőzni.

Kerepesen 60 mázsa krumpli került kiosztásra, ugyanis személyes közbenjárásomra Kistarcsának és Nagytarcsára is jutott 20-20 mázsa, ahonnan csak köszönetet kaptunk és nem hasmenésről szóló alaptalan híreket.

A 60 mázsát mintegy 164 kisnyugdíjas, nagycsaládos, szerény keresetű óvónő, pedagógus, hivatali dolgozó stb. közt osztottuk szét, szükséges adataik adminisztrálását követően.

Mindenkitől azt kértük, hogy vesse el, és akkor akár 2 mázsa burgonyája lehet , mintsem 25 kg-t megegyen.

Mindenki megígérte, de úgy tűnik, hogy nem mindenki, különösen a romák nem tartották be ígéretüket.

Vezetőjük, Oláh Ibolya kérte, hogy vágassuk le a gazt a kertjeikben, mert nekik nincsenek szerszámjai.

Természetesen nem vágjuk le, mert az az ember, akinek a kertjét felveri a gaz, az nem szegény, hanem lusta.

A vihar a biliben című történet nagyjából ennyi. Miért felháborító? Mert a kezdeményezés hasznos, egyesek –némely média, a helyi vezetésből kipottyant ellenségek és rosszindulatú irigyek lejáratják, ráadásul szándékosan az akciót.

Mivel az országban 850 településen osztottak vegykezelés nélküli vetőburgonyát, a felelőtlenek viselkedése kimeríti a AZ ORSZÁGOS RÉMHÍRTEJESZTÉS FOGALMÁT.

Ez a cselekmény pedig , a vonatkozó törvény értelmében, büntetendő. Fentiek terjesztéséhez, mivel az igazat tartalmazzák, hozzájárulok, sőt kérem.

Üdvözlettel:

Franka Tibor

polgármester"