Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #730374:) pedig a cigányok nem ilyenek..ez egy szerelmes példány..
Általában csapják a szelet..a leány elalél.. terhes lesz az asszony.. utána a pasi megy a haverokkal..a csajszi fogná a kezét mint rég..de az nem akarja..kiöltözve az asszony elött pár méterrel megy..nézi a csajokat..asszony meg cibálja a síró gyereket..
Láttam jópárszor..a leánynak mondja a többi ez lesz..de mondja a gazsi nem olyan..
Utána pofánveri az utcán a gyerek elött és elveszi tőle a pénzt..oszt megy a haverokkal..
Láttam olyat asszonyka caplatot egyéves forma meg egy négyéves gyerekkel jött a férje és felkapta a kislányt..adjon pénzt mert elviszi..asszonyka olyan 50kg-os vékonyka.. a pasi 120kg-os kancigány.. az asszony úgy ment neki az lerakta a gyereket és rohant a sarokig..onnan járt a pofája.
Zenész cigány lakott a házunkban..a fia ma is a száztagú vezetője.. szépek tiszták rendesek voltak..pasi rendszerint éjjel 2 körül ért haza a fellépésekből.. f2-től már érezni lehetett a rántotthús vagy a sülthús illatát..asszonyka várta a férjét..éjjel is meleg kajával várta.
Olyat is látok nem egyet..a terhes asszonyt kirakja strichelni a férje.. ő addig a kocsmában barátkozik..ha nem keres eleget akkor verés van..ha veszít a kártyán akkor elöbb elveszi a zsetont.
Volt mindig is cigány haverom..most is van..tartozik egy nagyobb összeggel...segítettem neki.. nem írtunk semmi aláírt papírt de tudom megadja ha tudja vagy ledolgozza..
Ő azt mondja a cigányokban benne van a dög. Tetszik amikor rasszista..ilyen vagy olyan cigány a másik..burkoló..mondta nem szeret cigánynak dolgozni..:) apja mondta neki kékszemű cigánnyal ne barátkozzon...amúgy tiszták rendesek..sokat dolgozik ha van mit.
Ők sem egyformák..még ha vannak is sajátságaik.