Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#729270 KawaBazsy Előzmény: #729267

Körbemértem, gyári a fény.

Megvan az osztrák adatlap átvizsgálásról, megemlít néhány helyen korróziót, meg kifújó kipufogót, meg lógó kormányösszekötőt, úgyhogy ott nem kapott műszakit, gondolom ezért passzolódott el. Elegance kivitel, kollégának teljesen jó lesz.

Az Asztmán meg kipucolódott az EGR, s megint megy, mint a golyó. Járj erre, próbáld ki, s utána megchippeled a Toyotát.. :-)

#729267 rbbj11 Előzmény: #729133

zafira sokkal olcsóbb, mint avensis

probáltam én is, nekem nagyon fapados volt a menetfutása

egyébként grat a 900ért, mert én is nézegettem, 1,1 nem névre írva, nem átregelve belöle a felszereltebb, jo ällapotu.

Mondjuk nekem erösen gyanus, h. 2200 euroért odaadtak egy ällitolag 173e km-eset, de äm legyen. Vannak jo fogäsok, mivel hatalmas abbol a tipusbol a kínálat ( http://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/gebrauchtwagenboerse?ENGINE/FUEL=100003&&PRICE;_FROM=0&MILEAGE_FROM=150000&YEAR_MODEL_FROM=2000&sort=9&keyword=opel+zafira&PRICE_TO=7499&YEAR_MODEL_TO=2004).

Mondjuk kereskedöknél kinn is vannak balesetes autók is, amik totálkárok voltak, és helyrepofozzák, és valodi ezért a kevés km...

#729175 KawaBazsy Előzmény: #729172

Ne mond má', h a zasszony beleszól a kocsi döntésedbe.. elég, ha mi beleszólunk. :-)

Részemről amúgy Alfa Spidert vegyél, mert meghallgatnám a hangját. De kiköhöghetnél egy S2000-et is.. :-)

#729135 KawaBazsy Előzmény: #729077

1 arc akart rendelni a Honda fórumról egy ilyet. Novembert ígértek neki, úgyhogy inkább lőtt egy GT86-ot.

#729133 KawaBazsy Előzmény: #729123

Kollégámnak most hoztunk el egy Zafírát. 2003-as, 2.0d aut, Osztrák, a belseje meg a papírok alapján teljesen hihető a 173E km. 900 körül volt névreírva.

#729123 rbbj11 Előzmény: #728897

bizz meg egy hozzäértöt, ahogy én tettem, hogy hozzon be neked valodi km-es kocsit németböl, valoban jo ällapottal, full hamisitatlan szervizkönyvvel, ahogy én is tettem

Persze az är sokkal magasabb lesz, mint hasznaltauto.hu-n a roncsok, ha nagy autot keresel. Pl. Toyota avensis, amit vettem, ätlag magyar är hasonlo korral és ällitolagos km-re 1,1 M, nekem 1,6 volt, nem véletlen. Passat detto: magyar är 1,3, tiptop kocsi behozva, de azzal nem lesz gondod: 1,8-1,9