Lehet h ő ért hozzá.. nem mindenki bölcsész itt.. :-)
Lehet h ő ért hozzá.. nem mindenki bölcsész itt.. :-)
Kollégámnak most hoztunk el egy Zafírát. 2003-as, 2.0d aut, Osztrák, a belseje meg a papírok alapján teljesen hihető a 173E km. 900 körül volt névreírva.
melyik avensised van?
bizz meg egy hozzäértöt, ahogy én tettem, hogy hozzon be neked valodi km-es kocsit németböl, valoban jo ällapottal, full hamisitatlan szervizkönyvvel, ahogy én is tettem
Persze az är sokkal magasabb lesz, mint hasznaltauto.hu-n a roncsok, ha nagy autot keresel. Pl. Toyota avensis, amit vettem, ätlag magyar är hasonlo korral és ällitolagos km-re 1,1 M, nekem 1,6 volt, nem véletlen. Passat detto: magyar är 1,3, tiptop kocsi behozva, de azzal nem lesz gondod: 1,8-1,9
no ez elég komoly
Ez az ár nem is eltúlzott 300 lóért, sztem reális. Először 12M-t olvastam..
Kisautó nagy élménnyel - Mazda2 teszt
http://www.autonavigator.hu/teszt/mazda2_g90_hazumi_teszt-14497
A magyar oldal szerint csak 180 és 225 ló volt, úgyhogy gondolom itthon csak ezekkel kínálták, ezért emlékszem így:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Audi_TT
A német szerint viszont volt 150 lovas is, úgyhogy akkor true.
Nemtom. De ha megvan a cél, akkor kezdhetünk autókat nézegetni. :-)
akkor lehet rosszul emlékszem
yo is az ilyen malőr horpasztás:)
ja-ja,nem valószinű befutó.....nehéz főleg az a 4X4es...meg 20liter....
ki hozta be neki?Cseszi?
TT
"VW konszern márkakereskedésben és szervizben dolgozó tulajdonostól eladó."
a mindenségit,micsoda extra:)
de akkor miért árulja már 3hónapja minimum?
ugyan látom már engedett a fix-árból vagy 300ezret azóta.
Igen, azt tudom, h az 1.8 T motort azt 150 lóval kínálták sok konszerntársban. Az RS Octaviában mondjuk pont nem, az 180 ló volt, de van sima 1.8T is vkinek a Scirocco klubban, az 150 ló. Konkrétan az Audi TT-ben volt e, majd megnézem..
No pont arról beszélek! :D
Fiáé,mikor megvette akkor kipróbáltam én is,megy mint a herélt kozák,de nagyon ragaszkodik az úthoz,nehéz kihozni a sodrából,és nehéz,szval élményautónak nem ezt venném...kintről hozták neki,kevesebben állt meg mint a legolcsóbb elsőkerekes itthon,annyi hogy ez 225 paci.
Másik komám tolatott belé,gondolhatod mekkora volt az öröm! :D
volt, a 180Le korábbi kiadása a 150Le-s. Első octavia RS például, illetve 2002-ig az a4-esekben fordult elő
szerintem volt.
de nem vok audi szakterületű.