Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ibiza blog

Re: nincs cím

#728803 Röné Előzmény: #728800

Sztem viszont következetesebb mint OV, Vikin látszik, h sosem tudja miket meg hogy miről gagyog, sztem a saját világát sem tudja mikor nyilvános beszédet tart mert csak olvas és nem is Ő írja azokat, fogalma sincs miről beszél... Vonával ellentétben...

És egyre erősebb a Jobbik, ezt azért fogadd el... :)

A jobbik ahogy én látom.…

#728800 Ibiza

A jobbik ahogy én látom..

Nekem brahipárt..olyan párt mint a kétfarkú kutya párt meg a többiek.. egy természetes igényre épül..(mint pl a görög győztes párt) épp sok a cigánybűnözés..gyenge idős néniket ölnek meg rabolnak ki és erőszakolnak meg.. dúl az erőszak..hiszen a patkányarcú ott gyengíti a civil őnvédelem jogát ahol csak bírja..

szerveződnek-szeveződnek majd a Magyar Gárda hátán másznak fel magasra.. ott már csak azokat kell mondani amik az embereknek a természetes vágyai..és jól meg is lehet élni belőle..jobb mint a papírgyárban dolgozni..bevállalták az ügyeletes mumus szerepét gondolták ezért leeshet valami akár mindkét oldalról is..fasisztának tűnök ez gyengíti a jobbot..és erősíti a libsibalt..plusz még a keményvonalas nacionalisták önként átadják adataikat..

(meggyőződésem usa minden területen szervez szélsőséges mozgalmat ami beszippantja és ellenőrzés alatt tartja valódi szélsőségeseket..és katonai felépítés okán eszközként is bevethetőek..a politikai cél és az érdekek mentén..lásd nálunk szabóalbi vagy bácsfidia "fasiszta" menetelését.(ez csak hozzáfűzés nem a jobbikhoz kötődik)

Igérgethetnek tét nélkül hiszen semmilyen számítás nem kell hozzá..semmilyen fedezet..hatalomrakerüléskor friss húsként mondhatják nem gondolták az előző kormány ennyire üres kasszát hagyott maga után..de a hosszútávú terveikben szerepelnek a kampányban elhangzottak.... lehetne az is..Ferrarit mindenkinek..mindenkinek napi egy sör ingyen.. és hetente egy idegen p... bérlet minden nős férfinak..

Amikor tényezők lettek érdekes erők mozdultak meg a pártban..egyik az orosz vonal..fura kgb-s emberekkel..sok érdekes együttmozgás van mszp-vel és lmp-vel..kizártnak gondolom ne lenne valamilyen összedolgozás.

Sokan azt gondolják vona erős és nagy..ezért tartanak tőle..én inkább következetlennek és furcsának tartom..ha beszél a szemében nem azt látom amit hallok..

a pártokról amit én láto…

#728797 Ibiza

a pártokról amit én látok..így kávézás közben:

mszp:

soha nem tagadta meg gyökereit..az mkp-t mszmp-t..hiszen az ott felhalmozódott szavazók hátán mászott fel..a szavazói a valódi balos emberek akik így vagy úgy a baloldalra kerültek..idős horgoltsapkás nénik..lenin- vagy bőrsapkás bácsik..akiknek a 45 elötti időkben cselédek voltak a szüleik..zsidók akiket az oroszok szabadítottak fel... akik földeket kaptak ingyen..akik kellő nyalizás után ingatlanokat kaptak..de alapból a maguk módján tisztességes emberek..hithű kommunisták, érdekkommunisták, szakszervezeti emberek.

Én még 2004ben hallottam az mszp sátránál "lesz még 3,60 a kenyér elvtársak"..véresre tapsolták a tenyerüket a fátyolos szemű szipogó emberek...(ezek lassan kihalnak..a maradék átment a munkáspártba..ott még még néha látom őket.. szoktam elöttük parkolni...látom mikor viszik őket busszal biodiszletnek. )

Na vissza mszp..

Jött gyurcsóti aki milliárdos, semmilyen kádáros puritánság semmi balos érzelem..ő hozta a liberális és pénzügyi vonalat. Öregeket összezavarta alaposan..azt mondták nekik azért kellett privatizálni és azért vannak a milliárdosok..nehogy a fasiszták kezébe kerüljön a munkások vagyona..de egyszer majd visszakerül minden.. ezt egy darabig elhitték..utána ezek kihaltak..vagy a türmer biodíszletei lettek.

Amúgy együttérzek velük..feltették egy eszmére (egy baromságra) az életüket..dolgoztak mint ökör..utána mindez elpárolog..nehéz lenne beismerni elcseszték..inkább kitartanak.

Tehát: kommunista alapok (minden fasiszta ami nem baloldal)- urbánus értelmiség- liberális pénzügyi vonal...zsidó vallásúak gyüjtőheje...(hiszen a kommunisták a szovjet csapatok szabadították fel őket, később jó pozikba kerültek)

Mivel szdsz is elvitte ezt a cionista urbánus értelmiségi vonal egy részét a pénzügyi érdekképviselet is került oda..

A fiatal erők kezdik félrepakolni az öreg vörös tulkokat a pártban..kezd megosztódni az mszp...

gyurcsóti mivel látta félre akarják rakni bebsztt egy kézigránátot amitől alkotóalemeire hullott a párt, új pártok alakultak belőle.

De elötte szdsz-es szövetségeseivel lerabolták amit lehet.

A mostani mszp rombolásra szakosodott..rombolni mérgezni lázadást szítani..és akkor majd..de ez nem visz sehova..az emberek nyugalomra vágynak..alkotási vágy nélküli szarkupac lett.. ostoba és ronda emberekkel..ki tudja, lehet ez volt a cél.

folyt köv..

csak pár dologról akarta…

#728796 Ibiza

csak pár dologról akartam írni..

Szovjet felszabadítás...ahogy én látom.

Magyarországot az oroszok valóban felszabadították a német megszállás alól.

Kellőképpen megköszönjük nekik..3nap és 3 éjjel mulatunk..vigadunk..majd fátyolos szemmel a határról integetünk zsebkendőnkkel a bátor harcosoknak ameddig csak látjuk őket. (a gyengébbek kedvéért nem mi megyünk el)

Erre az eseményre járna egy emlékmű a jelképes Szabadság térre...

DE..ez nem így történt..a szovjetek megszálltak minket..nem felszabadítottak..a nagyhatalmi megegyezés miatt birtokba vették gyarmatukat.

Hazaáruló vezetést neveztek ki akik a megszállók érdekeit képviselték a magyarokkal szemben. A rablások és rabszolgaság a kényszerítés és a szabadság maximális korlátozása mellett végezte dolgát a kollaboráns csürhe. Egy olyan embertelen eszméért amely életszerűtlen és csak a világuralmi érdekeket képviselő megosztás a célja...

nem tudom hol voltak akkor kohn baditok vagy az emberjogi aktivisták a nagy liberálisok..nem emléxem hallottam volna róluk..most itt ugat 8 kamera elött..tolja bele teve arcát a pofádba..és nyomja itt diktatúra van..anyááád gyökér.

#728064 Racional Előzmény: #725298

ügynöklistáról:

hát erről könyvet is tudnék írni, itt sok embernek erről nem is lehet fogalma, még a történésznek sem, mert csak az értheti, aki ezt át is élte, élvezte vagy elszenvedte, és különösen az, aki ebből mindkettőt!?

Csak egy mondatot: aki azt mondja, hogy azért lépett be vagy írt alá, mert akkor belülről jobban tudott bomlasztani, vagy zsarolással kényszerítették, annak köpök a pofájába!

(a parlament és az ország tele van ilyenekkel és ha kihalnak már itt is vannak a fiaik)

#726285 Ibiza Előzmény: #726284

szóval beláttad nem tudsz hozzátenni..akkor viszlát :) HA ESZEDBE JUT VALAMI AKKOR ÁLLJ ELŐ BÁTRAN..NEM KELL FÉLNEd mert a trollokat törlöm.

Tény mióta beraktam 2 cikket a jobbikról nagyon bedurciztál..:) hát ilyen az élet

törölve

#726284 Csusza Előzmény: #726279

" Mi nem érthető?"

"...nem itt kell"

"..elhajtottam őket"

"ha nincs akkor máshol is lehet domboritani"

"Ezek senkiháziak"

"gyávák"

"begörcsölnek a félelemtől"

Ezek a te kifejezéseid, ez a fölényes, pökhendi, kioktató stílus, ezeket a jelzőket te használod a fórumozó társaidra.

Ha én olvasnám vissza egy saját topikomban ezeket, meg lennék döbbenve magamon.

De tudod mit? Legyen igazad, ez a te topikod, úgy csinálod, ahogy akarod. Én sem akarok bele szemetelni, legyen olyan, amilyennek te szeretnéd, amilyenre az ízlésed szerint takarítod.

Sok sikert hozzá, és egyben kérlek, hogy elolvasás után ezt a hozzászólásomat is töröld! (korábbiakkal együtt természetesen)

Üdv.

#726279 Ibiza Előzmény: #726138

Mi nem érthető? Érdemi hozzászólásokat várok..ami valamiről szól..valamiért vagy valami ellen..egy történet..ami saját..én pozitiv ember vagyok tehát valami melletti dolgokat ..az épitő gondolatokat kedvelem..

Csacsogni nem itt kell..arra ott van a dumcsi..amit én inditottam.

Beszélgettek itt legények autókról..elhajtottam őket, mert nem ide szeretném. Ha ilyened van akkor elő a farbával ha nincs akkor máshol is lehet domboritani.

Meg lehet nézni a topikokat a trollok teleszarják mindegyiket. Ezek senkiháziak..egy saját gondolatuk nincs.gyávák..mert bármilyen saját vélemény egy támadási felület lenne nekik.begörcsölnek a félelemtől...

törölve

#726278 walex

Hagyjátok, ebben a topicban legalább kiéli magát, ha már máshogy nem sikerül neki az életben. :)

#726277 KawaBazsy Előzmény: #726138

Vazz, amikor indította a blogot, akkor idejártam trollkodni, s mégsem törölt.. téged nem kedvel. :-)

Kedves Ibiza! Látom, m…

#726138 Csusza

Kedves Ibiza!

Látom, moderálsz, többek közt engem is.

Kérlek ne értsd félre, nem sajnálom a hozzászólásomat, amit töröltél, csupán egy gondolat volt, egy jó szándékú tanácsom feléd, semmi több.

De megismétlem: ez a kimoderálós stílus szerintem elég alantas, nem méltó hozzád. Ha színvonalat akarsz, ennél nagyvonalúbbnak kell(ene) lenned, mert így csak a topikod színvonalát süllyeszted le.

Legyen a mai nap mottója: Nem lehet mindent erőből megoldani.

Üdv,

Csusza

#726091 Razamanaz Előzmény: #725298

1-2 pont igaz.Nem azt gondolom hogy minden akta legyen nyilvános,de az elvárható hogy aki vezető funkciót vállal annak ne legyen ügynök múltja.

Ha én tudom magamrol hogy fogható vagyok nem is vállalok semmit.Ezért kéne egy olyan független csapat aki az ilyesmit kiszűrné.

Aki a hatalomban volt-van-lesz,az igen is legyen fedhetetlen előéletű.

Emlékezz vissza hogy amikor volt a 3 igenes szavazás / munkásőrség feloszlatása,pártpolitika kizárása a munkahelyröl-a harmadik nem tudom mi volt / a Fidesz is hogy verte magát.Most egy volt munkásőr is ad tanácsot Lázárnak.

Szóval ez valahogy nem jó.

törölve

#726070 Csusza Előzmény: #725299

" csak érdemi hozzászólások jöhetnek..ami hozzátesz egy témához....a többit kitörlöm.. "

Kemény vagy. Beszédes hozzászólás. :-)

Sok sikert a bloghoz!

törölve

#726066 Láma

Egy jó kis egyperces: (ismeretlen szerzőtől)

“A ház ablakából látszott, ahogy egy fiatal bróker lélekszakadva rohan a nyitva hagyott fekete Mercedésztől a miniszterelnök felcsúti rezidenciájához. A biztonsági őrök, az ex-TEK-esek rávetnék magukat, de a kormányfő int nekik, hagyják. Csalódottan zárkóztak vissza a kétajtós szekrények a bungallójukba, percekig tartott, amíg az adrenalint kicsillapította belőlük a Petőfi tévé esti adása.

•Mi az Csaba? – kérdezte Orbán, miközben a hasán igazgatta a frotír köntös megkötőjét.

•Meg kell… mentened… – lihegte Tarsoly, néha nagyokat nyel egy-egy szó előtt – a…Quaestort!

Viktor végre rendesen meghúzta a szalagot a derekán. Kitárta a karját és betessékelte a lakásba a brókert, akinek kivillan egy pillanatra az ETO-s trikója a fehér ing alól.

A miniszterelnök közben Tarsoly feje fölött összepislogott a tavaszi estében a verandán cigarettázó Mészáros Lőrinccel. A polgármester asztalán egy szétkapott bojler alkatrészei között ott volt a múltkori szüretből készült törkölypálinka. Orbán megnyalta a szája szélét – talán még az ő polcán is van egy üveggel.

•Miért kell megmenteni az ETO-t? – vetette oda a kérdést flegmán Viktor.

•Nem az ETO-t, a Quaestort! – mondta már nyugodtabb légzéssel tarsoly.

•Az ugyanaz! – förmedt rá Viktor a cégvezérre.

Anikó asszonyt szó nélkül inti vissza közben. A nő engedelmesen kifordul a szobából, és haygja, hogy a férje a vendéggel bemenjen a konyhába.

Viktor lehajolva keresgélte a pult fiókjaiban a törkölyt. A frotír köntösből ki-ki látszott a combja, amelyen Tarsoly egy „Csak az UTE” tetoválást vélt felfedezni, de nem volt biztos abban, amit lát. A kormányfő a mosogató alól kérdezte hátra:

•Szóval, mi van az ETO-val?

•A Quaestort. A Quaestort szekálja a Gyuri – jött a válasz.

Viktor elgondolkodva röffent vissza:

•A Giorgi Kvilitaia aztán mit baszogat a csapaton? Hát az csak egy csatár! – bele is kuncogott a mondat végébe.

•Nem, a Matolcsy, és még mindig nem az ETO-t! – állt ki határozottan a bróker, aki megijedve saját fellépésétől inkább aggódó hangra váltott, nehogy felingerelje a vezérét – Az MNB elkezdett minket cseszegetni. Rájöttek, hogy bóvli, amit csinálunk.

A miniszterelnök elégedetten húzott elő egy üveg házit a bojler mellől. Keszin kapta a Szijjártótól, amikor meglátogatták együtt az anyukáját.

•Az ETO-val mi lesz így? – kérdezte bontás közben.

•Az ETO-val? Hát, az megmarad, gondolom. De le kell állítani a Gyurit!

•Ha megmarad, akkor bukjad a céged – már tölti a két kupicát az elővett poharakba.

Meghúzták mind a ketten. Tarsoly keze remegett. Nem értette, hogy a régi barát hogyan lehet ennyire érzéketlen. Talán azért, mert a Győr az Újpest és a Vidi mögött van? A foci körüli kavargásban jutott eszébe a legvégső érv, amit Viktornak vethet:

•De benne van az állam pénze is a Quaestorban!

•Pffff – vált permetté a kiprüszkölt pálinka – Hogy mi?

•Hát a Petike, a Szijjártó, berakta a minisztérium pénzét. Akart egy teremfocipályát a hátsókertbe – felelte remegő hangon Tarsoly.

•Teringettét! – fakadt ki Viktor – Hát ez sem tudna füvön futni.

•Akkor segítesz?

Viktor már az üveget húzta meg, tudta, hogy a pohár nem elég. Petit mégsem hagyhatja az út mellett.

•Mondom, mi lesz! – váltott határozottabb hangra néhány pillanat csend után – Kiveszed nekem az állampénzét!

•De a 20 milliárdtól azelőtt becsődölünk, hogy a Matolcsy elkezdi a vizsgálatot! – Tarsoly már majdnem sírva kérlelte a miniszterelnököt: – Kérlek, csak állítsd le a vizsgálatot! Különben mehetek a börtönbe! Hát az egész bóvli volt, nem érted?

•Nem-nem – oktatta ki a kormányfő – Kivesszük a pénzt. Meg szólj a többieknek is, hogy takarítsák el a pénzüket Tőled. Kivéve a Lajosnak! Neki most úgyis csak a ****n jár az esze.

•De nem akarok börtönbe menni!

Viktor felállt, Tarsoly ülve maradt. Orbán intett, hogy pattanjon. Vállára tetté a kezét, a bejárati ajtó felé terelte a remegő férfit:

•Tudok erre egy keményendolgozó kisembert. Sokat ír a Facebook-oldalamra. Rajongó – mondta kuncogva – Az majd elviszi a balhét helyetted.

•Köszönöm – sírta el magát teljesen Tarsoly.

•Aztán a Lajosnak egy szót sem!

Nézte, ahogy a kerten át kisétál a bróker az autójához a TEK-esek között. Még utána kiabált:

•Aztán az ETO ki ne essen a bajnokságból!

A bejárati ajtóban hallotta, ahogy megszólal a Skype. Ráchellel minden nap nyolckor beszélnek. Apai kötelessége ez. Mielőtt becsukta az ajtót, még megnézte Mészárost a szomszédban, aki éjszakánként hobbiból bojlereket szerelt még mindig…”

#725299 Ibiza Előzmény: #725015

csak érdemi hozzászólások jöhetnek..ami hozzátesz egy témához....a többit kitörlöm..

#725298 Ibiza Előzmény: #725040

Már leírtam a véleményem az ügynöklistákról.

1. mérhetetlen mennyiséget semmisítettek meg..

2. ki tudja ki mit rakott be..

3. az emberek zöme nem tud vele mit kezdeni.. lásd NDK vagy pl a magyar közéletben előkerült akták..pl vikidál..vagy mi van ha közéleti szereplő apja anyja volt besúgó (pl Pokorni? ha jól rémlik)

4. ne felejtsük el az jó zsarolási alap bármelyik hatalmi ágnak...miért hagynák ki?

5. a kommunista hatalom egyértelműen berakhatta embereit az újjonan alakult pártokba..akiknek semmilyen eszközük nem volt az ellenőrzésre..ezek nem hüjegyerekek..nyílván magasabb pozícióba kerülhettek..és most kínos lenne ha kiderülne bármelyik pártemberről 3/3as volt..

6. akik együttműködtek a hatalommal azok alkalmazkodó tipúsúak..az én apám soha nem volt párttag (én sem) pedig hátránya volt miatta.. sokak csupán azért voltak azok mert alkalmazkodtak..megtették a jobb életért volt akik csak a kötelező penzumot tették..ezek megélhetésiek..és voltak akik elvhűségből..

Abban a pillanatban amikor nem 100%-os a lista akkor már felbillen az igazságosság.

Antall honnan került elő a semmiből..Medgyesi seggét a nagy "rendszerváltó" Boross védte..és Kövér is egyetértett vele.. (jó cikk van most a HVG-ben)

Csak egy személyes példa 1987ben váltottam ki a másodállású vállalkozói igazolványomat (vagy hogy hívták akkor...gondolom már nem kisiparos volt) hirtelen népszerű lettem a ksh embereinél..."kidobott a gép" mentem a könyvtárba mondja a csaj szánnék rá 10percet muszáj neki statisztikát csinálni..elötte senkit nem zaklatott és boldog volt amikor meglátott..na ok..mindenféle kérdések..politika magánélet..

1-2 napon belül.. megyek dolgozni mondják várnak rám a portán..lemegyek mondja egy műfiatalos ****i (szakáll szimatszatyor szandál) kidobott a gép (honnan tudta a gép a munkahalyemet) szeretne egy statisztikai felmérést..mondtam nem érdekel viszlát..visszamentem dolgozni..feltelefonáltak megint..mondtam nem érdekel lehet elmenni.. egyszer csak az igazgató hivat.. mondja menjek be a tárgyalóba..és ott volt ez az ember..mondom igazgatónak elmondtam nem akarok.. mondta ez már céges..kb fél órás volt..nyomtam neki kamukat..az egyik legfontosabb kérdéskör apolitika körül mozgott és mennyit tartanék reális keresetnek..erre emléxem mondtam neki 100k..akkor ha jól rémlik 26.700volt a pénzem..

Utána a lakáson kerestek egy héten belül..elhajtottam a f@szba.. de érdekes volt egy félhaver akkor kérte el a lakáskulcsot felvinne egy leányt..utólag kapott értelmet..ez a "haver" utána kapott munkát afrikába..és kiutaltak neki gy lakást a 13.kerben..egyedülállóként.. nagymamájára hivatkoztak..