Hozzászólás
IbizaA jobbik ahogy én látom..
Nekem brahipárt..olyan párt mint a kétfarkú kutya párt meg a többiek.. egy természetes igényre épül..(mint pl a görög győztes párt) épp sok a cigánybűnözés..gyenge idős néniket ölnek meg rabolnak ki és erőszakolnak meg.. dúl az erőszak..hiszen a patkányarcú ott gyengíti a civil őnvédelem jogát ahol csak bírja..
szerveződnek-szeveződnek majd a Magyar Gárda hátán másznak fel magasra.. ott már csak azokat kell mondani amik az embereknek a természetes vágyai..és jól meg is lehet élni belőle..jobb mint a papírgyárban dolgozni..bevállalták az ügyeletes mumus szerepét gondolták ezért leeshet valami akár mindkét oldalról is..fasisztának tűnök ez gyengíti a jobbot..és erősíti a libsibalt..plusz még a keményvonalas nacionalisták önként átadják adataikat..
(meggyőződésem usa minden területen szervez szélsőséges mozgalmat ami beszippantja és ellenőrzés alatt tartja valódi szélsőségeseket..és katonai felépítés okán eszközként is bevethetőek..a politikai cél és az érdekek mentén..lásd nálunk szabóalbi vagy bácsfidia "fasiszta" menetelését.(ez csak hozzáfűzés nem a jobbikhoz kötődik)
Igérgethetnek tét nélkül hiszen semmilyen számítás nem kell hozzá..semmilyen fedezet..hatalomrakerüléskor friss húsként mondhatják nem gondolták az előző kormány ennyire üres kasszát hagyott maga után..de a hosszútávú terveikben szerepelnek a kampányban elhangzottak.... lehetne az is..Ferrarit mindenkinek..mindenkinek napi egy sör ingyen.. és hetente egy idegen p... bérlet minden nős férfinak..
Amikor tényezők lettek érdekes erők mozdultak meg a pártban..egyik az orosz vonal..fura kgb-s emberekkel..sok érdekes együttmozgás van mszp-vel és lmp-vel..kizártnak gondolom ne lenne valamilyen összedolgozás.
Sokan azt gondolják vona erős és nagy..ezért tartanak tőle..én inkább következetlennek és furcsának tartom..ha beszél a szemében nem azt látom amit hallok..