Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ibiza blog

Nem kell mindig szétagy…

#1486280 Ibiza
Nem kell mindig szétagyalni a dolgokat.
Vannak az úttörők-az alkotók a gyors követők ők a hullámlovasok és van a gnúcsorda.
Úgy láttam a fiatalok zöme a másodikba tartozik.
Okostelefon legyen, jól keresnek, élik a kis életüket, ha van valami flow akkor rászörfölnek, egymást kiokosítják, megjátszák. Jól elvannak a kis világukban. Fotelforradalmárok, orbán diktátor meg kaja be, de másnap éli ezt a kényelmes világot amit orbánék teremtettek. Diplomásan jól keresnek, péntek szombat bulika.. a szex az nem nagyon kell..fárasztó. A fiúk metrónak vagy homonak öltöznek inkább.. a lányok szedik fel a pasikat.. aztán csak elcsábítják őket akkor már 2-3 gyerek kéne.
Az idősebbek élik a güzü életüket, sok munka, állandó aggodalom, takarékoskodás, majd jó lesz a gyerekeknek. oszt jár a szép temetés és pont a példájuk nem vonzza a fiatalokat.
Egy szűk réteg az aki megérti a világ és a pénz működését, alkot vagy olyan tudással kapcsolattal bír amiből jól megél, más dimenzióban mozog. ( egy kisebb rész az ócska szar és bűnöző)
A társadalmat megosztják a politikusok. Mivel jól élnek az emberek a másodlagos igényük is mozog, a 80% azt gondolja az okos 20%hoz tartozik és így is viselkedik mintha.. mindenről van kialakult interneten kapott/olvasott véleménye. Jól mozgathatóak de gyorsan elhal a lelkesedésük mert jól élnek..azért ezt nem akarják felborítani.
Orbánék ezért kerültek most csapdába.. elkényeztették a parasztot.. most bármilyen visszalépésre vad dühvel fognak támadni.. mert belé nevelték az emberekbe a gondoskodó állam mítoszát. Ezt nem lehet megúszni ezt nem lehet fenntartani. Persze..békeidőben működne a rendszer de ebben a 3as kombóban nem fog. Háborús embargók miatt szűkülő piacok és az EUs versenyképesség elvesztésével a fejlett nyugati országok visszaesése, az olcsó energia kiesése, az infláció és még rájön az aszály. Az Isten pénze nem lenne elég.
Ugattam ezerszer: Takarékoskodni, korszerűsíteni és kialakítani a társadalmi rendet, ha van pénz akkor a béreket emeltetni és a bérköltséget arányosan csökkenteni. Értem én..legyenek szép magyar gyerekek..de átestek a paripa túloldalára.. a gyerekesek mindent visznek akik húznak a 40-60 év közöttiek meg kimaradnak mindenből.. akik kapják az ingyen pénzeket azoknak a nagy része nem kormánybarát.. pont azok maradnak ki akik azok.

Nézzük az EU alapszabál…

#1485813 Ibiza

Nézzük az EU alapszabályát és azt amivé akarják tenni a szélsőbalos libernácik, mindenféle felhatalmazás és szerződésen kívüli tevékenységgel. Az EUban törvények és szerződések vannak, ezeket akarják felülírni bizottsági állásfoglalásokkal ami lehetetlen és jogilag nonszensz.
Az EU béna kacsa, nem a valós dolgokkal foglalkozik, a neolibsik elterjedtek benne mint a rák az energiákat forrásokat elhasználják saját céljaikra.
Az euban 2 irány van, az alap ami az EU alaptörvényében van, az az, hogy független államok szoros szövetségbe tömörülnek. A másik irány az -aminek semmilyen jogi háttere nincs- az európai egyesült államok létrehozása központi költségvetéssel.. na ez szép lenne, így is érdekcsoport hegyek vannak, a magyar érdekek érvényesitésére semmi mód nem lenne, hiteleket vehetnének fel az összes tagállam kezességével és ezt egy réteg akarná elosztani felhasználni ..ugyanez a beszedett közös adók felhasználása.
Látszik, meg akarják fojtani, szét akarják verni az eut ha nem lesz európai egyesült államok.
Talán ez az ukrán háború egyik célja. EU versenyképességének 10évre reszeltek az EU piacai beszűkültek a lakossági fogyasztást kivégzezték.. örülnek majd ha alapszínten elélnek. Az eu gerince a németek súlyos válságba kerülnek. Oroszok voltak a legnagyobb piacuk, olcsó energia mellett szellemi termékekkel, technológiával, nagy hozzáadott értékű termékekkel tudtak fizetni.. paradicsomi állapot. És mellé bejött volna a selyemút és a Brics országok. EURO lett volna a fő valuta vagy ennek aranyfedezetű bitcoin változata..
Usa perifériára szorult volna.. nem tudta volna eladni a drága szarait.. természetkárosító palagázát..
Most épp azt látom.. megerőszakolják EUT--vagy eu egyesült államok vagy megszűnés és bevezeti minden ország a saját valutáját... újrakötik a szerződéseiket..nem kell kifizetni az euba az alapdíjakat. erre kell a háború.

ha felfedsz egy igazságo…

#1422920 Ibiza

ha felfedsz egy igazságot vagy ráérzel akkor érzed..igen kb ez lehet.

Arra gondolok, hogy az emberek nagyon elpuhultak és az idegenekkel fel lehet éleszteni a védekező ösztönöket. De ez sem igaz mert azonnal letörik ha ilyen van még pl a német sajtóban sem lehet erről beszélni.
Tehát nem látom a mestertervet.. ok vidám, elkötelezett választók, egyszer tán munkaerő meg adózó és fogyasztó polgárok lsznek (a többség a sarki kisboltban vásáról ami azonos nemzetiségű vele) , az őslakosokra tesznek hatást a gyüttmentek, lesznek földrajzi területek ahol 1-2 éven belül lakhatatlanok lesznek a klímaváltozások miatt.. mencsük meg őket, a másik oldalon: alacsony hatásfokú integrálás, párhuzamos társadalmak.. felesleges költségek, nagy társadalmi ár (bizonytalanság, félelem, társadalmi megállapodások és közbizalom elillanása) hatalmas kulturális különbségek, a problémák megoldásához drogfogyasztás és mellé a bűnözés anarchia, nogo zónák, a bizonytalan embereket beszippantják a szekták a bűnszervezetek. A zsidók potenciális célpontok lesznek (ez is lehet cél, nyomás a zsidókra menjenek israelbe lakni, de ezek a zsidók nem igazi zsidók)

szóval nekem még nm jön le mi a tkm ez.


még egy dolog hasonlít.. nincs mesterterv.. a jóléti társadalmak a szélsőbalos áramlat a németekbe a holobiznisz miatt belevert -bűntudat, a szétcseszett "felszabadított arab országok és a internet miatt jobb életre vágyó keleti és afrikai fiatalok egyvelege adhat valami ilyet. Esetleg plusz motiváció a menekültektől nagy pénzeket vesznek el..nagy üzlet.. jut mindenkinek még a soros szervezeteknek is..
és ha még is van egy mesterterv.. usa egyik ellenfele az erős eu ezt lehet gyengíteni a bevándorlók millióival az orosz és kínai szankciókkal az ukránokkal a megemelkedett energiaköltségekkel. Az eus fejesztésre szánt pénzek átkonvertálása szociális kiadásokká.. hadimegrendelésekre usának.
EU 20évre ássa el magát, csökkenti a versenyképességét és korlátozza nagy mértékben a saját piacait.. a növekedés 20évre konyec.

ma már felgyorsult a vil…

#1422919 Ibiza

ma már felgyorsult a világ..már nincs idő ravasz terveket szövögetni amik eléréséhez hosszú idő kell é belerakni 1-2 kurflit..ne lehessen felismerni az irányt.
Most ha látsz egy időtávot..a jelenségeknél raksz egy pontot az időgrafikonra..és összehúzod azokat akkor az jelzi az irányt, felfedezhető a szándék..és ha meghosszabbítod a vonalat ott lehet a cél.
Nálam ezek mind az usára mutatnak.
usának 3 nagy ellenfél. EU, orosz, kína. Usa arrogáns szar ország, hegemoniára törexik.
Ez a 3 entitás jól elvan egymással, usa a perifériára szorul elveszíti világbefolyását.
- Kína elsősége a hiperfegyverek és 5G terén pénzügyi világlsőség közelében. Végtelen pénzeszközök. Egyre növekvő súly a világban. Már nem csak ázsia a befolyási övezete. Nagy export piaca van és egyre inkább a magas minőségű termékek és technológia felé mutatnak a vonalak, szoros szálak EU és orosz felé, importtal is ezeket az országokat kötik magukhoz. Folyamatosan felvásárolják a stratégiai földfémek területeit. Kikötőket létesít afrikában. Ami a legnagyobb bűne a selyemút.
- oroszok nagy felvevő piac, cserébe olcsó energiát és élelmiszert biztosít ami kell a versenyképes és jól fejlődő eunak. Űrtechnika, erősödő multi cégek lehagyja usát a hiperfegyverek terén. Ráadásul már európaiaknak megbízható partnernek tekintik őket.
- EU, már nem usa az elsődleges partner, függetlenedési törekvések technológiában, haditechnikában, űrtechnikában. Bővülő piacok. Folyamatos a fejlődés. Minden adott a fejlődéshez.

Usa ezt nem tűrhette. Covid (nincs kétségem usa terjesztette el kínából inditva) , Szankciók..majd jött az orosz basztatása..a liberálbolsevik eszme terjesztése, menekültek.. rátelepedni a világszervezetekre a demokratikus felépítményekre

Ez már egy mesterterv

Ennek a három entitásnak ki kellene szorítani usát, a helyén kezelni.. és leszarni mit akarnak.. de sajna meg vannak véve azok a képviselők akiknek az eu polgárok érdekeit kellene képviselni.

miket kéne tenni: az emb…

#1387246 Ibiza

miket kéne tenni: az ember leül egy cseresznyefa alá, visz egy noteszt egy cerkát, leirja mije van. Adottságok képességek. Aláhúzza és megy előre.


- folyamatos élelmiszer és mezőgazdasági ellenörzés, akár havi szinten! Minőség ellenörzés!
- nem kell embereknek támogatás minden szarra (családi támogatás egy része rendben)
- az embereket önállóságra kell nevelni, ha kimennek külföldre azonnal elfogadják az ottani helyzetet. Az alapoktatásba belerákni pár gazdasági alap dolgot. Ha használja jó ha nem akkor igy járt.
- valódi jelzálog bevezetése
- beruházások amik a minél magasabb szintű előállitást segiti mezőgazdasági tárolók, lokális mezőgazdasági termékellátás segitése.
- ipari magas szintű gyártás,

- adottságunk a kelet nyugat kapuja, pénzügyi, közlekedési és raktár központok. Konferenciák kiállitások.
- Állami beruházások a fenti témákban. Infrastrukturálisok rendben, azok szépen haladnak.
- oktatás. 3 szint, az emberek egy része gnú lesz. nem baj. de ha akar akkor legyen magasabb szinten.
- minden információ elérhető legyen mindenki számára.
- nyugdij átalakitás, német osztrák minta megfelel, ha jól tudom osztrákok épitenek lakásokat nyugdijpénzekből amiket szociálisan kiadnak pályázóknak.
- egészségügy folyamatosan fejlesztve van, a benne lévő emberek 50%-a szar hitvány, ezt kell átalakitani. Mostanában jártam pár intézetben pár rendszerben, mintha szándékos szabotázs lenne, 50% meg kiteszi a lelkét, elhivatott szép emberek.

- Kellene olyan brigád aki a meglévő dolgok működését ellenörzi, azokat finomitja. Vannak jó dolgok de szarul működnek. Kormányablakok nagyon jók, de az ügyfélkapu szar, bonyolult 200 almenü + a különböző hatóságok újabb és újabb felületeket alkotnak.. De odáig, hogy az autópálya táblajelzéseit ellenörizni. Nem tudják miért van sok baleset a nulláson, azért faszmatyik mert szarok a táblajelzések, megy egy darabig Balaton..Balaton, egyszer csak eltűnik.. azt hiszik túlmentek..ez apróság de ezek fontosak.


Tehát az olajozott múködés és a megfelelő alapok kellenek, nem kellenek a nagy csaták megvédések, állandó feszkó.

hibernálni akarnak majd …

#1231626 Ibiza

hibernálni akarnak majd EUban minket, elveszik a szavazati jogot.
Tréfás egy "demokrácia" az tény.
Kíváncsi leszek a V4 összefogásra.
Alkotmányjogászok lesznek bajban mert EU olyan törvényeket és vélt jogait akarja érvényesíteni velünk szemben amik nincsenek benne a meglévő törvényekben.
Amúgy is erős konkurenciája lesz a fejlődő országoknak a valahogy EUba bepaszírozott Ukrajna. Vélhetően elviszik a forrásokat.
Lehet ezért hozzák be ukránokat, addig elhúzzák a pénzeink kifizetését és a rendkívüli helyzetre hivatkozva elirányítják tőlünk a pénzt. Mint a cimbalmos a bandában. "héé nekem nem jár lovéból? Dee jáár csak nem jut"

igen. Korábban írtam. Jó…

#1231624 Ibiza

igen. Korábban írtam. Jófejkednek a különböző országok miközben nem kell drága pénzen hatástalanítani a régi katonai cuccokat.

Angolok jeleskednek ebben. Kipucolták a vállról indítható rakéta raktárat meg most a tankokat.
Gondolom usa jár jól megint, vélhetően amcsi fegyvereket fognak venni.
Szép munka usának: megint megcsinálták.
- kínát már bekorlátozták, de még őket is beprovokálhatják
- oroszokat kizárják az energia piacról és kilövik Európa legnagyobb kereskedelmi partnerét.
- oroszokból páriát csinálnak, ráadásul nagy költséggel pótolniuk kell a kieső fegyvereket csökkenő bevétel mellett. Gondolom még bepróbálkoznak egy belső lázadással is.
- európai versenyképességnek lőttek 20évre, hiszen az infláció a magas energiaárak és bérek, az elmaradó fejlesztések és a betolakodók által megnövelt kiadások kizárják a növekedést és a versenyképesség fenntartását.
- euban és szatellit országaiban a fejlesztési pénzek amik a növekedést szolgálnák ahelyett fegyverkezés lesz, ami holt tőke, ablakon kidobott pénz.
- eu meglépi amit már usa és a soros féle pénzvilág akart, eu összes országa által garantált hitelpapírokat fognak kibocsátani. Jön a soros terv, kapnak pénzt soha nem kell visszafizetni CSAK kamatot kell rá adni. Virtuális pénzre munka fedezetű kamat.
- Usa tudja, meg kell orosszal állapodni, usa azt akarja ok ukránok nem lesznek NATO ország de nato kompatibilis lesz a fegyverzete.
- usa fog jeleskedni az ukrán újjáépítésben Marshall segély amit amcsi cégeknél lehet csak elkölteni. Bár ebbe lesz beleszólása kínának is de az agresszív seggdugasz nem az országa érdekeit fogja nézni.

szóvan annyi win ezt be kellett húzni usának.

euban max annyi haszon lehet, megalakulhat ez EU saját védelmi rendszere amiről csak beszéltek. De ennek akkor van értelme ha a teljes fegyverzetet az európai cégek le tudják gyártani. Ha nem akkor megint usa jár jól.

Két dolog nem világos: de talán kicsit
- eu mi a f@szért nem látja a fentieket át? miért nem Európa érdekét képviselik.

EU próbálja elhúzni a pé…

#1224952 Ibiza

EU próbálja elhúzni a pénz kifizetést MO.nak gyurcsóti jakab elmondta

arra számitanak 4 hónap és gondok lesznek nálunk, olyan gondok ami

akkora elégedetlenséget szül olyat,hogy elsöprik orbánt. Remélik

megszoritásokat kell bevezetni. Orbánék gondolom már számolgatnak,

mekkora a várható bevétel az ütemezett kiadások, most jönnek majd a

tsg-i adók a megemelkedett árak miatt arányosan magasabb áfa is

bejön.Viszont lesznek gyárleállások, elbocsátások, nehezednek a

törlesztések.
Ha azt látják nem jön be elég zseton, nem fogják az

emberekre nyomni a terheket, meglévő és új különadók lesznek, ezt

súrolta orbán. Ott van neki a zseni mato, kitalálja a tutit és

unortodoxot. Ha nagyon ránk szállnának nincs kétségem egyoldalúan

bevezetnék az eurot. Bár most, európa öngyilkossága előtt talán nem jó

ötlet. Eu most vesziti el 20évre a versenyképességét.

tehát miért a fidesz: mi…

#901485 Ibiza

tehát miért a fidesz: miközben mint mondom 7768.szor nálam 51%-osok az elvárt minimum 80%-assal szemben

- Megmentették a csődtől az országot amit a komcsik itthagytak. ( csak emlékezzünk, orbán elhajtotta IMF-et, utána lesz.p.a őket a repülőtéren jöjjenek vissza, - ha emlékszünk orbán első útja arabokhoz vezetett, vélhetően volt egy igérvénye és közben a helyzet rosszabb volt mint gondolták..szivesen lettem volna légy orbán hajtókáján, remélem egyszer megírja )

- Nem lakossági megszorításokkal keresték az egyensúlyt hanem a multik megadóztatásával és az eus pénzek jó hatásfokú felvételével. Ezzel a kisvállalkozásokat is életben tartották mert azok zöme a kiskerben és a szolgáltatásban lakik amit elsőre meghúz a lakosság a bajban.

- Levitték az adókat emelték a minimál béreket ( ne feledjük korábban a szakszervezet és a baloldal is tiltakozott ellene, most persze keveslik és azonnal emelje a kormány eus színtre)

- Átalakították az államadósság szerkezetét úgy, hogy közben a lakossághoz is visszamennek a magasabb kamatok

- megmentették a devizahiteleseket amit a ballibsik a népek lehúzására találtak ki ( lásd a mostani balos cicaharcot)

- Jó hatásfokkal veszik ki az eus pénzeket (gyurcsótányék 30%alatt vették ki ezeket mindent eladósodásból hitelből fedeztek)

- Soha nem látott módon épült az infrastruktúra úthálózat stb
ez nyílván részben eus pénz de állami beruházás is emihez az önrész kellett, ez a legjobb befektetés. Ezek hatnak a gazdaságra.

- növelték a nemzeti vagyont, visszavásárolták a stratégiai közműveket, aranytartalék, épületek, részvények..Ne feledjük komcsik eladtak mindent úgy, hogy még a nyereséget is garantálták a közmű cégeknek.

- Levitték a kamatokat (a bankkartelek12-18%-ról 3,5%ra)

- olcsó hitelekkel a covid válságban fenntartották gazdaságot

- családi támogatások a népesség megtartására ( mégha nem is értek egyet a nagyobb részével, de ne idegenekkel tájidegen be nem illeszkedő népekkel kelljen a létszámot növelni )

- 2010óta nem növelték az államadósságot, sőt csökkent, mégha most emelkedett is most sem több mint a komcsik alatti 80%-os maximum.

- Épül szépül az ország, az emberek soha nem éltek ilyen jól visszacseppen a lakosságnak a korábbi rablókhoz képest. Ne feledjük békesi fancsli kufár képét aki csak megszorításban gondolkodott (imf kutyája, hvg címlap harapta a vámpír fejével a forintot) vagy bokrost aki csinált egy kormányzati és egy lakossági megszorító csomagot, a kormányzatit már nem kérték. Vagy sipák a surányi, piaci minimumom eladni aranyat.... és persze mindegyik megszorításpárti, ahogy a gazdáik kérik tőlük.
Én azt mondom Mató egy zseni a maga furcsa világában, az ő elképzelései nálam 80% és igen az ortodox gazdaság hibáira új unortodox válasz kell.

Ha ezeket megcsinálták az ellenzék szerinti minden ellopás mellett akkor gratula nekik.
A véresszájú balos ismerősök szoktak fröcsögni eü állapotok..stb..mondom figyu volt 4+8év komcsi regnálás, akkor minden szép volt csodás kórházak és a kutya fidesz tette tönkre?
akkor csend van max marad a stadionos érvek.

Elsőre ez jut eszembe.

most láttam egy filmet v…

#877644 Ibiza

most láttam egy filmet volt benne egy jó mondás:
- van amit az emberek szivesen látnak, van amit gondolnak és van az igazság

′′ Dubai alapítóját, * R…

#876249 Ibiza

′′ Dubai alapítóját, * Rashid sejk * kérdezték hazája jövőjéről, mire ő azt válaszolta: ′′ Nagyapám tevével, apám tevével lovagolt, én pedig egy Mercedest vezettem, a fiam Land Rover vezette és az unokám egy Land Rover-t fog vezetni, de a dédunokámnak újra a tevét kell járnia..."

Miért? Miért?

′′ A nehéz idők erős embereket teremtenek, az erős emberek könnyű időket teremtenek ′′ A könnyű idők gyenge embereket teremtenek, a gyenge emberek nehéz időket teremtenek. ′′

Sokan nem fogják megérteni, de harcosokat kell nevelni...

Ugyanaz, amikor mindent ingyen adsz a gyerekednek, aki egész nap alszik...

alapból egyszerű a dolog…

#874981 Ibiza

alapból egyszerű a dolog ahogy én látom.
Van egy új világáramlat.. ez

a szélsőbalos kollektívista, globalista áramlat ami náciktól átvett

módszerekkel dolgozik. Nem tudom mi a végső cél (a hatalom és a totális

ellenőrzés biztosan benne van) de mindent bevetnek. hazugságok.. kettős

beszéd kettős mérce, idegen zászló.. zöldnek, emberjoginak,

állatvédőnek és liberálisnak mondják magukat. Egy olyan arculatot

építettek, amivel azt sugallják akkor vagy nyerő, felvilágosult,

humanista, felelősen gondolkodó, szabad ember ha azt mondod amit ők. Ha

nem akkor jönnek a negatív jelzők, fasiszta náci, homofób, agyhalott,

gyáva, szolgalelkű.. Félelmetesen jól használják a közösségi forumokat

és a netes médiát.. hamis hírekkel befolyásolnak ha számukra kedvezőtlen

tények vélemények kerülnek a világhálóra beindul a mémhadsereg és

túlterheléses támadást indítanak..próbálják kitekerni megforgatni

nevetségessé tenni magát a hírt és főleg a forrást.
A

liberalizmus alapjai sem tartják be, különbnek gondolják magukat

másoknál, kiválasztottnak. Nem kíváncsiak mások véleményére megtámadnak

mindent ami nem azt mondja amit ők. Nem beszélve arról, hogy a

demokrácia alapjait sem tartják be, Nem az van, hogy kampányolnak,

pártként megméretik magukat és dolgoznak a többségi szavazat

megszerzéséért hanem zsarolással, lefizetéssel, érzékenyítéssel

szereznek befolyást céljaik elérése érdekében.
Mint globalistáknak nem érdekük a nemzeti érzület, nekik identitás nélküli jól befolyásolható biorobotokra van szükség.
Ki vagy ki vannak a háttérben? Háttérhatalom? huhh ezt tudom ez összeesküvés elmélet.. ismeri fel a dolgot az érzékenyített.
A világ erőforrásainak a zöme kevesek kezében van, ez mi ha nem a világhatalom?
Fő kérdés mi a cél? Világkormány ..világjegy? ja az más :)
Szerintem olyan sok a virtuális pénz ezt ki kell helyezni és kamatrabszolgákat csinálni.. nekik a legyek hordják össze..
ha a nagy cégeknek szánd…

#874980 Ibiza

ha a nagy cégeknek szándékuk lenne változtatni a világon akkor 3perc alatt változna.
Nézd meg kik a nagy cégek.
Zömében

azok akik gyaramtosítással, korrupcióval és erőszakkal kisajátították a

föld javait saját hasznukra. Sok országban az emberek csak

vendégmunkások, mert minden erőforrás idegen kézben van.
Ezt az "ingyen" pénzt nem fogják hagyni amíg működik a pénzgyár.
Ma

már a virtuális pénz több hasznot hoz mind a föld kincsei, de a

virtuális pénznek kell egy áru és munkafedezet mert elszáll mint a

lepkefing.
A FED 0,5 dollár

alatt állít elő egy 100dollárost és ezt adja el a társadalomnak

100dollárért. Tehát 0,5 dollárért vesz 100dollár munkaerőt ami nagy rész

mögé árut kell tenni.

A lét határozza meg a tu…

#873178 Ibiza

A lét határozza meg a tudatot. A környezeted az értékrended, az érdekeltséged. Tudat alatt befolyásolnak akiktől függsz, vagy akitől a kenyeret kapod. Az emberek szeretik csak azokat a jeleket gyűjteni amik erősítik az alapvetésüket.
Sok sok infó kell ráláss a dolgokra, lásd az erővonalakat. Nem csak MO. hanem nemzetközi erőket.
Ráadásul az emberek zöme 3-max 5 évre visszamenőleg emlékszik dolgokra.
Sokan már az öszödi beszédet is orbánnak tulajdonítják.
A fiatalok meg beleélnek a világba, ráülnek trendekre hullámokra. Lesz@rják mi volt 5-10-20-éve vagy még régebben. Legyen net, jó telefon, jó állás és buli.
A liberálbolsevik oldal azt mondja a fidesz lop mert ezt tudják felfogni az egyszerű népek.
Csak elmondom, ahogy látom.


A gyurcsótány vezette mszp-szdsz libsibal alacsony hatásfokkal vette fel az ingyen EU-s pénzeket, egyet vettek fel nagyobb elánnal a 3as metrót, ahol túlszámláztak loptak, vissza is kellett orbánéknak egy csomó pénzt fizetni.
gyurcsótányék a lakossági megszigorításokban hittek, és a hitelfelvételben, eladósításban, mert így annyit lophattak amennyit akartak.
Ráadásul privatizálták elkótyavetyélték a közmű- és stratégiai cégeket és nem voltak állami beruházások.
Minden liberálbolsevik kormány ezt tette, mind a 3. Most is ezt igérik, visszarendeződés lesz ha hatalomra juthatnak.

Orbánék nem a lakosságra terhelik a sarcokat, a multikat adóztatták, csökkentették az adókat emelték a minimálbéreket. Levitték a hiteladókat a 8-16%ról 3% alá!!
80% feletti hatékonysággal veszik fel az eus pénzeket, folyamatosan beruháznak, támogatásokat nyújtanak.
Az eus pénzeket nem lehet simán ellopni lenyúlni, mert folyamatosan ellenőriznek az eus bürokraták, folyamatosak a feljelentgetések.
Hogy lop a fidesz? nem lop, hanem kialakította a saját kivitelezői csapatát és azok keresnek. Nem kell túlszámlázni nem kell lopni, ha kapsz egy 10-30milliárdos melót és 8-10%ot keresel az szép pénz.

Ha csak azt nézed mikor volt fejlődés mikor éltél jól, ha a fentieket látod, már érezni kell a lényeget.
Magyarországot gyarmati sorba akarják taszítani már régóta, ezért szabadságharc ami most van. Elég ha megnézed, a náci Németország vagy Magyarország szenvedett el nagyobb károkat.

Már írtam 200x nálam a fidesz az 51%os. De a mostani ellenzéki csürhétől mentse meg az isten az országot.

Nem egészséges egy társadalomban ha nincs váltó kormányzás, de sajnos a kanyarban sincs olyan tisztességes, elhivatott erő aki erre alkalmas lenne.

Külföldi szálak.
Számomra nem kétséges létezik a háttérhatalom, és semmi nem történik véletlenül a világban.
Csak alapból gondolj bele: van egy pénzügyi csoport akiknek félelmetesen erős az érdekérvényesítő képessége, túlerősödtek, beleszólhatnak a politikába, királycsinálók lehetnek, meghatározhatják a jövőt.
Ha megtehetik miért ne tennék?
Csak példaként, az usa elnöke is csak egy mezei halandó addig él vagy addig van hatalmon amíg azt csinálja amit kell, azt teszi amit a gazdái mondanak.


Akkor sorosozzunk egy kicsit.
Soros csak egy mezei pénzember (még ha azt is gondolom, a háttérhatalom egyik kijáró embere és sajnos zseni a pali)
Ez a mezei pénzember politikusokkal az EU vezetésével találkozgat és mindenféle felhatalmazás nélkül felszólalhat az EU üléseken. Ez mi?
A sorosnak van egy rögeszméje, a nyílt társadalom. Erről könyve is van akit érdekel megveheti. Nincs is ezzel gond, mindenkinek van valami becsípődése, neki ez. Ha van hozzá pénze akkor szervezzen pártot, kampányoljon, gyűjtsön szavazókat, járja végig a demokratikus utat. Na ez a shortosgyurka nem ilyen családból származik, lefizet megzsarol olyan embereket akik a demokratikus felépítményben pozícióban vannak, és ezeken keresztül terjeszti az igét és érvényesíti az érdekeit. Ezeknek az embereknek a társadalmi megbízása nem erre szól, de ezeket nem zavarja.
Soros egy zsidó ember ahogy többször is elmondja, ha támadod vagy csak rossz véleményed van róla (vagy csak a képét kirakod) akkor antiszemita vagy, a prban ő egy jóságos bácsika aki a sok pénzével segíti a világot.

Azért nagy kétségeid ne legyenek, soros azért ad ösztöndíjakat, kiválassza azokat akik esetleg politikai vagy gazdasági poziba kerülhetnek az adott országban és akkor majd benyújtja a számlát.
Néha őt is kihasználják, így járt orbánékkal is, dolgozza fel.
Csak megjegyzem így működik a zsidó kapcsolati háló. Ha belekerülsz akkor kézről kézre adnak mentorálnak, amikor poziban vagy akkor kapcsolatokat építesz és utána ezt működteted, te is mentorálsz. Ezt a szisztémát szépen leírja a tőzsdés kosztolányi a könyveiben.
A soros nem szeret saját pénzt költeni ezért próbál elvenni valahonnan. Ország valutákat shortol és a befolyásával mozgatja a piacokat a cél eléréséért.
Szokta mondani ő magyar és csak a szülőhazájáért teszi a dolgokat, azt ne feledjük kétszer betámadta a forintot és kétszer az OTP-t..

Tehát érzékelheted a politikában az országodban euban és a világ döntéshozóinál ezt a nyílt társadalmi eszmét, ezt ötvözik a szélsőbalos eszmével. De nem így csomagolják, ők liberalizmusnak zöld életérzésnek, fenntarthatóságnak, felvilágosultságnak, szabadságnak adják el.
Náci módszereket használnak. Antiszemiták és kirekesztők. Nem liberális mert semmilyen más gondolatot eszmét véleményt nem fogadnak el. Diktatórikusan -mint írtam fasiszta módszerekkel- terjesztik. Nem választható hanem ekkor vagy értékes ha behódolsz, ha azt mondod amit ők. Hátrányba kerülsz ha nem követed őket. Teljes pályás letámadás van, agymosás és minden pr módszert felhasználnak, ismerik a legkorszerűbb módszereket.

Ebbe a fősodorba tartoznak a hazaáruló balliberális ellenzéki erők akik a hatalomra törnek.

Ezért szabadságharc ami most van.

Ne legyen kétséged te csak biorobot vagy a fenti hatalomnak, te hordod össze nekik a javakat mint a méh, ha nem kellesz pusztulhatsz. Minél olcsóbb táppal akarnak etetni, már készítik neked a lisztkukacokat is.

Gyimóthy Gábor: Nyelvlec…

#868508 Ibiza

Gyimóthy Gábor:

Nyelvlecke

Egyik olaszóra során,

Ím a kérdés felmerült:

Hogy milyen nyelv ez a magyar,

Európába hogy került?

Elmeséltem, ahogy tudtam,

Mire képes a magyar.

Elmondtam, hogy sok, sok rag van,

S hogy némelyik mit takar,

És a szókincsben mi rejlik,

A rengeteg árnyalat,

Példaként vegyük csak itt:

Ember, állat hogy halad?

Elmondtam, hogy mikor járunk,

Mikor mondom, hogy megyek.

Részeg, hogy dülöngél nálunk,

S milyen, ha csak lépdelek.

Miért mondom, hogy botorkál

Gyalogol, vagy kódorog,

S a sétáló szerelmes pár,

Miért éppen andalog?

A vaddisznó, hogy ha rohan,

Nem üget, de csörtet – és

Bár alakra majdnem olyan

Miért más a törtetés?

Mondtam volna még azt is hát,

Aki fut, miért nem lohol?

Miért nem vág, ki mezőn átvág,

De tán vágtat valahol.

Aki tipeg, miért nem libeg,

S ez épp úgy nem lebegés, —

Minthogy nem csak sánta biceg,

S hebegés nem rebegés!

Mit tesz a ló, ha poroszkál,

Vagy pedig, ha vágtázik?

És a kuvasz, ha somfordál,

Avagy akár bóklászik.

Lábát szedi, aki kitér,

A riadt őz elszökell.

Nem ront be az, aki betér. . .

Más nyelven, hogy mondjam el?

Jó lett volna szemléltetni,

Botladozó, mint halad,

Avagy milyen őgyelegni?

Egy szó – egy kép – egy zamat!

Aki „slattyog”, miért nem „lófrál”?

Száguldó hová szalad?

Ki vánszorog, miért nem kószál?

S aki kullog, hol marad?

Bandukoló miért nem baktat?

És ha motyog, mit kotyog,

Aki koslat, avagy kaptat,

Avagy császkál és totyog?

Nem csak árnyék, aki suhan,

S nem csak a jármű robog,

Nem csak az áradat rohan,

S nem csak a kocsi kocog.

Aki cselleng, nem csatangol,

Ki „beslisszol” elinal,

Nem „battyog” az, ki bitangol,

Ha mégis: a mese csal!

Hogy a kutya lopakodik,

Sompolyog, majd meglapul,

S ha ráförmedsz, elkotródik.

Hogy mondjam ezt olaszul?

Másik, erre settenkedik,

Sündörög, majd elterül.

Ráripakodsz, elóldalog,

Hogy mondjam ezt németül?

Egy csavargó itt kóborol,

Lézeng, ődöng, csavarog,

Lődörög, majd elvándorol,

S többé már nem zavarog.

Ám egy másik itt tekereg,

— Elárulja kósza nesz –

Itt kóvályog, itt ténfereg. . .

Franciául, hogy van ez?

S hogy a tömeg miért özönlik,

Mikor tódul, vagy vonul,

Vagy hömpölyög, s még sem ömlik,

Hogy mondjam ezt angolul?

Aki surran, miért nem oson,

Vagy miért nem lépeget?

Mindezt csak magyarul tudom,

S tán csak magyarul lehet. . .!

a liberálbolsevikok már a spájzban vannak.

#868048 Ibiza

látható a recept.
Csalással vagy bármivel, mindenáron megszerezni a hatalmat, minden társadalmi bizalmat és közmegegyezést szétszedni, szétszedni a nemzeti értékeket, és a legfőbb, új szavazatokat venni és fenntartani az új szisztémát.
Biden is azzal kezdi szavazatokat vesz, 11 millió illegális bevándorlót legalizál akikre a szavazáskor lehet majd számítani.
Ez a harc lesz a végső. a szélsőbal/libsibal totális támadásban van.
Jön a "szép új világ" liberálbolsevizmus, ha jól viselkedsz nyalhatsz..kapsz tejet vajat.. mint kínában, értékelni fognak mennyire vagy hasznos tagja a világuknak.
A sok félrevezetett mesüge meg ehhez asszisztál.
Azt hiszi szabadságért harcolnak, önként menne a totális diktatúra fel és még büszke és bátor szabadságharcosnak gondolják magukat :DD

nincs kétségem a háttérh…

#865512 Ibiza

nincs kétségem a háttérhatalom határozza meg az irányt. most lehet itt butáskodni meg jujj ezt tudom összeesküvés elmélet de ez van.
Van egy réteg akiknek qrva sok pénze befolyása van a világra, gazdasági főszereplők. Náluk összefolyik a tudás és a technológia, a befolyásolás legmagasabb módszerei. Szabadkőművesek? f@sz tudja mert nem is lényeges ezek kik? utána lehet járni de ez sem lényeges, lényeges az, ezek mit akarnak? jobbítani a világot? Ők látják a jövőt? valószínűleg látják hiszen ők határozzák meg, de ne legyen kétséged a saját érdeküket tartják elsődlegesnek, te csak a méh vagy aki összehordja nekik a mézet.
Látják a klímahelyzetet, a gazdasági- és társadalmi folyamatokat határoznak meg, háborúkról döntenek, felügyelik a nyersanyagokat és az erőforrásokat. Sok érdekcsoport van ezek időnként felosztják a világot egymás közt. Folyamatos társadalmi kisérleteket végeznek. Arról sincs kétségem az új technológia új irányokat igényeket ad a társadalmak biorobotainak. Itt az internet, alapszínten mindenki hozzáfér, ma már a sivatagban megnézheti a világot mindenki, mások hogy élnek, arab kis surmók pornót, pi..nahegyeket nézhetnek 3mp alatt miközben hazájában egy szép bokától elélvezett. Indiaiak megfogtak egy lányt és 3-4en megerőszakolták, mindezt büntetlenül. Persze azt mondja ő is akar szép lakást csajokat, autókat ne kelljen már napi 3-4x imádkozni. De mivel a más társadalomba konvertálható tudása nincs meg ezért használja a hazájában látott módszert, elveszi, mert az az övé amit megszerez. A legtöbb országban még személyi azonosítás vagy nyílvántartás sincs, ha elveszik eltüntetik így járt. Nagy a kultúrák közti különbség és kisebb lett a világ. Megállíthatatlan az információ áramlása, és ezt kihasználja a háttérhatalom.
Azt a részt nem látom tisztán mi a célja a barbárok európára ömlesztésének, munkaerő? nem mert a 8% sem dolgozik aki dolgozik az is max a sarki kisboltban ami nem ad hozzá a termeléshez a hiányszakmákhoz. Tanultabbak..pontosabban iskolázottabbak a "európai fehérek" van abban ráció ők már nem akarnak kemény fizikai munkát végezni csinálják ezt a barbárok, de ezek nem csinálják.. akkor mi a cél? ezt ők is látják akkor? a következő generációra számítanak? az sem jön össze mert van német tapasztalat.. párhuzamos társadalmak alakulnak az előnyök nélkül.. török minden zöldséges és virágos..afrikai vagy aram az összes kisbolt de a gyárakban a gépek mellett minimális az arányuk. Akkor mi?

liberálbolsevik vs liberálnácik

#864896 Ibiza


Át kellett neveznem a liberálbolsevikokat liberálnácikra.
Miért voltak liberálbolsevikok? mert a liberális eszmére rátelepedtek, semmi közük a liberalizmushoz annak az alapjait sem ismerik el, szélsőbalos eszméket vallanak és szocialista a felépítményük. Szocialista mert kollektívista a gondolkodásuk, ők a kiválasztottak ők tudják mi a jó neked, tudják te is ezt akarod de félsz, gyáva vagy és meg vagy félemlítve a nemzeti kormányok által, ők érted is harcolnak mondják, kéretlenül és felhatalmazás nélkül .
A bolsevikok a kommunista elveket vakon követők voltak semmiféle kritikát nem fogalmaztak meg és nem is tűrtek el. A bolsevikok egyben radikálisok is, erőszakkal terrorral terjesztik a kórt és partizán akciókat terrorakciókat szerveznek.


Miért lettek liberálnácik?
Félelmetes zsigeri gyűlölet van bennük másokkal szemben, felsőbbrendűnek érzik magukat. (nem úgy néznek ki)
A nacácizmus az nemzetszocialista( alapból kollektívista), ez is szocialista, szocialista mint a kommunista elv és mint ez a mostani liberálbal/radikális baloldal ahogy usában nevezik ezeket.
A nemzet rész itt nem a valódi nemzetet jelenti hanem az elvbarátok nemzetközi közösségét, ők is faji és elvi alapon rendeződnek. Hitlerszerűen világhatalomra törnek, a totális hatalom a céljuk.
Nincs demokratikus felhatalmazásuk, senki nem kérte fel őket erre.
Rátelepednek a demokratikus felépítményekre, zsarolással korrupcióval lefizetik a tisztviselőket, rárepülnek a joghézagokra.
Nem érdekli őket a demokrácia, ahol nincsenek hatalmon ott békétlenkedés lázitás, obstrukció, akadályozni összeszarozni mindent.
Csak az a jó amit ők mondanak és akarnak, minden más az fasizmus, hazugság és dohos régi világszemlélet.

Korszerű módszerekkel dolgoznak, kihasználják a közösségi oldalak adta befolyásolási lehetőségeket, jól választják meg a hívószavakat. Modern, szabad, értelmes és értelmiségi ember vagy ha velük tartasz, nem vagy homofób és csúnya fasiszta, emberséges és humanista csak velük lehetsz a dolgod csak annyi azt mondod amit a szádba adnak. Nem viselik a kérdéseket a kritikus gondolkodást, azonnal rád repül a mémhadsereg ha meginogsz vagy nem szajkózod a jelszavakat.
Minden társadalmi megegyezést, tiszteletet, hagyományt, nemzeti érzést támadnak.
Ennek a mozgalomnak egy ága a sorosizmus, soros nyitott társadalom című agymenése.
Nem pontosan értem a célját, hiszen a papírok nélküli siserehad csak terheli a társadalmakat mint gazdaságilag mind személyes érdekekben, szabadságérzésben. 10% alatti a munkavállalásuk zömében nem a hiányszakmában dolgoznak, seftelnek kisboltokban dolgoznak, értelme? Főleg mivel családegyesítés címen még hoznak magukkal 4-8embert akik nem aktívak szintén terhelik a szociális ellátórendszert. Ezek az idegenek ráadásul nem akarnak beilleszkedni egyik társadalomba sem, nem fogadják el az adott ország törvényeit szabályait. Soros zsidó származású, ha ezeket a szélsőséges muszlimokat betelepítik akkor várható ezek ősi ellenségének a zsidóknak a támadása. Ez is cél lenne?
Ha az elmaradott országokból eljönnek az aktív emberek akikkel fejlődhetne egy ország akkor ott mi lesz? vagy ez a cél?

Ha megvalósulna beteg világuk akkor nemek nélküli embermassza dolgozik majd nekik, ha jól viselkedsz nyalhatsz vagy kapsz egy boldogság impulzust a csipedtől.vírus, válság, W?

#862231 Ibiza

A covid vírusról, vírus mizériáról. ahogy én látom:

Mi volt ez a vírus mizéria?
Nincs kétségem szándékos fertőzés volt.
-Hol terjedt? Kína Irán, usa és israel ellenségeinél. (Koreában is de ott csak a több milliós kínai munkás tömeg miatt)
- Usa vesztésre áll Kínával szemben a gazdasági elsőségért folytatott versenyben, minden aljas módszert bevet plusz a járulékos hasznok.

Azt sem zárom ki nem csak simán ennyi haszna volt, akkor még mi lehetett: Van még két hatalmas probléma a világban
- a klímahelyzet
- a jóléti társadalmak elöregedése
A vírus tizedelte az időseket, csökkenti a szociális kiadást.
Szinte gombnyomásszerűen azonnal megszüntette a környezeti terhelést, pár hónapos regenerációra adva lehetőséget.
-Plusz hatás, társadalmi kísérlet, ilyen helyzetben emberek hogy viselkednek.
- újabb válság, olyan válság amilyen még nem volt és amilyet nem jeleznek a válságjelző számok
- A regnáló kormányoknak lehetőséget ad politikai előnyszerzésre.

win-win win túl sok a haszon tehát megcsinálják.

Persze végigmegy a világban így usában is, de ott is szükség van az előnyökre.

- Jelenleg nincs gyógyszer nincs oltóanyag
- gyorsan mutálódik
- a gyógyultakon is sok szövődmény és utóhatás (vesék és agy)

Ahogy én látom lesz/van válság.
Kell válság mert igény van rá, egekbe mentek a tőzsdék kimaxolták amit lehet, épp itt az ideje. Minden válságnak ez az alapja. Az emberek egy része keményen eladósodott köszönhetően az alacsony kamatnak, jöhet a disznóvágás.
Ezt a válságot tudják a politikusok is, Orbán fáradt volt az eus tárgyalások után és nyilatkozott, azt mondta kemény idők jönnek, nem is gondoljuk mekkora a baj.

A fő kérdés milyen lesz a válság?
Ez függ a vírustól is. Lesz rá gyógyszer és védőoltás? mennyire mutálódik? meddig lesz velünk? Ahogy olvasgatom és ahogy a sok infóból összerakom velünk lesz a vírus még pár évig, és már nem lesz olyan a világ mint volt, nem mehetsz el csak úgy egy másik országba.

Szerintem W alakú válság lesz (a V második felének felfelé ívelése nem lesz ilyen meredek fel esetleg 3as V lesz), ez a folyamat már most látható, kemény visszaesés mindenki megijed, takarékoskodik majd jön a ááá nem lesz itt semmi érzés, pénz van az emberek egy része nem érzékeli a kormányok megsegítése miatt van még munkahelyük, azokkal meg nem foglalkoznak akik első körben kiestek, mert azok nem ők. Jön a második hullám..majd vakcina..
A legnagyobb felívelés a vakcina megjelenésével lesz, ezt kimaxolják és jöhet a le.

Ezt az áá nem lesz itt semmi gond érzést erősítik is a multik, elveszik még amit lehet, megy a pénz a turizmusba és az ehhez köthető ágazatokba.

kik vannak szopóágon. (ne feledjük a 3hónapos teljes kiesést)
- Turizmus, szállodaipar
- szállítmányozás
- Repülőgép gyártás és légitársaságok
- Autóipar 20-60%al csökkennek az eladások
- Gáz/olajipari cégek, kúthálózatok
- ingatlan befektetők, bérbeadók(rákapnak a cégek a home office-re)

Kiknek jött be a dolog:
-online értékesítések
-szállítócégek
- egyes gyártócégek
- gyógyszeripari cégek
- Informatikai szolgáltatók

Hazai vonatkozása:
- valamiért nálunk nem annyira fertőző ez a vírus. Genetika? vagy a gyerekkori oltóanyagok? a klíma? Vagy csak nem voltunk célpont?

Orbánék jól kezelték a vírust és a válságot.
- azonnal léptek, bevásárolták a védőfelszereléseket, elhúzták időt

annyira, ameddig fel nem készítették a kórházakat. Ne feledjük milyen

libernyák visongás lett volna ha belobban a vírus és emberek fexenek a folyosókon ellátatlanul és életkor szerint válogatnak ki kaphat ellátást (ez volt svédeknél de semmi visongás nálunk mi lett volna..)
- legfontosabb lépés a hitelek azonnali eltolása, mindezt a bankok bőrére..
- a vírus elleni védekezés költségeinek egy részét elvonásokkal, plusz adókkal fedezi, kevésbé borítva a költségvetést.
- a többi dologban követik eut.pl kurzarbeit ami szintén jó mert kevesebb a támadási felület.
- És nyílván kovácsolják a politikai tőkét.