nagyon ATH-n akar ma zárni, de a forgalom nem érte még el a napi átlagot. esett ez már 10%-ot nyitáskor, akkor ragadtam be 47-ről :)
nagyon ATH-n akar ma zárni, de a forgalom nem érte még el a napi átlagot. esett ez már 10%-ot nyitáskor, akkor ragadtam be 47-ről :)
dzízösz... 60%-okat ugrál pár nap alatt. bottal se piszkálnám.
én meg azon gondolkozom, 1-2 usd miatt már nem éri meg kockáztatnom? ki tudja, mi lesz nyitóra, réssel ugrás nagy ellenség
gondolkodom, hogy a sdrl-t le kéne cserélni nbg-re... habár ahogy elnézem a chartot, tisztán speki az egész, ha sikerül megegyezni, akkor duplázhat is a jelenlegi szintről...
lci 10 percesen ezzel a mai cikkcakkal kerek 66-ra tette a célárat. rajta a kezem a gombon
haha, a tesla ott van most, ahol vettem viccből gyj előtt :D bent hagyom a 249.99-es eladási árat.
en már korábban eldobtam, annyira alulteljesített, ilyen áron meg már semmi értelmét nem látom visszavenni
csak olyanokat irtunk, amik aktuális longos beszállók ;)
TMUS-t mindjárt elemzek. Mi legyen még? Írtatok párat hétvégén, de most az aktuális longos beszállokat szeretném feltárni :)
TMUS szépet jelentett, emelkedik is rendesen, most 32,07 az ára:
http://www.fool.com/investing/general/2015/02/19/t-mobile-us-inc-shares-rise-on-big-earnings.aspx
10 perces charton pöccre kijön a tegnapi esésből a 161,8%-os célár a mai csúcsra :)
amúgy én se vágom mi lesz, de nagyon ékelődik. lehet a 64 lesz most az első nagyobb megálló?
nekem ez nem tetszik, nem illik az elképzelésembe, felemelem stopot 61.9-re
olyan jo volt a lendülete, nem tudom miert torpant meg épp 63,8-on?