engem érdekel, 90-en funda alapjan is vonzo, én oda allok be
engem érdekel, 90-en funda alapjan is vonzo, én oda allok be
MUX, mint többi nyersanyagkapcsolt és bánya: világszerte válogatás nélkül adják
Tesla korrigál, sokan elbizonytalodtak benne, hogy képes e a beárazott növekedést hozni, mikor bmw, vw, mercedes láthatóan nagy fejlesztésekbe kezdett, és nyilván több az eröforrásuk
TMus-ban perpill a felvásárlási sztori a fö mozgatórugó, és ez sokäig igy is maradhat. Ha sokäig nem hallani meg rola, 20 alä is mehet. Ha vmi pletyka kijön, ujra 30. Ez most egy ilyen rv.
AVH jo papir. De az olcsó is lehet sokkal olcsóbb is. Most épp adósságai miatt aggódnak. Felezhet is a részvény, akkor extrém olcsó lesz, ennyi. Én épp ezért szeretem megvárni egy zuhanó részvényben az emelkedés jeleit, és akkor venni. Kivétel volt gazprom, amit azota ki kellett hatalmas minuszban stopolnom, de visszaveszem majd extrém olcson, nem érdekel. P/E-je 3 alatt van. AVH 15....
LCI jó cég, nem is drága, de tulhuzták, korábban is mondtam. Még el se érte a konszolidáltabb emelkedö trendvonalat, nem romlott el a bull kép TA alapon sem. De ha elromlana, az is csak vásárlási lehetöség a fundája alapján.
el is felejtettem hova írtam..:)
igen..de sztem az még nem most van..a tőzsde tetszik nem a fundamentumokat az osztalékot árazza..ha 1 évre elhúzódik az olajárcsökkenés akkor az olajipari papír csak hosszútávra jó..
de ok..elfogadom..nekem éven túlra nem kell papír.. én most az indexekben hiszek.
Chartot elnezve szinte tickre kutotte, aztan fordult...
a tesla legalább pluszban zárt, de a lannett -10% az kivédhetetlen volt. és nem is értem mire fel, mert az hogy a grand jury elé küldik a céget már régóta várható volt a subpoena után. valami kartellezés van a háttérben. avianca úgy esik mint a kő, már nem is tudom mit csináljak, ugyanazt érzem mint az estar-nál. Rbbj, ránézel mi van itt? mux meg vicc... 1200-as aranynál 2 dollár körül mozgott, most meg 1,2...
Kb ugyanezt mondtam ma mikor rápillantottam a sz*jbakúrt TMUS és FCC részvényeimre....
en sem ällok jol, de tesläbol igen hamar nulläban räztak ki, hogy fedezetem jo legyen, zärmnom kellett lufi nyeröt, DB-ben nulläban räztak ki ma, de legaläbb LULU mär nem olyan vészes, viszont a japo ishare-m nem szép mär, AEO nagyon gäz, Renault-ot csucson nyitottam, ahogy SCTY-t is 54-en, azt hittem, megindul :SSS
mi az a Lanett?? Abercrombie +6%...Azt legalább tudom mi...:-)
Azon agyalok, hogy kidobok mindent ossz 10%-os veszteseggel. Kaosz van es meg az olajarat engedik lejebb tuti.
Mi a kurrvaannnnyat csinal a Lannett????? -8%-ban nyitott. Az istenbaasszameg
Szajbakurt teszla??????
pontosan
épp azért, mert nem lesz tartósan 40 usd alatt olaj
Tegnap sikeresen kitoroltem az osszes nyitott orderemet. Amikor 3szor szakadt meg a net v gyengult be, az utolso visszrakasanal (KCAP) gondoltam, hagyom a fenebe, mi rossz tortenhet epp most, amikor napi 1% alatt mozog miota megvan kb..... Haat 7% feletti minusz. Ma visszaraktam, kozel 2% al a zaro ala. Szerencsere nyerobol esett minuszba.
Milyen gyenge olajról beszélsz? Az orosz állami TV szerint még két napja is 98 dollár volt az olaj árfolyama:
http://imgur.com/suNWsht,NKkIlaN,BQMxgA6
:DDDD
pont azért, mert amikor a legolcsóbb az olaj, akkor a legolcsóbb az olajcég is.
És akkor jó venni, amikor olcsó. Ez a mostani olajár sztem is mesterségesen legyengített, az oroszok megszivatására.
Tehát akkor kell olajcéget venni, amikor olcsó és akkor eladni amikor drága
miért olajipari céget? alacsony olajárnál alacsonyabb a haszon..amit csak némileg kompenzál a forgalomnövekedés..rosszabbodnak a megtérülési mutatók..a hitelek kockázatossá válnak..
vagy nem a kitermelő cégekre gondolsz? a kitermelés és feldolgozás általában szét van választva..
sztem talán az autóipar és légitársaságok fognak profitálni az olcsóbb ü.anyagból..de ez pünkösdi királyság lesz..azért megy le olaj és arany, hogy oroszokat szivassák..
usa európa f..ával veri a csalánt..eus cégek fogják megérezni a szankciókat..usának win win a helyzet..oroszt szivat..eut gyengít..és mivel ő találta ki ezért a tőzsdéken le is tudja kereskedni..
én is várom már, hogy olajcégeket vehessek olcsóért...
A Gazprom az orosz vonatkozása miatt kockázatos, de egy texaco-val , BP-vel, Shell-lel nagyon nem lőhet mellé az ember.
Még jobb lenne tudni, hogy milyen olajipari beszállítók vannak, mert ugye elsőnek a beruházások fognak emelkedni, tehát az olajipari beszállítók boom-ja lesz a legintenzívebb. Már aki túléli ezeket a mostani beruházás leállításokat...