Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: T-Mobile US

#712004 Janicroft Előzmény: #711960

Yahoo-hoz:

Yahoo to announce turnaround plan tomorrow • 2:29 AM

Yoel Minkoff, SA News Editor

Yahoo (NASDAQ:YHOO) is expected to outline cost-cutting efforts and give details of how it is evaluating possible acquisitions tomorrow, as the company faces pressure from activist investor Starboard Value.

The struggling Internet business is considering buying one or more large technology start-ups with some of the $5.8B it made off of Alibaba's IPO.

Acquisitions could trigger significant new streams of revenue at Yahoo, where sales have declined in four out of the past five quarters.

http://online.wsj.com/articles/yahoo-ceo-set-to-refresh-turnaround-plan-1413760289

Tehát ezeket kedden, a gyj-vel egy időben jelentik be, szerintem **** nagy mozgások lesznek a papírban, érdemes résen lenni!

#711965 rbbj11 Előzmény: #711963

hät en nem

megis mitöl növekedne az a szektor? Talän többet fognak telefonälni vagy többet költenek majd telekommunikäciora a nepek? Kötve hiszem...

#711963 Ddavid Előzmény: #711960

Múltkor valami felmérést olvastam és telekom szektorban várják a legnagyobb profitnövekedést.

Re: nincs cím

#711962 rbbj11 Előzmény: #711155

ä, megvan, BBEP. Nem ertem, hogy a fenebe fizet ennyi osztalekot vesztesegböl??

#711960 rbbj11 Előzmény: #711959

én 28-ra tettem limit vetelt, es 30,5-re, hogy ha elkezd korrekciozni, ne maradjak ki belöle.

Egyébként a fair ára min. 32, inkább 35. A mostani vérengzés után is kevés hasonló jó cég van fair áron, leginkäbb mind kicsit dräga, nemhogy fair fundäs är alatt. Hirtelen csak MS jut eszembe, aki hasonló jó vétel. CVX és sok más cég is persze hasonló jó vétel, de a szektor sem mindegy, es most olaj+gaz szektor alapbol nagy riziko. URBN szektoräban nulla az extra riziko.

Hiäba yahoo is nagyon jo vetel, de ott meg alibaba a rizikó.

#711957 rbbj11 Előzmény: #711955

fundásan urbn is agyon van diszkontálva, sztem nagy meghuzás lesz, mire kijön gyj nov elejen, mert most a pletykära eladäs van...

#711951 rbbj11 Előzmény: #711942

DB, Gazprom, Yahoo, Danaher, Deere, MCD, Mosaic, TMUS, BBBY, BTC, Soja, AMZN, Royce, Renault, TSLA, SCTY, CAC short, Synergon, Pannergy, Alstom, NUS.

Ezen felül 32 limites megbízás.

#711942 Ddavid Előzmény: #711939

Hogy tudod beágyazni a videót az oldalra? :O

Hány pozid van kb. most összesen, nem semmi lehet észben tartani a dolgokat. :)

Az a csaj meg légdugattyús mellel rendelkezik. A nagy Hiltikben is ilyen van -_- . :D