Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#708477 Csusza Előzmény: #708463

Enyém kistoppolódott, 322-n elment . Kicsike volt, amolyan maradék, de valamennyit fogtam rajta, és legalább most kevesebb van. Már nem szeretem, amikor tele vagyok otp-vel.

Persze valamennyi mindig kell, hogy legyen... :-)

#708468 banyaiz Előzmény: #708465

Még a végén tényleg bekövetkezik egyik bank nyer , másik veszít.

Az aztán még fokozná a káoszt a témában. Képzeld el szitut, Erstés ügyfél vagy , szopóág nem jár vissza lé. Cibes? Akkor öröm boldogság.

Még ezzel lehetne betetőzni ezt a szakmailag toppon lévő megmentősdit. :)

#708465 Sumér harcos Előzmény: #708458

Csoda történt: devizahiteles pert nyert az egyik bank 2014.09.03 12:34

Részlegesen megnyerte a magyar állam ellen indított devizahiteles pert a Magyar Cetelem Bank; a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítélete szerint bizonyos időszakokban megfeleltek a tisztességesség törvényi kritériumainak a bank euróalapú személyi kölcsöneinek általános szerződési feltételei. http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/csoda_tortent_devizahiteles_pert_nyert_az_egyik_bank.5.203223.html

#708463 Sumér harcos Előzmény: #708458

nagy sokára,nekem is van egy kevés,de semmi izgalom,mert nem certi,nincs tőkeááttét.

vhol majd lezárom.

#708458 Csusza Előzmény: #708454

Az szép lenne.

Azért -bármi lehet alapon- szűk stoppal követem egy 4110-es mini pakkomat.

#708453 Sumér harcos Előzmény: #708451

az egyik pillanatban de. 10kor orosz-ukrán végleg béke van,akkor 4300,

a másikban putyin cáfol,akkor 4236.

#708451 Csusza Előzmény: #708343

Van valami hír, esetleg devizahiteles ügyben, hogy ennyire tépik? Vagy csak TA alapon megy a műsor?

#708343 Sumér harcos Előzmény: #708342

4200áttörésénél majd megugrik,ha birja tempót.

most csak mindenki nézegeti pályaszélről a fordfej. vagy fülescsésze(ki mit lát bele)alakzatot;)

#708342 Kissherceg Előzmény: #708253

köszönöm értékes hozzászólásod.

Kíváncsi vagyok meddig süllyed az otp forgalma a jövőben

Re: Devizahiteles perek

#708192 Euroman Előzmény: #708191

bocs az off-ért, majd a saját topikban folytatjuk...addig is hajrá OTP:)

#708191 Euroman Előzmény: #708176

hidd el nem volt vicces....a 80 éves apám és én nem szólhattunk hozzá (csak az ügyvédünk beszélhetett), és végig kellett ennek a nőnek (kormányhivatali szuka) a sületlenségeit hallgatni....az apám mérnök, 40 éven át át mérnököket képzett egyetemi oktatóként, én is az vagyok első diplomám szerint, és végig kellett hallgatnunk, hogy nem baj, hogy teljesen hibás, életveszélyes a tervrajz, majd a kivitelezésénél kijavítják (egyébként ezt a tervrajzot a helyi ép. hatósági osztály elfogadta, mert a tervező a város egyik fityiszes vezetőjének a fiaí)....erre mondta az igazságügyi szakértő, hogy akkor tervdokumentáció nem is kell, ha úgysem tartják be..lemosta a szukát, és még a bírónőt is úgy képbe hozta, hogy kénytelen volt nekünk ítélni....de utóbb elmondta, hogy ő már idősebb, nagytekintélyű, ráadásul nincs családja, így egy kicsit mer bátrabb lenni...de a fiatal kollégák mind be vannak fenyítve, hogy ahol bármilyen fityisz kormányzati, önkormányzati érdek van, ott csak orbán pribékjei győzhetnek, mert különben a bíró kolléga elfelejtheti a karrierjét....

#708176 banyaiz Előzmény: #708174

"megvadult szuka" :D Ez több szempontból izgalmasnak tűnik.

Elvileg bírói függetlenség szent. De azért a fene tudja, hogy pl egy ilyen kirakatperben mint ez a mostani a bankokkal ha vki nem áll be a sorba később mi lesz az előléptetéseknél stb. Ez hány bíró fejében fordul meg esetleg.

Gondolj bele vmelyik perben nyerne a bank. Akkor annak a banknak az ügyfelei beszopták őnekik nem jár vissza a lé. Mekkora káosz lenne ebből? Még ez is egy lehetőség ha nem is sanszos.

#708175 banyaiz Előzmény: #708168

Ingatlan témán én is gondolkodom. Nem vetették be a brutális kamattámogatást úgy látszik tanultak a korábbiból. Spekulációs szempontból az jó volt még I Orbán idején.

Sok nagyon a végrehajtásra váró ingatlan ez is nyomja a piacot sok minden más mellett.

Hamarosan lejár 8 éves ltp-m azt ingatlanra szánnám, ha mást nem is egyelőre, hogy hitelt is veszek e fel hozzá azt nem hiszem még ilyen feltételekkel sem. Kecsegtető kamattámogatás lenne 0 körül teljes futamidős kamattal már mennék igényelni. :) Csak nem úgy néz ki lesz ilyen.

#708174 Euroman Előzmény: #708172

a bírók teljesen meg vannak félemlítve....nekünk volt egy ingatlan építéssel kapcsolatos perünk, ahol nekünk drága pénzért ügyvédet kellett fogadni, a **** alperes érdekeit pedig a kormányhivatal védte ingyen...a kormáányhivatal részéről egy a hatáskörét teljesen túllépő megvadult szuka jött....a pert megnyertük, mert egy karakán igazságügyi szakértő volt, aki tojt a qrmányhivatali szukára, még jól ki is osztotta...a bírónő végülis nekünk ítélte a pert, de a tárgyalás után még ottmaradtunk kicsit beszélgetni vele, és elmondta, hogy ahol a qrmány bármilyen képviselője megjelenik, és ellene mernek ítélni, minden alkalommal az állásukkal játszanak...