Re: Devizahiteles perek
Euroman Előzmény: #708176hidd el nem volt vicces....a 80 éves apám és én nem szólhattunk hozzá (csak az ügyvédünk beszélhetett), és végig kellett ennek a nőnek (kormányhivatali szuka) a sületlenségeit hallgatni....az apám mérnök, 40 éven át át mérnököket képzett egyetemi oktatóként, én is az vagyok első diplomám szerint, és végig kellett hallgatnunk, hogy nem baj, hogy teljesen hibás, életveszélyes a tervrajz, majd a kivitelezésénél kijavítják (egyébként ezt a tervrajzot a helyi ép. hatósági osztály elfogadta, mert a tervező a város egyik fityiszes vezetőjének a fiaí)....erre mondta az igazságügyi szakértő, hogy akkor tervdokumentáció nem is kell, ha úgysem tartják be..lemosta a szukát, és még a bírónőt is úgy képbe hozta, hogy kénytelen volt nekünk ítélni....de utóbb elmondta, hogy ő már idősebb, nagytekintélyű, ráadásul nincs családja, így egy kicsit mer bátrabb lenni...de a fiatal kollégák mind be vannak fenyítve, hogy ahol bármilyen fityisz kormányzati, önkormányzati érdek van, ott csak orbán pribékjei győzhetnek, mert különben a bíró kolléga elfelejtheti a karrierjét....