Régi Ptk:
Ptk. 208/B § (1) és (2) bekezdései kimondják, hogy: “tisztességtelen az általános szerződési feltétel, illetve a fogyasztói szerződés kikötése, ha a jóhiszeműség követelményének megsértésével a feleknek a szerződésből eredő jogosultságait és kötelezettségeit egyoldalúan és INDOKOLATLANUL az egyik fél hátrányára állapítja meg.”
Továbbá, a szerződési nyilatkozatban, ha valaki jogáról lemond, vagy abból enged, nyilatkozatát nem lehet kiterjesztően értelmezni. Ptk. 207.§ (3) Az ügyfél csupán a banki ügylettel kapcsolatos jogosan felmerülő, indokolt mértékű többletköltséget hajlandó megfizetni, de arra nem adott felhatalmazást, hogy bármilyen, bármikor, bármennyi költséget szubjektív üzletpolitikai nyereségi érdekből az ügyfelek érdekeit sértve visszamenőlegesen megemelhessen. A bank semmiféle TÖBBLETSZOLGÁLTATÁST nem nyújtott, amelynek ellenértékét felszámíthatná, az erre való hivatkozás valótlan állítás.
Ez volt 20 évvel ezelőtt IS! Tehát itt nincs semmi új.
Miért írtam ezt le ismét? Mert a Bíróság a perben NEM kérte a Banktól az indokolt többletszolgáltatás/költség bizonyítását. Ha a piacon a tojás 20 helyett 30 forint, nem kell bizonyítani, annyi és kész! (Igy vesztettem el én is a pert...ezt mondta másodfokon a Bíró.) Akár a kocsmában és nem a bíróságon.