mert nem vagyok a nap reszeben itt. Lehet, hogy 100-150p-vel jobbkor is lehetett volna, de az nem izgat, jellemzöen 400-1000p a target, szal belefér.
Csak 50%-kal bövitettem, még bármikor duplázhatnám innen is a pakkot, ha netán látom még értelmét.
mert nem vagyok a nap reszeben itt. Lehet, hogy 100-150p-vel jobbkor is lehetett volna, de az nem izgat, jellemzöen 400-1000p a target, szal belefér.
Csak 50%-kal bövitettem, még bármikor duplázhatnám innen is a pakkot, ha netán látom még értelmét.
Nem kötözködés, csak kíváncsiság? Miért éppen itt. Most tesztelte vissza a 18K-t. Innen vagy visszafordul és tovább emelkedik, de ha nem fordul vissza, akkor is benne lehet egy pattanás akár 18100-ig is.
:) tanulsz..tudsz te ha akarsz.
a fogalom 7 guriga..ez szánalmas.
én is futtatom tovább a shortokat...talán a tegnapi volt a tető egyelőre.
nem követem.:) mikor elkeztem 19000-19500 volt a cél. 3-4 hete. Azóta rengeteg anomáli volt a börzén. Az igazat megvalva kicsit ugy néz ki hogy túlreagáltam a dolgokat. Amit mutattál kétszeresen erősítette meg az előző célirányt hosszabb távon. A pénteki napi esést még mindig tartom, de miután a zárás 18200 felett volt , szerintem áttörte a 18000 ezeres ' lélektani határt tartósan'. Délután ráadásul 1-2 pozítív hir is megjelent, úgy hogy valószínü visszaállok vételbe.
" nem tanácsokat és tippeket gyűjteni vagyok itt, hanem mások véleménye segít a saját tervem kiértékelésében."
A tuti tippeket, és okosságokat meghagyom a sarki csibészeknek.:)
Nem azért raktam be a chartot hogy befolyásoljak valakit is,nektek kell dönteni de ne ez alapján
Én lentről (BUX 15981)ezt követem ,ha ellenem fordul tudom hól kell zárni
Ez a nap kis minuszokkal járt. Ezek a sortok... hát igen. kicsit elbizonytalnodotam, de láto se erre számítottak. tervezet: _ holnap felülértékelem a mainapot( lehet zárom a sortokat:))
A mai napot kicsit kapkodósan töltöttem: ' nem mindenkinek jó a napi kereskedés', mert veszteséggel járhat.
Érdekes., mert hosszab távon jobban teljesít az ember, hisz több ideje van átgondolni ,és reagélni.
Azért jó lenne ha valaki fenéken billentené keleti szomszédainkat, hogy ne hintáztassák az árfolyamokat, mert nem mindenki van erre felkészülve.:)
Kössz a grafikat, az új pozitív hírek máskép festik a felállást, némi gondot az jelenti hogy már sorton vagyok 18000-óta, igy el kell könyvelnem némi veszteséget. De valószinű hogy holnap vissza állok hoszra. A legjobb hogy eur/usd kaszáltam 100valahány dollárt, csak hát demo számlán. :DD
Sziasztok, shortjaim megvannak, bár már enyhe mínuszban a pozi (70 pont). Egyelőre fut tovább, nem sérült még olyan szint ami miatt zárnom kéne.
Kösz a grafit sztiv.
Lehet hogy csak én látom kicsit pesszimistán a dolgokat. De a külpolitikai nyilatkozatok is azt támasztják alá, hogy nincs sok bizalmuk a gazdasági helyzetünkel, ami igencsak befolyásolhatja a befektetői hangulatot. Hangsulyozom, ez az én laikus józan paraszti eszem.
cimizok evvel a telekommal, régebben sem ment a tdt, de most bizonyságot nyertem hogy maradjak a hosszab távú dolgoknál:)
17:42..az nem reggel gagyilovag :) a reggeli beírásodat kerestem..de ilyen nem volt..
Majd a piac dönt hogyan tovább nem rövid táv ,mivel napos ch.....indulástól
Államadósság mindenhol nő.
Nézd meg USAban mekkora az államódásság! Meglepődsz.
Én csak javuló hazai makro számokat látok egy éve. GDP, Infláció, Fogyasztás, Ipari, Munkanélküliség, Reálbérek, beruházások, Lakásadat táján, és akkor a túlzott deficitről nem is beszéltem.
Most meg kijött, hogy 200pont alatt a CDS felárunk! 4éves mélyponton.
Tudom itt mindenkinek kamuk ezek a pozitív adatok..
Négyéves mélyponton a magyar csődkockázat
2014. május 8. 14:47
Az orosz elnök által tegnap tett engedmények piaci hangulatot javító és forintot erősítő hatása ma is kitartott, noha kiderült: az orosz csapatokat egyelõre nem vonták vissza az ukrán határtól és mégis megtartják vasárnap a kelet-ukrajnai népszavazásokat. A forint ma délelõtt átmenetileg 304 alatt is járt az euróval szemben, ami 3,5 hónapos forintcsúcsnak számított. Az EKB vártnak megfelelő kamatdöntésére nem mutatkozott érdemi devizapiaci reakció. Közben az összességében kedvezõ nemzetközi befektetõi hangulatban, illetve az alacsony magyar állampapír hozamkörnyezet csõdkockázatokat enyhítõ hatására 4 éves mélypontra bukott a magyar állam csõdjének valószínûségét jelzõ fontos mutatószám.
http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/kotveny2/oriasi-erdeklodes-az-allampapir-aukciokon/
Az ilyesfalyta aukciók ,hatással vannak a kereskedésre? Ez már régen érdekel.
Mint itt is 140miiliárdos ' bevételt' jelent, ami javít egy kicsit a gazdasági mutatókon.
értem. Akkor ez egy átmeneti öngerjesztő folyamat. Közbe kiszáltam 18050-nél. Most vissza piaci áron. Most egy kicsit izgisebb lessz hogy alakul a nap vége és a holnap. 18000-ról induloklefelé.
És elöre megmondom, kóstolgathatsz, de soha többet nem keresek elö semmit a meggyözés kedvéért. Nem égetlek be többször, nyugi.
tessék vakember
1083 2014.05.07 17:42 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @BudFox
reggel shortjaim nyíltak, és lehet duplázom a pakkot holnap. Mire a mai nagy öröm?
Nyilván fel akartam vágni vele, azért írtam be napi maxon, több száz pont emelkedés után, és nem reggel :)))) Véletlenül sem azért, mert nem vagyok föállású semittevö :)
nem hoznak, még minuszban vannak, de vakegér, nézz és láss, be volt írva, keresd vissza, idöd, mint a tenger...
lehet mégse volt rá idöm beírni, mert nem találom :O Pedig vmelyik topikba sztem beírtam...de ha nem is, tök mindegy, mivel még minuszban van, szal ha most nyitnék, akkor is ugyanott lenne, tehát akár elöre írt is lehetne.