Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#699820 BudFox Előzmény: #699815

Ez itt mindig a legnagyobb dilemma.

amikor új irányba fog elindulni, de még nem tudni hogy merre ?

a sok hullámzás mindig rengeteg pénzt elvisz...rutinnal is nehéz elkapni az irányt.

#699806 BudFox Előzmény: #699794

nem nagyon akar esni semmi......eléggé felfelé áll minden.

csak 1 kontraktust zártam most le...

még tartom a shortot. ha holnap is iszonyat menni akar fölfele zárok.

én is beálltam a könyvbe…

#699797 Borska

én is beálltam a könyvbe,hati short zárásokkal, remélem rámöntik

16250-16300 köré

:D

#699796 Ibiza Előzmény: #699775

nem vitték..nálam 500 az otp ellenállása..

beraktam..concordnak nagy megbízása van..és felvitték célárát 5500ra..

ha jól gondolom visszamegy 4k alá (elveszik a stopokat) mielött elmegy addig..de előtte elmegy ellenállás fölé ahol a vételi stopok laknak..kitömés majd beöntés..ha csak nincs egy harmadik erő...akkor az felszippantja a beöntést..

#699775 BudFox Előzmény: #699642

OTP -t elvitték az ellenállásig.

ha napon belül most tényleg megvolt a fordulat akkor mehetünk lefele.

eladtad a longokat ?

Elképzelhető ma még napo…

#699772 Frontin

Elképzelhető ma még napon belül egy új csúcs, bár nem feltétlenül. Nap végére, de legkésőbb holnapra még mindig éles lefordulást várok.

#699749 Frontin Előzmény: #699747

Hosszú még ez a nap, de ugyanakkor kár tagadni, hogy nagyon pengeélen táncol a short. Mindenesetre ez még nem áttörés fölfelé, ahhoz jobban el kéne távolodni a trendvonaltól, és pár napig felette is maradni. Illetve kéne a fenét kéne! ;-)

dekoratív nyitás, otp ug…

#699747 Borska

dekoratív nyitás, otp ugrotta a vonalát, mol is köszöni jól el van, ha napvégéig kitart, bye-bye short

#699736 Frontin Előzmény: #699676

Igen, ez az egyik, a másik meg egy népi megfigyelés, amit nem írok le ide, mert a végén még megvádolnak kuruzslással...

#699735 Borska Előzmény: #699709

pont ez az érdekes, ismét mintha felcserélődtek volna a szerepek az elmúlt pár napban, a vezetők beverésével a feltörekvőket vették, rajtunk kívül remek példa erre a Brazil index, erősekből ki gyengébbekbe be a pénz

ez a folyamat fog szerintem lassanként visszabillenni, vagyis a mai mérsékelt emelkedést a nyugati piacokon, nem gondolom hogy bétes menet követné, inkább fordítva, meglehet a 200pont de véleményem szerint az előjele minusz lesz, aztán hogy ez tartós forduló avagy kirázó , shortbaültető ment lesz -e azt a köv pár nap hét eldönti

...kiderül

Szvsz holnap Otp-t be fo…

#699663 Frontin

Szvsz holnap Otp-t be fogják verni, előtte talán még lehet benne délelőtt egy új csúcs, bár nem feltétlenül. Nem a pozi beszél belőlem (hati shortjaim vannak), pusztán van egy elképzelésem (tech alapon) amit régóta követek/figyelek. Holnap eldől, hogy működik-e vagy besül a teória...

#699661 Borska Előzmény: #699642

Meg az én shortba fordulásomról is hallottak :) gondolták oda szúrnak egyet az egómnak :) nahhh de nem felejtendő tényező az aktuális szerencsfektor Bud aki szintén shortol :) ez már fegyvertény :)