Ez itt mindig a legnagyobb dilemma.
amikor új irányba fog elindulni, de még nem tudni hogy merre ?
a sok hullámzás mindig rengeteg pénzt elvisz...rutinnal is nehéz elkapni az irányt.
Ez itt mindig a legnagyobb dilemma.
amikor új irányba fog elindulni, de még nem tudni hogy merre ?
a sok hullámzás mindig rengeteg pénzt elvisz...rutinnal is nehéz elkapni az irányt.
most en is megremegetem, gondolkozom mai zaroban zarason...
nem nagyon akar esni semmi......eléggé felfelé áll minden.
csak 1 kontraktust zártam most le...
még tartom a shortot. ha holnap is iszonyat menni akar fölfele zárok.
én is beálltam a könyvbe,hati short zárásokkal, remélem rámöntik
16250-16300 köré
:D
nem vitték..nálam 500 az otp ellenállása..
beraktam..concordnak nagy megbízása van..és felvitték célárát 5500ra..
ha jól gondolom visszamegy 4k alá (elveszik a stopokat) mielött elmegy addig..de előtte elmegy ellenállás fölé ahol a vételi stopok laknak..kitömés majd beöntés..ha csak nincs egy harmadik erő...akkor az felszippantja a beöntést..
OTP -t elvitték az ellenállásig.
ha napon belül most tényleg megvolt a fordulat akkor mehetünk lefele.
eladtad a longokat ?
Elképzelhető ma még napon belül egy új csúcs, bár nem feltétlenül. Nap végére, de legkésőbb holnapra még mindig éles lefordulást várok.
mondtam, hogy plussz 200 p lesz ;) napon belül már meg is volt
Hosszú még ez a nap, de ugyanakkor kár tagadni, hogy nagyon pengeélen táncol a short. Mindenesetre ez még nem áttörés fölfelé, ahhoz jobban el kéne távolodni a trendvonaltól, és pár napig felette is maradni. Illetve kéne a fenét kéne! ;-)
dekoratív nyitás, otp ugrotta a vonalát, mol is köszöni jól el van, ha napvégéig kitart, bye-bye short
Igen, ez az egyik, a másik meg egy népi megfigyelés, amit nem írok le ide, mert a végén még megvádolnak kuruzslással...
pont ez az érdekes, ismét mintha felcserélődtek volna a szerepek az elmúlt pár napban, a vezetők beverésével a feltörekvőket vették, rajtunk kívül remek példa erre a Brazil index, erősekből ki gyengébbekbe be a pénz
ez a folyamat fog szerintem lassanként visszabillenni, vagyis a mai mérsékelt emelkedést a nyugati piacokon, nem gondolom hogy bétes menet követné, inkább fordítva, meglehet a 200pont de véleményem szerint az előjele minusz lesz, aztán hogy ez tartós forduló avagy kirázó , shortbaültető ment lesz -e azt a köv pár nap hét eldönti
...kiderül
amcsi megadta az alaphangot holnapra...kiv. leszek, illene már mennie 200 pontot
hasonlóan látom én is
http://kepfeltoltes.hu/140408/OTP_trendvonal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
TA alapon el kell dőlnie, vagy töri fölfelé és kitör (kisebb sansz jelen makrók mellett ) vagy lefordul és betölti a 3980-4020 as rését
Mindezt csak azért írtam ide, mert szorosan kapcsolódik a hatihoz is.
Szvsz holnap Otp-t be fogják verni, előtte talán még lehet benne délelőtt egy új csúcs, bár nem feltétlenül. Nem a pozi beszél belőlem (hati shortjaim vannak), pusztán van egy elképzelésem (tech alapon) amit régóta követek/figyelek. Holnap eldől, hogy működik-e vagy besül a teória...