STX viszont nagyon jól néz ki ma!! Csak a rés miatt nem merek hetek óta belevenni
STX viszont nagyon jól néz ki ma!! Csak a rés miatt nem merek hetek óta belevenni
tegnap kitört, azért, de mára ez csak álom marad, már látom, mára a tegnapi rakéta korrekciója jut :(
kbc ajánlat megnéznétek?
„Óriási átalakuláson megy keresztül a francia Vivendi médiacég, amely jelentős részvényesi értéket teremtene a tulajdonosoknak a távközlési operációk eladása révén. A folyamat következtében euró milliárdokkal gazdagodhat a vállalat, melynek egy részét vélhetően a részvényesek között oszthatja szét. Ráadásul még a legkonzervatívabb megközelítés szerint is kétszámjegyű hozampotenciállal kecsegtet a Vivendi.
Stratégia: beszálló 19,5-20 euró környékén; stop-loss 17,5 eurónál; célszint 26,4 euró környékén; hozam-kockázat arány 2,6-3,5”
Árban, M, W, D grafikonokon sem riasztott el. bár beszálló nálam 19-19.5.
Nem érzem most NUS-t, LCI felé volt egy szívdobbanásom, de nem játszottam meg,
ezen a mai rendszerleálláson idegeltem magam helyette
ha nem tesztel vissza hp, hanem egyböl 32.5-t megüti, akkor sztem azt is megjátszom
ha kockát akarsz mérsékelni, megvárod hp kitörés visszatesztjét, persze ilyennel mindig kockáztatja az ember a lemaradást. De jobb lemaradni, mint ráfázni?
van még egy adag zseton, megy HP-be holnap. vagy majd ránézek ta alapon. ez a legutóbbi vételem (3 féle részvény) mind agyvérzés közeli állapotban történt enyhe alátámasztással.
Érdekes felvetések a Yahoo-ról:
http://dotkom.blog.hu/2014/03/24/marissa_mayer_erteket_rombol
HP bizony törte a csökkenő trendet, mi több, 2013 szpt-ben indult ékből is kitört, full bullish!!! Elérhető fibo szintem 38 usd, végső targetem a kitörésből 56 usd!!!!!!!!
Azért nem vettem idén év elején, mert erre a kitörésre vártam, sztem ez most nagyon jó ötlet, annak ellenére, hogy már 3x-ozott a rv :S
u.azt mondom nus-ra, mint korábban: mai záróár jó ár érte, de nem olcsó, nagyjából beárazták a növ-i sztorit, de nem árazták túl. Tegnap még olcsó volt, de TA alapon volt túl rizikós
nekem is együttérzésem, de nem tragikus még TA alapon sem, könnyen lehet pár héten belül ezen még 50% hasznod is
NUS most adta be sztem vételi jelet, a 100as szabály nem lesz érvényes rá, mert már megvolt a 100 egyszer. Majd 200-nál :)
LCI most ért támaszra, de irtó drága ez a rv most is, kiv vagyok megtartja e támasz
Jól látom hogy ez a csökkenő trend megtört a HP-ben? Ezeket a 28,5-ös vételeimet ki akartam szórni, de aztán megláttam ezt a hírt:
http://www.reuters.com/article/2014/03/19/us-hp-3dprinting-idUSBREA2I29P20140319
A HP júniusban nagy bejelentéseket tesz, be fognak lépni a 3D nyomtatás (jelenleg még kiforratlan, de növekvő) piacára, és ha minden igaz megoldottak olyan eddigi problémákat melyek miatt az ipari használata ennek a technológiának korlátozott volt.
Szóval tartom a papírt és várom hogy jöjjön a tényleges hír, szerintem akkor majd el is adom.