Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#690634 Ibiza Előzmény: #690632

de ha komolyabb vevő van akkor az is ezt csinálja..veszi a szintjéig utána kihagy egy napot majd tózse...esetleg visszaönt kicsit.

#690632 Ibiza Előzmény: #690617

:) mert a szentiment hajt benneteket.. a 25 meg a 40 komoly határ..

nem néztem a tegnapi forgalmat de ha közel ennyi volt akkor záróra felviszik.. főleg ha usa és dax besegít..hírre/elvárásra ment..ennyi van benne..a lassan moccanó hosszútávra tervező külföldi alapokra rá lehet sózni.

#690619 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690617

"másrészt az Erste véleménye szerint a Magyar Telekom négy éven keresztül nem fizet majd osztalékot, tehát az osztalék miatt sem érdemes felvásárolnia a DT-nek a magyar céget,

A Magyar Telekom negyedik negyedéves gyorsjelentésével kapcsolatban is készített előrejelzést az Erste, arra számítanak, hogy a Magyar Telekom nulla közeli nettó eredményről számol be február 27-én."

Tehát nulla közeli eredmény és 4 évig nincs osztalék(szerintem inkább 10, miért is ne?!) Az Erste mindent tud! :-)

#690613 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690609

Adod még Te lejjebb is! ....

Nem vásárolja fel a Deutsche Telekom a Magyar Telekomot az Erste elemzője szerint, hiszen nincsen szinergia-hatás a korábban megvett vállalatok és a Magyar Telekom között és mivel (az Erste szerint) a Magyar Telekom nem fizet osztalékot a következő években, az osztalékért sem érdemes megvennie a DT-nek az MTelt.

Az a szerencse, hogy ezek ott az Ersténél lósz@rt sem tudnak!

#690594 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690584

"Menjen csak ráfér, azért azt nem szeretném ha DT kivezetné a Bétről."

Én sem szeretném, de sajnos nem tehetünk ellene semmit, ez már elrendeltetett :-)

#690593 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690563

Nagy dilemma... mert ha kikotyogjuk amit tudunk:-) (Mert ugye tudjuk!??) akkor skyrocket...szóval inkább gyüjtőgessünk! :-) oszt majd utána kotyogunk.

Mai nappal kapcsolatban …

#690591 Nyeretlen_Keteves

Mai nappal kapcsolatban tanácstalan vagyok... gondolom az elején meghúzzák, oszt visszaöntik..de mivel mindenki erre számít ezért inkább egész nap szépen emelkedni fog. (az én eszemen aztán nem járnak túl :-)

#690584 Boby. Előzmény: #690574

"Menjen csak ráfér, azért azt nem szeretném ha DT kivezetné a Bétről."

Szerintem nem is fogja, de nem is ez a lényeg hanem a story.Amúgy szerintem a mai nap nem szólt másról,minthogy a 312-315 alatti szintekről elfogytak az eladók.Folyik az eladó pakkok kiszívása, miközben a pozitív pletykák generálta kicsit nagyobb vételi érdeklődés, a fogyatkozó eladók miatt robbanásokat idéz elő az árfolyamban. Billegtetni lehet - bár aki lemarad az kimarad-,shortolni életveszélyes.

#690574 banyaiz Előzmény: #690563

Látom szép nap volt. :)

Mennyiért is akartam venni elfelejtettem már 320, vagy 25? :)

Menjen csak ráfér, azért azt nem szeretném ha DT kivezetné a Bétről. Jó ez a papír ide.

#690563 birkanyiiroo Előzmény: #690513

Úgy is mondhatnánk, hogy mi voltunk a két kis hógolyhó a hírlavina indulásakor... (pedig ha tudnák h. még mi mindent tudunk!) :)

#690562 birkanyiiroo Előzmény: #690559

Pedig reméltem h. nem veszed észre... :-) Na mindegy, vegyük úgy h. ez volt akkor Egon első fehér katonája a háromból.... apropó! Ismét igaza lett a hetek óta mantrázott ékes mókával... (P.S.: látom már föncsinek is olcsó lett mától.. :) )

#690559 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690555

A linkelt izén nem sok "ekkora ződ marubozu gyertya nagyon ritkán marad komolyabb fölészúrás vagy túllihegés nélkül" túllihegést látok... de majd most! Marubozu (remélem jól írtam) izé sorozat lesz!

#690556 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690555

350? :) Figyuzz! Azt hallottam, hogy holnaptól Karl és Helmut is rácuppan a történetre, szóval bármi lehet... szerintem még megrántják a héten, de az is lehet, hogy nem :)

#690555 birkanyiiroo Előzmény: #690530

Betettem a teljes maradékot 324-re záróban de már nem vitték el... ekkora ződ marubozu gyertya nagyon ritkán marad komolyabb fölészúrás vagy túllihegés nélkül... reggel ezért beteszem néhány petákkal feljebb, mondjuk valami tízzel osztható számnál. :-)

http://puu.sh/6R380.png