vicces:)kemény tajgai fiú:)
ezekkel kézitusáztak őseink Erdélyben Sebő Ödön idejében,akkoriban lovat emelgettek:)
mondjuk ezen a jégen egy nyergest is arrébb tolnék a tanksapka-pisztoly aktusért:)
vicces:)kemény tajgai fiú:)
ezekkel kézitusáztak őseink Erdélyben Sebő Ödön idejében,akkoriban lovat emelgettek:)
mondjuk ezen a jégen egy nyergest is arrébb tolnék a tanksapka-pisztoly aktusért:)
helyes:)
Amúgy erősen a "J"-vel kezdődő alvázszám dominál manapság felénk.. :-)
http://kepfeltoltes.hu/140127/G_ppark_004jj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Anno nekem a Mitsu Eclipse turbo reccsent 1-2 váltáskor. De úgy is adtam el.. Amúgy elsőkerekesben nem találkoztam még jobb váltóval, mint a Celica.
nálam recsegett a harmadik,volt is szinkrongyűrű csere,arra emléxem,
amugy jo váltó volt,jobb,mint az akkori civicé.
tényleg volt v6 benne
"lézerprecíz sebességváltó"
Erre is kíváncsi vagyok. A Civicé így korosan csak átlagos..
Azé' az a V6 motor finom darab benne, a legkisebb, ami létezik.
Ezt nem kellett volna! Négyüléses, nyújtott Mazda MX-5, és eladó
ez is érdekes nevvezzük-történelmi részlet:)soha nem hallottam róla,koppintásról.
az az mx3 mikor uj volt,csak lestem a pesti vásárban,hogy mi ez?tetszett hirtelen...
később már nagyon gagyinak néztem mindig,még a kocka crx-hez is...
ritkák egyre jobban...multkor gömbölyű suprát láttam teljes költségmentest vmi 6-7misiért,szerintem visszatolta a garázsba.:)
vsz. a crx del sol tuti nem menne el haszonnal,viszonylag öregek már,drágán árulják őket, szinte csak mutogatják.. eladni meg csak olcsón lehetne...:)
olcson jót nagyon nehéz,szinte lehetetlen...1.5misit meg nem sokan hajlandoak adni érte,még ha gyári is.
olcson xart,rákölteni,olcson eladni megy velük inkább...
Azé' nem sámli, hogy kihalnak a felső kategóriás japó sportgépek. A Hahun NS-X egy van, gömbölyű Supra meg egy se. A fene gondolta volna 10 éve, h jó befektetés lehet.. :-)
No de játszani? Azt nem tom h ez elmenne e haszonnal..
A cikkben azt írják, h a Mazda lekoppintotta a CRX-et az MX-3-al, mire a Honda jött az MX-5 konkurens Del Sol-lal. :-)
ESI nem megy annyira,nem sokkal gyengébb,de gyengébb,érezni.
hangulata:szinte ugyanaz,annyi,hogy crx-ben teljesen felhuzott ablakokkal ugy lehet autozni emlékeim szerint,levett tetővel is,mintha fent lenne,semmi fejtető birizgálás 176cm-nél.
MXben azért a fejtetőn egyfolytában birizgálja a szél a hajat.
egyébként mind2 óriási hangulat a magunkfajtáknak.:)
ezt a példányt néztem már...
hajtani esetleg yo lehet 2honapot,de nekem hosszútávra kizárt példány,pl. gyári ülések sehol.
Ok, de az Esi-re gondoltam, meg a hangulatra. Olyanod is volt, nem?
Ha jó gyerek lennél, befotóznám.. :-)
Ehhez mit szólsz? Nincs rajta TÜV, jó alkualap.
a vti sokkal komolyabb egy azonos évjáratú mx5-től.
az mx csak a farolos hátsókerék miatt játszósabb egyedül,annak aki arra izgul,amugy a vti-hez az 1.6mx pláne,de még az 1.8-as is egy nokedli,langyospisi erőre.
5500 től 8200ig visit a vti és tolja az erő, mint a hüle,az mx az csak megyeget hozzá viszonyitva.