Szép unortodox emelkedést mutatott be a papír a másik szutyokkal egyetemben(MOL) bár ez utóbbi nem érint(még). Viszont a Bét sztája (FHB) tovább menetel.... azt kell venni! :-)
Szép unortodox emelkedést mutatott be a papír a másik szutyokkal egyetemben(MOL) bár ez utóbbi nem érint(még). Viszont a Bét sztája (FHB) tovább menetel.... azt kell venni! :-)
az a lényeg, hogy a stop szint jó mélyen legyen :)
Hát azért, hogy elbukd vagy beleülj jó sokáig. Szerintem mindenkinek az volna a legjobb ha mielőbb (még ma) eladnád, oszt egyből mehetnénk 330 fölé... :-)
Ma vettem egy keveset 312-ért, de minek?????? :-)
Bomlik a tér-idő kontinuum! Csak ez okozhat némi zavart :-)
látom totál zavarban vagy :)
A helyzet az, hogy folyamatos nyerőben vagyok..(még!) talán ezért zakkantam meg vagy ez csak a 2014 hatása nemtom.... FHB -nál az az érdekes, hogy a bank méretéhez képest ez a 200 milliárd nem kis pénz.. vajon mire kell? de ezt majd az FHB totyikban folytathatjuk, bár Neked biztos nincs abból a remek papírból... Ugye? :-)
"random walk elmélet szimulálása végett.... "
Ja-ja, hát hogyne!! :-)
Gondolom, hogy kizárólag a random walk elmélet szimulálása végett jutottál el a telkótól a s&gg szőrtelenítés problémájához....Bár ha így jól belegondolok, akkor a bolyongás elmélet azt sem zárja ki, hogy valaki a s&ggtől jusson el a tőzsdéig?!?!?!
Úgy látom jó esély van itt a kitörésre TA alapon. A kis papírok reneszánsza után az MTelnek is kijárna a dicsőségből.
Szerintem a héten elindul, de a nagysága a spekulációtól függ.
Nem ismerek rád! Buktál egy nagyobb összeget és megzakkantál kicsit? :) Ennyi hüleséget összehordani... :-)
Off-hoz: FHB kötvény 8%-ra "szokásostól eltérő kockázat" mellett? Hááát... talán először E-Szar köszvényeseket kellene megkérdezni, hogy szerintük jó ötlet-e? :-)
Ma sem történt semmi........ de beszűkült, mint s@ggem lyuka szerver frissítés idején..
Amúgy itt egy igen komoly kis szösszenet ami majdnem kapcsolódik a témához :-)
Szóval valami lesz..(talán elkezdem megint venni) MOL is beszűkült ott is lesz valami, de az elmúlt napokban FHB szutyokban kerestem a lehetőségeket :-) ami a BÉT szutykot illeti.
OFF
Erről mi a véleményed?
http://bet.hu/newkibdata/116205451/HirdetmV_glFeltFJ21NF01_HUF_hird.pdf
200 milliárd??
"A forgalomba hozatalból származó tőkét a Kibocsátó a jelzálog
hitelezés forrásaként és az általa irányított Bankcsoport
finanszírozására használja fel."
Nem olvatam végig, lustább vagyok én annál.
On
Hajrá Telkó! :-)
Ma is csippentgettem egy keveset, a múltkori 330-as indikatív zárót szerintem nem véletlenül mutatták meg 1-2 percre... )
OK, én addig is veszegetem! (helyetted is) :-)
Leveszem maradék figyelmem is erről az izéről... most elmegy téli álmot aludni, majd 3 hónap múlva talán történik benne valami.
Akár ki is! (mármint lőhetnénk) Maradt még egy kevés... nem szeretném rv nélkül azt hallani az egyik reggel vagy este, hogy kivásárolták ezt az izét! :-)
Így hogy Nyeretlen elkótyavetyélte a gyémántjait, akár ki is lőhetnénk... :)
Kár... mert így természetesen 250-ig fog esni... (de nincs nagy gááz, mert onnan ismét ralli jön 296-ig) :-)
Egy kevéske mégis csak marad, hiszen valamit tartalékolni kell a felvásárlási történetre is! :-)
Csak követem a példádat! (úgy 296 környékéről!?) Kiszállok, oszt olyan hirtelen megy majd 350-ig, mint derült égből a napsütés... akkor aztán veszek, mert 350-en aztán már tényleg igazán olcsó! :-)