Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#674552 KawaBazsy Előzmény: #674496

Műanyag? Ilyenről nem is hallottam, csak a Corvette-nél.. belül van nekem is a dobban, nem azzal kevered? :-)

#674496 Sumér harcos Előzmény: #674465

én sem tom a toyotánál mi a vezérelv,de a legtöbb 10évnél fiatalabb középkatnál,illetve soknál az,pl. Fiat mind,Renault megane......sőt renault szinte összesnél...

ezek vagy más adatot mutatnak,vagy nem is lehet mérni...(sérülésnél is- azonnal csak cserések ugye)

ha különbözőt mért a 2elsőre,akkor biztos javitott és nem műanyag,gondolom..

#674451 KawaBazsy Előzmény: #674446

Nézd, egy használt sportkocsinál ez is szép eredmény. Csak nekem gyárinak tűnt, a Mazdával is szerencsém volt, én voltam a legjobban ledöbbenve, amikor közölték, h a 11 éves, 237 ezret futott, ökörködésre gyártott játszó autó törésmentes.. de hát nem volt még egyszer ekkora mákom..

#674446 Ibiza Előzmény: #674443

mit méregetsz..inkább örültél volna neki..ezt vásárláskor kellett volna elkérned..amúgy nem drága szerkezet..én mindig megnyilatkoztatom az adásvételin a tulajt nem volt javítva..amúgy behajózáskor sok autó megsérül és javítják..lehet csak ennyi volt.

Egy javított sárvédőt azért észre lehet venni a motortér felől..

#674443 KawaBazsy Előzmény: #672851

Egy havernak van rétegmérője. Megkaptam, s elkezdtem körbe mérni a Celicát. Kezdtem nagyon szélesen vigyorogni, h a motorház tető is gyári, erre a jobb első sárvédő volt fújva.. basszus, pedig milyen mák lett volna, h már a második törésmentes sportkocsiba akadok bele.. :-) de inkább :-(

#672851 Sumér harcos Előzmény: #672849

felőlem:)

lesz benne annyi nem sokára vsz.

igazából a kormányon kezd látszani,meg a váltógombon....de nem ilyen murvás-ügynök-retek-kocsi szerűen....csak ugy ovatos automaximalista módon:)

#672849 KawaBazsy Előzmény: #672845

Akkor már csak egy 20-as kell, h utolérj. AZtán megnézzük, melyik a jobb állapotú.. :-)

#672845 Sumér harcos Előzmény: #672844

oda nem járok vele,szervizkönyv csak garanciáig vezetve,ha elkel valszeg röppenti is vissza a nepper az órát:)

ráérek mostanság, ugye:)

sok sok ilyen dolgot megjavitok a ház körül...pl kovácsoltvas kapu zár csere és szorulás,flexszelés csiszolás,szivattyút szereltem nem oly régen:)

éppen ma néztem ,185ezer van benne.

#672844 KawaBazsy Előzmény: #672841

Újonnan vett autót tessék csak a márkaszervizbe hordani! :-)

Túllépted már a 200K kilométert??

#672843 KawaBazsy Előzmény: #672840

Jah. De szívtam vele, mert a fékbetéthez nem ugyanolyan hangcsillapító lemezt adtak, mint a gyári, s amikor összeraktam, volt egy doboló plusz hang.. 3-szor szedtem szét, s raktam össze, mire rájöttem, a réginek a lemezeit használtam kívül.. de most ****a, úgyhogy már a féket sem gyengéllem. :-) Úgy látszik minden München környékéről származó, utóbbi időben nem használt autónál el kell végezni ezt a fék revíziót, mert a párás időben könnyen megszorul. Még az ékszíjat cseréltem ki, jónak nézett ki, de volt egy kis nyiszogó hangja, most frankó.