Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #672834hogy jártam? szereltem én is...:)
két hete xarakodott a hátsó ajtóm,nem lehetett kinyitni...
vmikor meg.... gondolt 1et rángattam kinyilt....
szivatott már nagyon,ki voltam tőle,
végül már csak belülröl lehetett kinyitni egy gombbal a záron- belülről, a csomagtérbe bemászva.....kész,hajszálon lógott a MOL-on akciózott Fiszkarsz balta használata....:)
szétszedtem a zárat centis miszlikre,benne elektromos kismotor....elvittem egy elektrovillauto szakihoz,aszongya külön ez semmi,nem lehet cserélni,de rá sem ér,xarik az egészre....gondoltam kapja be...auto hátulja lebontva...még el is hoztam volna akkor...nem?nem,ha nem kell a pénz:)
de aszongya szerinte a mikrokapcsolo a rossz,mert egy kombi lagunánál is az volt....????:)az a gomb amivel kivűl nyilik ugye a csomagtérajtó...
megtudtam ujonnan 10ezer....egy kis 5centis xar....
szétszedtem azt is.....látom semmi baja....a kis fémlemez rendesen megszakit,működik....
mindent összeraktam,mondom hátha.........
ugyanugy xar.....nem nyilik ki.....
gondolkodom ott,illetve szidom a franciák ősanyjának a nedves szőrös alkatrészét.....
erre rávetődött tekintetem egy vastag csőre,amelyen minden elektromosság bejő a hátsóajtóba...baloldalon felül,a jobb felső sarokban a hátsó mosoviz érkezik hátra egy másik csövön...
plusz eszembe jut, visszahivásos volt a gép a nyáron,mert a hátsószárnyat reparálták ragasztották,mivel állitólag 150km/h körül már lerepül és pofán vágja mögöttem autózót....kiadták a szalonoknak,mit kell tenni..
beragasztottak egy műanyag téglalap alakú vmit a hátsószárny alá,belülről,tehát pont az ominozus elektromos gyűjtőcsőtől nem messze,ez elnyomta a csőben leledző vezetékeket,megtörte,ezért nem nyilt ki az ajtó,szakadás nem volt a csőben....
csőben átmozgattam a vezetékeket,cső vissza,rá egy keményebb anyagból egy védőbilincs végig,és azóta teljesen YOOO...:)
de most igy visszahivni egy autót,hogy kreállnak egy teljesen uj problémát,csak a franciák tudnak.....