Műanyag? Ilyenről nem is hallottam, csak a Corvette-nél.. belül van nekem is a dobban, nem azzal kevered? :-)
Műanyag? Ilyenről nem is hallottam, csak a Corvette-nél.. belül van nekem is a dobban, nem azzal kevered? :-)
A humor brit csillagának 83 millió eurót érő autógyűjteménye van
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/skodaval_vigasztalodik_mr_bean-11167
nem is gondoltam,hogy auto ****......
irigylem a gyűjtemény miatt....
ha ilyen kő gazdag lennék,nálam is minden autóból állna,még a kerités is(nem kolbászból):)
én sem tom a toyotánál mi a vezérelv,de a legtöbb 10évnél fiatalabb középkatnál,illetve soknál az,pl. Fiat mind,Renault megane......sőt renault szinte összesnél...
ezek vagy más adatot mutatnak,vagy nem is lehet mérni...(sérülésnél is- azonnal csak cserések ugye)
ha különbözőt mért a 2elsőre,akkor biztos javitott és nem műanyag,gondolom..
Nemtom, mérte a mérőke.. a Mazdán motorháztetőt nem lehetett mérni, mert alu..
azokon az még-már nem műanyag?
Nézd, egy használt sportkocsinál ez is szép eredmény. Csak nekem gyárinak tűnt, a Mazdával is szerencsém volt, én voltam a legjobban ledöbbenve, amikor közölték, h a 11 éves, 237 ezret futott, ökörködésre gyártott játszó autó törésmentes.. de hát nem volt még egyszer ekkora mákom..
mit méregetsz..inkább örültél volna neki..ezt vásárláskor kellett volna elkérned..amúgy nem drága szerkezet..én mindig megnyilatkoztatom az adásvételin a tulajt nem volt javítva..amúgy behajózáskor sok autó megsérül és javítják..lehet csak ennyi volt.
Egy javított sárvédőt azért észre lehet venni a motortér felől..
Egy havernak van rétegmérője. Megkaptam, s elkezdtem körbe mérni a Celicát. Kezdtem nagyon szélesen vigyorogni, h a motorház tető is gyári, erre a jobb első sárvédő volt fújva.. basszus, pedig milyen mák lett volna, h már a második törésmentes sportkocsiba akadok bele.. :-) de inkább :-(
Nekem csak a váltógombon, de az kopott, mind ilyen, gyagyás anyagból csinálják.
A klinik az a másik oldal, Baden, ott yo az idő.. :-)
felőlem:)
lesz benne annyi nem sokára vsz.
igazából a kormányon kezd látszani,meg a váltógombon....de nem ilyen murvás-ügynök-retek-kocsi szerűen....csak ugy ovatos automaximalista módon:)
nem semmi ez a svarcvald klinik környéke...:)
inkább a sóstengeres olasz autoknál vártam volna ilyet:)
Akkor már csak egy 20-as kell, h utolérj. AZtán megnézzük, melyik a jobb állapotú.. :-)
oda nem járok vele,szervizkönyv csak garanciáig vezetve,ha elkel valszeg röppenti is vissza a nepper az órát:)
ráérek mostanság, ugye:)
sok sok ilyen dolgot megjavitok a ház körül...pl kovácsoltvas kapu zár csere és szorulás,flexszelés csiszolás,szivattyút szereltem nem oly régen:)
éppen ma néztem ,185ezer van benne.
Újonnan vett autót tessék csak a márkaszervizbe hordani! :-)
Túllépted már a 200K kilométert??
Jah. De szívtam vele, mert a fékbetéthez nem ugyanolyan hangcsillapító lemezt adtak, mint a gyári, s amikor összeraktam, volt egy doboló plusz hang.. 3-szor szedtem szét, s raktam össze, mire rájöttem, a réginek a lemezeit használtam kívül.. de most ****a, úgyhogy már a féket sem gyengéllem. :-) Úgy látszik minden München környékéről származó, utóbbi időben nem használt autónál el kell végezni ezt a fék revíziót, mert a párás időben könnyen megszorul. Még az ékszíjat cseréltem ki, jónak nézett ki, de volt egy kis nyiszogó hangja, most frankó.