Nethuszár:))
Nethuszár:))
Az elmúlt 9 évben ugye az a Sébastien Loeb uralkodott, aki most elvileg utolsó raliján vett részt. Nos, a jövőre már a WTCC-ben igyekvő mester nem úgy búcsúzott, ahogy tervezte, mert jól tetőre rakta a DS3-at. A vasárnapi első gyorson. Négyen voltak 5 mp-en belül (Latvala, Sordo, Ogier és Loeb), sietett, az eső esett, az út csúszott, sok volt, eldobta. Be a fák közé. Ő is ember, néha ő is hibázik. "A negyedik helyen álltunk, tövig nyomtam a gázt, szerettem volna győzni. Egy gyors jobbosban elvesztettem az autó hátulját, s ennyi volt. Sajnálom a nézők és a csapat miatt" − mondta Loeb, akire szülővárosában, Haguenauban és a strasbourgi finisben is rengetegen vártak, s akinek nullázása azt is jelenti, hogy vélhetően a konstruktőri cím dettó a Volkswagené lesz. Az alábbi videón 1:07-től látható a baleset.
S-osztályos Mercivel zuhant szakadékba az ex rendőr. Túlélte
Ennél jobb reklám nem kell a Mercinek: százméteres zuhanást élt túl az S-osztály sofőrje
valóban csoda számba megy...szerencséje volt.
de...a kedves ujságiró már elfelejti,hogy pl. Diana hercegnő S merciben halt meg..
amikor megindul az 1-2tonnás vas(vagy felette sulycsoport) az ember alatt,csak az Égiek és a szerencse faktor számit semmi más....bármiben meg lehet halni és bármiben túl lehet élni...az adott szituácio függvényében...
irok én..olyan itéletet:))
hogy havi merités lesz,addig kitart:)
összeszedem magam és utána..
Nem írtak még semmit, de thx, megvédeném magam. :-)
Ha már nyugger korodban is Renault-ozni fogysz, legalább írj te is ítéletet.. :-)
hehe:))
azonnal olvasom a kommenteket is....
ilyenkor szokott jönni:...".a celicás gyerek nemtom mééé irta,hogy stbstb stb.........":))
majd kivédelek:)))
Köszi, de motorral mentünk.. Bnőm kívánsága volt, nem is értettem, még én is fáztam picit. De azért jól esett.. :-)
A vezetési élményt is nézd, én tojok a számokra. A Mazda 9.7-et gyorsult csak 100-ra, mégis milyen mókás volt.. S azért 6 hengeres hang az ott van.. Amúgy meg ne cserében gondolkozz, mert úgy sosem lesz olyan autód, amit szeretnél.. add el, majd vegyél olyat, ami tecc.
Urak.
Ha valakinek valamilyen autógumi kell, téli, vagy nyári, van egy jó forrásom, "használt" gumikra, 70-80-90% gumikról van szó.
Írd meg a méretet milyet szeretnél, küldöm van e, és mennyibe kerül.
Köszönöm!
itt egy szép ot cabrio....
ezzel a hátsóval ritka....mk3
http://www.hasznaltauto.hu/auto/triumph/spitfire/triumph_spitfire-6869264
csak ez igazából nem perspektiva,mondjuk elrakásra 10évre garázskincsnek,mert szinte annyi van belőle,mint mx5-ből....
veterán szempontból korban sem yo...targából már 21éves is van,néhány év múlva OT-ra mehet....
mondjuk ennek a V6-nak szép hangja van ennyi szól mellette:
ezt nézegetem még itt másfél honapja....ha dieselre cserélne,esetleg....de vhogy nem hivtam...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/spider/alfa_romeo_spider_3.0_v6_24v_l-7033872
magyar,szervizkönyv sérülésmentes...pff...de vhogy alfára soha nem voltam ráizgulva,nehéz a kocsi...visszaosztva egy suly loerőt,szinte alig tud többet egy vti-től.
egyébként nagyon ugy érzem be kell szereznem rövidesen egy yo példányt,még ha esi is,mert valóban igy lesz ,ahogyan irod...