egyébként nagyon ugy érzem be kell szereznem rövidesen egy yo példányt,még ha esi is,mert valóban igy lesz ,ahogyan irod...
az év auto meglepetése viszont kb 1hónapja ért..
előkerült Békéscsabán a 90-es évek közepi ,régi vti targám...váltó,motor rendben állitólag...
ujrafujva komplett,hofehér matricába tette ezután az autót,gyárilag piros....
felni rusnya volt....800ért hirdette,1hetet volt fent..
10éve ez a kocsi feltéglázva állt egy kertben már kivonva....pest körül...
totálkáros is volt...
2misit tuti költött rá,de lehet keveset mondok...
:)
Sztem annak már csak felfelé fog menni az ára.. Én a Lancia Thema 8.32-vel jártam így. 10-12 éve még voltak eladók értelmes áron, millán belül, ma már ittnon nincs, int meg k. drága.
Életemben nem voltam még pesti, nem is tervezem, tanyán lakom.. :-)
elkőkerült 690 irányáron a magyar ,szervizkönyv ,gyári, fehér esi targa ismét.....mire hivtam volna,hogy kombira csere,1nap alatt elkelt...1hete történt
vti se a németeknél sem itthon évek óta nincs szép,yo áron,gyári...vagy legalább tökéletesen ujitott...
holnapra kiderül...de csak egy női autot tudok vinni jelenleg,amit nem láttál,
kölcsön nem kérek,azt tudnék vagy 10-et,de az idegen tollakkal ékeskedés kategoria volna:)
hol van az a kecskemét mellé?Gyula???:)))mert a Pestieknek minden minden mellett van vidéken:)
hiába no BP tábláig tudnak gondolkodni:)
Szombaton megyek Kecskemét mellé, de lejjebb nem, akkor futunk össze autómustrára, ha végre te is hozol vmit.. :-)
báázz,végén még irok én is hehe:))
Megírtam a Celicát, hátha beválasztják azt is. :-)
2013.09.29.heti merités
Hasonló videom van nekem is, de az én instruktorom alig szólt valamit, csak elrötyögött, h h élvezzük, ill. néha mutatta, h nyomjam. :-) Ez nagyon szájbarágós, ezt nem élveztem volna..
Megnéztem őket, de a fedélzeti kamerán látszom, azt nem teszem fel, a sajáttal meg bnő nem csinált olyan jókat.. de sztem nem is érdemes, mert egyszerűen nem jön át videón sem az az állat hang, sem a gyorsulás. Át kell élni. :-)
éppen ezt akartam kérdezni,hogy bementél és fizettél,és bárki mehet?
de akkor ahogyan értem,igen.
köszi..a magyart ismerem..nagy élmény lehetett..gratulálok..szép volt...valamit videót tehetnél fel amennyire publikus.
20 percet fizettem, 23-at mentem. Ebbe az időbe minden belefér, sokkal hosszabbnak tűnik az intenzív élmény miatt.. olyan, mint a jet-ski, ha már próbáltad. Pénzes term, itt egy honlap, náluk sok autó van, az embereik ott vannak a Ferrari múzeum előtti parkolóban ügyfelet fogni.
Itthon:
pénzes buli? vagy csak bemész és szeretnék kipróbálni egy Ferrárit.
Hány kőrt mentél vagy milyen hosszt?