Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#666520 KawaBazsy Előzmény: #666394

A vezetési élményt is nézd, én tojok a számokra. A Mazda 9.7-et gyorsult csak 100-ra, mégis milyen mókás volt.. S azért 6 hengeres hang az ott van.. Amúgy meg ne cserében gondolkozz, mert úgy sosem lesz olyan autód, amit szeretnél.. add el, majd vegyél olyat, ami tecc.

Urak. Ha valakinek vala…

#666509 hosszhuszár

Urak.

Ha valakinek valamilyen autógumi kell, téli, vagy nyári, van egy jó forrásom, "használt" gumikra, 70-80-90% gumikról van szó.

Írd meg a méretet milyet szeretnél, küldöm van e, és mennyibe kerül.

Köszönöm!

#666404 Sumér harcos Előzmény: #666394

csak ez igazából nem perspektiva,mondjuk elrakásra 10évre garázskincsnek,mert szinte annyi van belőle,mint mx5-ből....

veterán szempontból korban sem yo...targából már 21éves is van,néhány év múlva OT-ra mehet....

#666383 Sumér harcos Előzmény: #666357

egyébként nagyon ugy érzem be kell szereznem rövidesen egy yo példányt,még ha esi is,mert valóban igy lesz ,ahogyan irod...

#666364 Sumér harcos Előzmény: #666357

az év auto meglepetése viszont kb 1hónapja ért..

előkerült Békéscsabán a 90-es évek közepi ,régi vti targám...váltó,motor rendben állitólag...

ujrafujva komplett,hofehér matricába tette ezután az autót,gyárilag piros....

felni rusnya volt....800ért hirdette,1hetet volt fent..

10éve ez a kocsi feltéglázva állt egy kertben már kivonva....pest körül...

totálkáros is volt...

2misit tuti költött rá,de lehet keveset mondok...

#666357 KawaBazsy Előzmény: #666352

Sztem annak már csak felfelé fog menni az ára.. Én a Lancia Thema 8.32-vel jártam így. 10-12 éve még voltak eladók értelmes áron, millán belül, ma már ittnon nincs, int meg k. drága.

#666352 Sumér harcos Előzmény: #666239

elkőkerült 690 irányáron a magyar ,szervizkönyv ,gyári, fehér esi targa ismét.....mire hivtam volna,hogy kombira csere,1nap alatt elkelt...1hete történt

vti se a németeknél sem itthon évek óta nincs szép,yo áron,gyári...vagy legalább tökéletesen ujitott...

#666350 Sumér harcos Előzmény: #666239

holnapra kiderül...de csak egy női autot tudok vinni jelenleg,amit nem láttál,

kölcsön nem kérek,azt tudnék vagy 10-et,de az idegen tollakkal ékeskedés kategoria volna:)

hol van az a kecskemét mellé?Gyula???:)))mert a Pestieknek minden minden mellett van vidéken:)

hiába no BP tábláig tudnak gondolkodni:)

#666239 KawaBazsy Előzmény: #666219

Szombaton megyek Kecskemét mellé, de lejjebb nem, akkor futunk össze autómustrára, ha végre te is hozol vmit.. :-)