minek arcoskodik a motoros maki :)
ez űber beteg
ADAC szerint ez a legjobb 3 hely ahol a legjobbak az autó árak
autohaus24.de
meinauto.de
carworld-24.de
by haszon magazin
BMW 4 Cabrio
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/kiszivargott_a_bmw_4_cabrio-11022
kezdek kicsit szétcsuszni,hogy minden márka kavarjakeveri a számokat,mi xar szükség van 4-es re,ebből is?
de akár audi 5re??,vagy X1-X3-X5 fosadvány BMW-re is???nem elég egy olcso kicsi meg egy nagyobb drága?
pl. Citroen-már annyi betű és szám katyvasz tipusa van,hogy nem is követem...ds3,dsx3,prulier c2.....ááá,azért szerintem ennyi űr nincs a piacon,hogy szükség legyen.....
gyönyörű macska,minden szempontból...
növekedett a használt autó eladás
Nethuszár:))
Az elmúlt 9 évben ugye az a Sébastien Loeb uralkodott, aki most elvileg utolsó raliján vett részt. Nos, a jövőre már a WTCC-ben igyekvő mester nem úgy búcsúzott, ahogy tervezte, mert jól tetőre rakta a DS3-at. A vasárnapi első gyorson. Négyen voltak 5 mp-en belül (Latvala, Sordo, Ogier és Loeb), sietett, az eső esett, az út csúszott, sok volt, eldobta. Be a fák közé. Ő is ember, néha ő is hibázik. "A negyedik helyen álltunk, tövig nyomtam a gázt, szerettem volna győzni. Egy gyors jobbosban elvesztettem az autó hátulját, s ennyi volt. Sajnálom a nézők és a csapat miatt" − mondta Loeb, akire szülővárosában, Haguenauban és a strasbourgi finisben is rengetegen vártak, s akinek nullázása azt is jelenti, hogy vélhetően a konstruktőri cím dettó a Volkswagené lesz. Az alábbi videón 1:07-től látható a baleset.
S-osztályos Mercivel zuhant szakadékba az ex rendőr. Túlélte
Ennél jobb reklám nem kell a Mercinek: százméteres zuhanást élt túl az S-osztály sofőrje
valóban csoda számba megy...szerencséje volt.
de...a kedves ujságiró már elfelejti,hogy pl. Diana hercegnő S merciben halt meg..
amikor megindul az 1-2tonnás vas(vagy felette sulycsoport) az ember alatt,csak az Égiek és a szerencse faktor számit semmi más....bármiben meg lehet halni és bármiben túl lehet élni...az adott szituácio függvényében...
irok én..olyan itéletet:))
hogy havi merités lesz,addig kitart:)
összeszedem magam és utána..
Nem írtak még semmit, de thx, megvédeném magam. :-)
Ha már nyugger korodban is Renault-ozni fogysz, legalább írj te is ítéletet.. :-)
hehe:))
azonnal olvasom a kommenteket is....
ilyenkor szokott jönni:...".a celicás gyerek nemtom mééé irta,hogy stbstb stb.........":))
majd kivédelek:)))
Köszi, de motorral mentünk.. Bnőm kívánsága volt, nem is értettem, még én is fáztam picit. De azért jól esett.. :-)