Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#666007 Euroman Előzmény: #665973

ezeket a dolgokat elbagatellizálni nem érdemes...2011 aug-ban ugyanilyen dologból hatalmas esés lett, chf az egekbe ment...igaz azóta eur-hoz rögzítették, de usa rengeteget emelkedett, az októberek általában inkább gyengülők szoktak lenni, szvsz ha az usa helyzet elfajul, komoly esés is lehet ebből...én már mára is 1,5-2 % index minuszokat vártam, ezért is deffenzíven állok a dolgokhoz...a világban sok az alattomos, szennyes dolog, csak a tőzsde reakciója nem mindig ugyanaz rá

#665973 Borska Előzmény: #665954

teljesen egyet értek veled , csupán egy valami ami szerintem sántít :) nem tűnik ez altatásnak sokkal inkább érdektelenségnek, sajnos

nem bánom én legyen long, de akkor legyen, meneteljen mint a gép, pici visszaadásokkal amolyan trédelhető trendelő módon, de sajna bux nem ilyen , legalább is most még nem, longot sokkal jobb kereskedni mint shortot, de Mo-n nem érzem az erőt és az elszántságot, lehet hogy fejlődünk és haladunk de semmiképp nem a mai piacorientált tőkeközpontú kapitalizmus eszméi szerint ( ami szerintem nem is baj!!!! ) de a befektetők csak a profitot nézik és nem igazán foglalkoznak avval hogy a rezsicsökkentés miatt az amúgy agyonsanyargatott és kihasznált a polgároknak legalább a szájaíze jobb picit, ha nincs brutál profit kerülik a piacot , már pedig itt szerintem bluek szintjén nem igazán néz ki aranybányának a dolog....

kiderül

#665972 Aptiti Előzmény: #665949

Még szerencse ha jól gondolom, hogy nem nagy pozi volt.

Ilyen trend nélküli piacon a magas brokidíj kinyír.

Ezért hagytam abba a DT-t Otiba. Mert a brókerem meggazdagodott, én meg csak vesztettem.

a Buxi 1kontis folytonos piramisépítés stratégiám az elmúlt 2évben szépen jövedelmezett.

Igaz előtte kaptam egy nagy maflást. :(

#665954 Hathor Előzmény: #665949

Számomra elég uncsi ez a sok adósság plafon, fed QE, meg mindenféle baromság várása állandóan.

Mindig várunk valamire, aztán semmi sem történik.

Csak a duma a sajtóból.

Minden hónapban várjuk a következő havi FED ülést, várjuk a makrokat, mennyi a munkanélküli, várjuk szíriai bombázást, várjuk a koreai háborút.. mindent várunk.. a piacok meg csúcsokra mennek.

Ez a genyo bux meg csak vár és vár mindig egyhelyben, mély altatás mellett..

nálam bekapcsolt a nulla…

#665949 Borska

nálam bekapcsolt a nullavédő 800on illetve 820on kidobálta a shortokat

hm,hm

ismét a bank nyert , nem jó ez így , sok a kezelési költség

Re: fd

#665941 Aptiti Előzmény: #665916

bizony készül. Egy jó kis SC.

Szeretem a paszirozást...ha nem vagyok a töltelékbe :)

#665933 Hathor Előzmény: #665928

Felállt az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa

2013. október 1. 13:20

A Magyar Nemzeti Bank alapvető feladatai az új jegybanktörvény szerint a pénzügyi stabilitás fenntartása és erősítése tekintetében egyrészt bővültek, másrészt ezen új feladatokhoz új, hatékony eszközök állnak rendelkezésre. Ennek keretében a mai nappal megalakult az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa - áll a jegybank közleményében.

#665916 Hathor Előzmény: #665911

BUX 100pont fel, 100pont le tinglitangli még mindig keserves.

Ellenben valami készül!

Érdemes nyitva tartani szemünket!!

#665904 Hathor Előzmény: #665903

Na erről jó lenne tudni valamit mi volt, miért?!

Xetrára nagyon készülnek át.

Én nagyon bízom benne hogy jó lesz.

Xetrán most inkább vevők jöhetnek újak, mint eladók BÉTre szerintem.

Arany 50pontos esett közben..

Ez is erősödés felé hat számomra, mert mint menekülő utat eladják.