mennyi? nekem most nincsen realom.
én azért kíváncsi vagyok, hogy erre Viktor mit lép? ez provokáció volt a javából. de gondolom lesz válasz rá. de milyen?
Sopronban kék az ég, és 7 ágra süt a nap...itt tegnap volt szürke és esős idő....
Mindenki alszik ebben az esős időben ?
Mehetne már felfelé !!!!
Bakker elszállt a beírásom,de most nem állok neki még1x.
Amennyiben a devizahitelek végtörlesztéséréől beszélünk az úgy gondolom nem az egykulcsos szja miatt következett be,az átlag,csóró hitelvevőnek nem kerekedett több pénze ez által olyan mértékben hogy vissza tudja fizetni fizetni egészben...az önkormányzati hitelátvállalással és a mol,eon vásárlásokkal szerzett részesedést/tulajdonjogot pedig tovább adósodott az állam,én így látom.
miért, tilos a véleménynyilvánítás? talán tőled kell engedélyt kérni?
pontosan...a sublótból még nem, de a jövedelmeinket elvette...
gratulálunk jubiláltál most mondtad el u.ezt a zöldséget 3000.-szer.
és tudjuk orbán személyesen kirugott téged és a pénzedet is kivette a sublótból.
fityesznél nagyobb tolvajbanda keévs van a világon....estleg karibi vagy fekete-afrikai államok vezetői...
Csökkent az infláció. Azért az egykulcsos szja miatt komoly pénzek szabadultak fel..pénzek kerültek elő a cihából és vagyonelemek kerültek eladásra.amivel végtörlesztés kerekedett..a hitelrészlet most szabadon elkölthető vagy megtakarítható...befektethető. A mató hitelcsomag1 jelentősen csökkentette a hitelköltségeit a cégeknek..beruházásokat generált..és még itt a mató hitelcsomag2. Konszolidálták az önkormányzati hiteleket itt is források szabadulnak fel..Te államivízfejről beszélsz én úgy látom olcsóbb lett az állam.
Az export is növekedett...az eus pénzek felhasználása javult.
Ezeknek eredményt kell hozni..ez kb 1-3 év.
komcsilibsi keselyűk ezért kepesztenek a hatalomért ezek az eredmények már nekik kellenének..lenne mit ellopni gazdagon..az eredményeket maguknak tulajdonítva..a hibáik és rablásaik eredményét visszamutogatva fideszre lőcsölni
"hahó emberek Ti mit néztek,melyik országban éltek? "
Ebben az országban, és bízunk benne, hogy valami kezdődik, ami még a reálgazdaságban nem látható, de nem is kell azt még látni most.
Számok?
Egy számot,a hiánycélt sikerült helyrerakni,igaz hogy kb 8x kellett a ktg vetést kiigazítani és elvonni mindenhonnan ahol még lehet pár forint /mny , mató és varga csomagok/,ilyen szintű megszorítások után az lett volna furi ha ez nem jön össze...hogy ez után hogy fog működni a gazdaság,és miből lesz vásárlóerő azzal már nem nagyon foglalkozik senki,miközben iszonyat vízfejűre hízlalják az államot.
Vagy majd a rezsicsökkentéssel zemberek zsebében hagyott pénz pörgeti fel a gazdaságot? :D
Esetleg a -2% alatti "növekedési bázisből" épphogy pozitívba csúszó gdp növekedésre vagyunk oly büszkék?
Amennnyiben fentiekre felminősítés jön az minősíti az Eu-t is,hahó emberek Ti mit néztek,melyik országban éltek?
a minősítési osztályba sorolás egy folyamat, tendencia eredményét jutalmazza illetve bünteti
véleményem szerint az elemzők a mostani makrókat pillanatnyi,átmeneti állapotként értékelik (mint ahogy azt én is teszem) és az egyszeri nem folyamatosan produkálható hatások eredményeire nem akarják az országbesorolást változtatni
meg kéne győzni őket arról hogy ez valóban a fellendülés.........
...de én félek hogy ez csúnyán vissza fog ütni
Nem szántam smileyt a végére.
Ha megnézed a számokat, közel sem állunk olyan rosszul, mint amit a bóvli fokozat indokolna. Pl. a fél EU összetenné a kezét a 3% alatti hiányért. Szerintem egy felminősítés fogja áttörni a gátat. Még akár jövő áprilisig, májusig oldalazhat BUX, de az már nagyon a vége lenne, addig nem hiszem, hogy elmegy. Hamarabb lesz elmozdulás szvsz.
"az sem zárható ki valakik tudják az esetleges felminősítésünket..
írtam én úgy látom fidesz nem lopja a pénzt és nem azzal fizet a spanoknak hanem infókat ad..és a piac fizeti ki őket. "
by Ibiza 27.én
Tőlem is mehet,csak maradjunk a realitások talaján...
Felminősítésre...kit,mit,miért? :D
Smileyt elfelejtettél tenni a mondatod végére...