Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#660740 wnprt Előzmény: #660633

De most akkor a kötvényesek jóval alacsonyabb áron kapnak részvényt, mint amennyit befektettek anno ezekbe a hitelpapírokban?

#660733 Grizzly Géza Előzmény: #660544

A "pótméter" rövid o,mivel nem egy hiánypótló hosszúság mértékegységről van szó,hanem egy fesz. osztóról (egy áramköri elem,leánynevén potenciométer). Tehát ha valaki egy áramköri elemen tapsoló tömeget lát(detonációval egybekötve) ahhoz kellő mennyiségű LSD-re és esetleg más kiegészítőkre van szükség,már amennyire vissza tudok emlékezni valamikori fiatalságomra,amikor is sok érdekes dolgot láttam betépve,de ilyet nem azt be kell vallanom ;)

#660633 Kénes_Dénes Előzmény: #660211

A köszvényesek már nagyon szét vannak zilálva. A beépített emberek és a sok dezinformáció megtették a hatásukat. Most jó megosztottak. Vannak akik még mindig a homoszexuális vonalat követik a felvonulásuk óta, hátha így nyernek társadalmi szimpátiát. Állítólag a gyűléseik is kezdenek elfajulni. Vannak akik még kitartanak, mások meg már a jó öreg Kénesben látják a megmentőjüket. Valaki még be is telefonált hozzánk, már előre eladná a rászvényeit.

Nincs gáááááz!

#660630 Kénes_Dénes

Aki a jó öreg puszilgatnivaló Kénes tanácsai alapján bevásárolt az most akár +250%-os nyerőben ücsöröghet. De szinte minden idei vevő is nyerőben van.

Nincs gááááááááz!

Sokan meg a hajukat tépik, jáááj bárcsak a Kénesre hallgattam volna, és vettem volna E-Start!

#660613 Ibiza Előzmény: #660586

Én nagy arcot nálad látok..értéket nem adsz a fórumhoz..de okoskodsz állandóan..

szerénység elvtárs szerénység..

#660586 rbbj11 Előzmény: #660557

azért nem kell a nagy arc...néhányszor bárki bele tud tenyerelni a mákba...

#660560 Hathor Előzmény: #660551

Akkor visszatesztel.

Elég gyenge itt is, ott is a nyomás.

Esésben semmi forgalom egyikben sem. Kitörésben nagyobb.

Buxunk is kiment a nagy napos ékből fel.

legalább tud venni olcsóbban aki akar, vagy második körre szeretne felszállni.

#660553 Euroman Előzmény: #660544

hát én nem tudom, hogy mi, de ez eheti 2xx K realizált tiszta nyereség, az raketta a javából:)

#660551 Sly-- Előzmény: #660544

Akárcsak a keg-hetes lottószelvény.

Az is szépen visszatesztelt. Ez is visszafog.

#660546 birkanyiiroo Előzmény: #660544

"Az árfolyam katapultált, és torony magasságba repült, amivel fehér füstöt húzott magával,.." :DD

#660544 Hathor Előzmény: #660542

E-star hetes lottószelvény vagy mi..

http://postimg.org/image/x5knlx2ld/

hetes búgócsiga felprörgette az árfolyamot. Göncölszekér alakzatból ufók felszáltak a centrifugális búgócsiga alakzattal.

Az árfolyam katapultált, és torony magasságba repült, amivel fehér füstöt húzott magával, kitörve a beszűkült karámból..

Alul a pótméteren hatalmas taps övezte a kilövést, a körben a taps detonációs hatását mértük, ami láthatóan megnövekedett!

:D

#660542 Euroman Előzmény: #660541

és főleg csa.fa.csa.fa.csa.fa.csa.fa....teljes vagyonvesztés, kipontozódás, öngyilkosság...

#660541 Hathor Előzmény: #660534

A legfontosabbat! Csőd, Csabika sitt! Mogyorózás..

cégközlöny, bennfentes, közgyűlés, pszáf., eplény, sípálya.

na meg a jó öreg Joe papa: Van e már csőd?

#660539 rbbj11 Előzmény: #660538

valóban. :) sztem még sok kimaradt, nem sikerült elég alaposan összefoglalnom ezt a céget :)