De most akkor a kötvényesek jóval alacsonyabb áron kapnak részvényt, mint amennyit befektettek anno ezekbe a hitelpapírokban?
De most akkor a kötvényesek jóval alacsonyabb áron kapnak részvényt, mint amennyit befektettek anno ezekbe a hitelpapírokban?
A "pótméter" rövid o,mivel nem egy hiánypótló hosszúság mértékegységről van szó,hanem egy fesz. osztóról (egy áramköri elem,leánynevén potenciométer). Tehát ha valaki egy áramköri elemen tapsoló tömeget lát(detonációval egybekötve) ahhoz kellő mennyiségű LSD-re és esetleg más kiegészítőkre van szükség,már amennyire vissza tudok emlékezni valamikori fiatalságomra,amikor is sok érdekes dolgot láttam betépve,de ilyet nem azt be kell vallanom ;)
a volt rfv bef. kapcsolattartóbóül avanzsált FÜGGETLEN fbtag))))))))
http://www.origo.hu/archivum/20080819-futoolajat-kezd-gyartani-az-rfv.html
ez is kamu volt
Pár százezres bónusz havonta, és egy kis srv :-)
És még néhány extra juttatás.
A köszvényesek már nagyon szét vannak zilálva. A beépített emberek és a sok dezinformáció megtették a hatásukat. Most jó megosztottak. Vannak akik még mindig a homoszexuális vonalat követik a felvonulásuk óta, hátha így nyernek társadalmi szimpátiát. Állítólag a gyűléseik is kezdenek elfajulni. Vannak akik még kitartanak, mások meg már a jó öreg Kénesben látják a megmentőjüket. Valaki még be is telefonált hozzánk, már előre eladná a rászvényeit.
Aki a jó öreg puszilgatnivaló Kénes tanácsai alapján bevásárolt az most akár +250%-os nyerőben ücsöröghet. De szinte minden idei vevő is nyerőben van.
Nincs gááááááááz!
Sokan meg a hajukat tépik, jáááj bárcsak a Kénesre hallgattam volna, és vettem volna E-Start!
Én nagy arcot nálad látok..értéket nem adsz a fórumhoz..de okoskodsz állandóan..
szerénység elvtárs szerénység..
azért nem kell a nagy arc...néhányszor bárki bele tud tenyerelni a mákba...
Akkor visszatesztel.
Elég gyenge itt is, ott is a nyomás.
Esésben semmi forgalom egyikben sem. Kitörésben nagyobb.
Buxunk is kiment a nagy napos ékből fel.
legalább tud venni olcsóbban aki akar, vagy második körre szeretne felszállni.
Na látod!
A csődösök meg akartak ettől menteni téged..
hát én nem tudom, hogy mi, de ez eheti 2xx K realizált tiszta nyereség, az raketta a javából:)
Akárcsak a keg-hetes lottószelvény.
Az is szépen visszatesztelt. Ez is visszafog.
"Az árfolyam katapultált, és torony magasságba repült, amivel fehér füstöt húzott magával,.." :DD
E-star hetes lottószelvény vagy mi..
http://postimg.org/image/x5knlx2ld/
hetes búgócsiga felprörgette az árfolyamot. Göncölszekér alakzatból ufók felszáltak a centrifugális búgócsiga alakzattal.
Az árfolyam katapultált, és torony magasságba repült, amivel fehér füstöt húzott magával, kitörve a beszűkült karámból..
Alul a pótméteren hatalmas taps övezte a kilövést, a körben a taps detonációs hatását mértük, ami láthatóan megnövekedett!
:D
és főleg csa.fa.csa.fa.csa.fa.csa.fa....teljes vagyonvesztés, kipontozódás, öngyilkosság...
A legfontosabbat! Csőd, Csabika sitt! Mogyorózás..
cégközlöny, bennfentes, közgyűlés, pszáf., eplény, sípálya.
na meg a jó öreg Joe papa: Van e már csőd?