stop kiütött
stop kiütött
http://www.tozsdeforum.hu/gazdasag/oveket-becsatolni-az-aranymelyrepules-megindult/
"(A cikk szerzője rendelkezik kárpótlási jeggyel, de az utóbbi egy évben nem bonyolított le belőle forgalmat.)"
felspekizte :))
re: exbus meg egyéb apróságok :Ö
azt mondták elmehet 3000ig is..utána ment le..most meg megy 1000alá..tehát felmegy.
Éxerboltokban nem látod az arany árcsökkenését..10-14.000Ft/gr..sztem ez máshol is így van a világban..a kereskedők próbálnak extraprofitot keresni..lesz egy ár ahol elkezdik venni.
Nagyon komikus, ahogy mindenféle számokkal dobálóznak az első komolyabb emelkedésre 2000 meg 5000 ! meg az első komolyabb esésre egyből 1000 alá ....
Müködik a hirgyár.
emelkedik :) stop felhúzva 15 fölé
erste megint ügyeskedik..kereskedési rendszerében nem látsz semmit...taknyok
teljesült arany longom, megható
a hagyományosan nagy aranyfelhasználó országok lassan elkezdik sztem venni..amikor ennyi volt akkor vették..amikor 1600fölé ment csökkent a vásárlási kedv..fele pakkom megvan..nem néz ki jól de ha megtalálja alját veszek még. =végén bármi lehet.
Ez egy semmi. Technikai kereskedés folyik, nincs új hír a piacon. Visszatesztelte a letört hónapos támaszt, és folytatódik tovább az esés.
Szerintem ez egy hiresztelésre inditott reakció.
Amint bejelentik a mennyiségi lazitás szűkitésének konkrét első lépését, fordulni fog.
A másik lehetőség szerint - amit korábban hallottam - India kiárusitja aranytartalékai egy részét.
Ha viszont ez történik, akkor is fordulni fog, csak lejjebbről:-)
A harmadik lehetőséget nem mondom el...
Bocs srácok, de szóltam, hogy 1430 alatt csak a short. És hogy 1360 elesik rövid idő alatt.
Nálam rövid kitérőkkel és felhúzásokkal irány le az 1180-as lokális mélypont alá.
én max 1280as leszúrást várok..ha ezen átmegy akkor az 1200sztem kemény támasz.
az fxpro-nál a spot arany-nál júl. 10-11. között van egy rés... (1259-1264) , megvan ez más brokinál is? (elég közel van már hozzá az árfolyam)
tartom..még vettem volna de nem kaptam záróban..el kellett mennem
ki is stoppoltak, erre a fosra bezzeg nem raktam profitvédőt...
Na ebédeltem, addig lejött kettős alj jellegre.
Bízzunk benne, hogy egy EDnk volt 38.2es fibon, majd itt egy kis dupla alj.
Előző alj alatt (1337alatt) mondom felejtő a pozi, ha még fel is mehet.
Előre nem kell aljvadászkodni..