Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Szerintem ez egy hireszt…

#660147 TrendMan

Szerintem ez egy hiresztelésre inditott reakció.

Amint bejelentik a mennyiségi lazitás szűkitésének konkrét első lépését, fordulni fog.

A másik lehetőség szerint - amit korábban hallottam - India kiárusitja aranytartalékai egy részét.

Ha viszont ez történik, akkor is fordulni fog, csak lejjebbről:-)

A harmadik lehetőséget nem mondom el...

Bocs srácok, de szóltam,…

#660145 ikszf

Bocs srácok, de szóltam, hogy 1430 alatt csak a short. És hogy 1360 elesik rövid idő alatt.

Nálam rövid kitérőkkel és felhúzásokkal irány le az 1180-as lokális mélypont alá.

én max 1280as leszúrást …

#660075 Ibiza

én max 1280as leszúrást várok..ha ezen átmegy akkor az 1200sztem kemény támasz.

Re: nincs cím

#660071 El Kebir Előzmény: #660011

az fxpro-nál a spot arany-nál júl. 10-11. között van egy rés... (1259-1264) , megvan ez más brokinál is? (elég közel van már hozzá az árfolyam)

tartom..még vettem volna…

#660070 Ibiza

tartom..még vettem volna de nem kaptam záróban..el kellett mennem

#659959 Hathor Előzmény: #659953

Ha 1440alá beesik az árfolyam, ne ragaszkodj görcsösen hozzá.

Annak környékén kellett nyitnod.

Én egyelőre ha alá megy kivágnám.

Ha utána újra elindul fel, akkor még be lehet szállni.

Védeném szűken a poziciót.

köszi..Hathor nem haszná…

#659953 Ibiza

köszi..Hathor nem használok stopot csak ha nagy a nyereség..kézzel vezérlem..látják a brokik és lemennek érte.

igen eszközvásárlási hírre mindig mozog..nem mintha aranyat vettek volna eszköznek..én nem tudok róla..

valamit érzek a bajszommal..nem tudom mit de várok egy felszúrást..aranyban..leszúrást a daxban s&p-ben..tényleg Hathor ezek a chartok igazolják a bajszom?

#659939 Hathor Előzmény: #659883

1344 egyelőre jön fel.

Hivatalosan stop előző alj alá.

Most még közel van 7pontra.

#659847 Hathor Előzmény: #659779

A gyengülő fundamentumok miatt nem kímélik az aranyat

2013. szeptember 12. 10:36

Ma is a lejtőre került az arany és az ezüst árfolyama, amiben egyrészt a mérséklődő szíriai feszültségek, másrészt a Fed pénznyomdájának közelgő lassítása játszhatja a főszerepet. A Brent és a WTI típusú nyersolaj viszont a tegnapi záróértéke közelében kezdte a mai kereskedést, annak ellenére, hogy a szerdán publikált amerikai tartalékadatok csalódást okoztak.