Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

köszi..Hathor nem haszná…

#659953 Ibiza

köszi..Hathor nem használok stopot csak ha nagy a nyereség..kézzel vezérlem..látják a brokik és lemennek érte.

igen eszközvásárlási hírre mindig mozog..nem mintha aranyat vettek volna eszköznek..én nem tudok róla..

valamit érzek a bajszommal..nem tudom mit de várok egy felszúrást..aranyban..leszúrást a daxban s&p-ben..tényleg Hathor ezek a chartok igazolják a bajszom?

Re: nincs cím

#659939 Hathor Előzmény: #659883

1344 egyelőre jön fel.

Hivatalosan stop előző alj alá.

Most még közel van 7pontra.

#659847 Hathor Előzmény: #659779

A gyengülő fundamentumok miatt nem kímélik az aranyat

2013. szeptember 12. 10:36

Ma is a lejtőre került az arany és az ezüst árfolyama, amiben egyrészt a mérséklődő szíriai feszültségek, másrészt a Fed pénznyomdájának közelgő lassítása játszhatja a főszerepet. A Brent és a WTI típusú nyersolaj viszont a tegnapi záróértéke közelében kezdte a mai kereskedést, annak ellenére, hogy a szerdán publikált amerikai tartalékadatok csalódást okoztak.

#658943 ikszf Előzmény: #658920

Ezt most nekem?

Tökre nem értelek, egyrészt nem is volt vitám Hathor-ral, másrészt meg hetes, havi chartot nézek aranyban (1964. hozzászólás), ő pedig jóval rövidebb chartot néz. Harmadrészt meg beírtam, hogy 1430-1440-ről csak a shortot keresném (felette long), és úgy látom, hogy bejött.

Azt is írtam, hogy ez az ~1360 ideig óráig tartani fogja, de elengedi hamarosan.

#658920 Ibiza Előzmény: #658918

az a gond még nem is értik miről beszélek..ha fikázni kell akkor ott nyargalásznak az első sorban..de ha a szakmaiság ott van valahol akkor lapítanak.

#658918 Előzmény: #658913

Biztos itt is bennfenntes infoi voltak.

SEC-et a nyakába!

#658839 ikszf Előzmény: #657516

Mit kellene mondanom? Megköszönni? Vagy nem értem.

Teljesen eltérő idősíkot írtunk.