Már amennyiben bármilyen számot is reálisnak lehetne tekinteni,amihez az esz(t)arnak köze van ;)
Már amennyiben bármilyen számot is reálisnak lehetne tekinteni,amihez az esz(t)arnak köze van ;)
a becslés nem jó, régi
régi számokból indult ki azóta cégméret lecsökkent
senki nem mondta hogy a belső adósságból nem lett külső adósság
egyébként jó esetben lesz túlélés ha nem tudja a csődegyezséget levezényelni 3 hó alatt akkor felszámolás
600 db új tulaj aki alig várja a menekülést
Ha a közepét nézzük az egésznek akkor 256Ft jön ki fair értéknek az 50 milliós hígítás után. Az egész becslés pedig 88-464 között változik. Így akkor a 200Ft körüli érték tényleg reális lehet.
Jönnek a cikkek,mint említettem a napokban ;)
Ennek a srácnak 260 Ft jött ki fair árnak. Annyiért oda is adom nyomtatás előtt ;)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/napok_ota_tepik_az_e-start_tulszaladt_az_arfolyam.189002.html
3. res utan belevenni bator dolog volt.
Sztem egyet (a mait) legalabb be fog tolteni.
a papírt 600K-n vezették be majd splitelték hogy kereskedhető legyen
600 körül utána indult a forgalom
ahhoz mérd
Pufik kiálltak 165-től lefele, készülni:( Ha egyben leöntenék, így már ki se lehetne szállni 160 -ig se.
A kérdés igazából költői volt, nem tudom a mostani aktuális árfolyamot, de a lényeg az, hogy a névérték legalább 20x-osán forog a papír.
Az, hogy közben hol tanyázott az csak egy dolog, de a vicc poénja mégiscsak az, hogy nemhogy név érték alá nem ment a papír, hanem a legrosszabb időpontjában is 8x annyit ért.
Ezt persze lehet elfelejteni, meg nem törődni vele, de ettől még tényszerű az, hogy aki eredetileg betolta a pénzét 10Ft/papír értéken, az még mindig hatalmas nyerőben van, vagyis a papír NEM veszítette el a névértékét, ami figyelemreméltó.
Az viszont, hogy közben mennyien kaszinóztak vele és éppen mennyi az árfolyam, az valójában teljesen érdektelen - hiszen abból a cégnek nem származik se haszna, se kára -, ez a papír MÉG nem veszítette el az értékét, sőt, mindig is többet ért mint a névérték. Ez pedig annyit tesz valójában, hogy nem a részvény névértékének számításával volt baj, hanem azzal, hogy "pump up the volume" módjára feltornászták a papírt teljesen irreális árfolyamra.
168-on begyűjtöttem egy kicsit, 816db-nál kezdte s 4 tétel, 4500 összesen, de nagyon lassan töltődik a vételi, ez így már harmat gyenge, bármelyik pillanatban újra önthetik, akkor meg kell próbálni visszaszórni. De ha ma még kibírja így, akkor holnap még talán jó lesz.
azt is számold ki hogy 20-szoros hígítás után mennyit ér majd
a mérlegfőösszeg attól nem nő
Már csak a könnyed kötekedés kedvéért: A névértékhez képest hol is van a jelenlegi árfolyam?
az ember olyannak higgyen akit ismer vagy már bizonyított..az első lehúzások a müszi-vel kezdődtek..a szisztem semmit nem változott..várszegi ügyesebben csinálta..5-10x lehúzta a rókák bőrét.
volt olyan kispapír (már nem tudom melyik) amit amerikai stílussal vezettek be.. TV-ben mutattak képeket szép nők pasik pezsgő kaviár buli...mert tőzsdére vitték a papírt.. a kismaki azt hitte ha vesz a részvényből utána már ö is ott mulat..pedig akkor már az ő pénzét költötték.
Most az van E-star esetében valakik tudnak vagy sejteni vélnek dolgokat a továbbiakról..pár kisbefektető meg lesz mi lesz felszállt a vonatra..a birkák meg arra mennek amerre terelik őket..vannak makacs birkák..akik azt mondják..ááá nem hagyom magam kirázni..na ezek meg elveszítik a teljes pénzüket..ők a 12k-ról 0,1k-sok.
Speki papír rulettszerű nyerési eséllyel...
A tőzsde sima egyszerű üzlet, semmi személyes.
Van aki rulettszerűen vesz..vagy jó lesz vagy nem..ha nem bukóban eladja
Van aki kiválaszt papírt ágazatot..van terve..megismeri a papírt.. támaszoknál vesz de érzelem nélkül eldobja ha kell..ez már járható út
Van aki hisz vagy tud dolgokat..időtáv nélkül vesz bele egy-egy papírba és amikor kellő nyereség van rajta eldobja...a nagy pénz ebben van...
Ennek ellenére szépen duplázott a papír megint.
Valamit árazott a papír. Mint láthattuk, a csődegyességet.
Ezek után előre gondolkodik az ember, nem hátra hogy mire lehetett mínusz a beszámolóban.
Na de én nem fogom a képletet kirakni.
Majd Te elmondod újra.
De elmondom a verziódat: csőd, cégközlöny, mutyi, kamu, über mutyi, röhej, ATL, alsó limit, -20%, pszáf.
Köszönjük! Viszlát!
"Hathor: Ma is lehet kereskedni a papírral.
Eddig is lehetett."
na ne kamuzz, péntektől is lehetett(((((((((
a válságnak ehhez semmi köze, sőt azt szajkózták anno hogy ez egy fain cég mert alapvető szükségletre szolgáltat és hogy még jó is neki a válság mert olcsóbban