hogyne, Rockeffellerék most kapcsoltak
a kicsikre tudod lehányni a wc papírod, akik ma jóval kevesebben jöttek)))))))
hogyne, Rockeffellerék most kapcsoltak
a kicsikre tudod lehányni a wc papírod, akik ma jóval kevesebben jöttek)))))))
majd te leszel szánalmas a Gyordkocsi utcában
hihetőbben kamuzzál
160-on volt 3235 db eladó.. most az is eltűnt... legalábbis a 3k
még 5k sem fog teljesülni 168-ig??
Ha kis vevő van, az a baj, hogy csak kicsik veszik..
ha nagy vevő van, az a baj, hogy kamu.
A többi puffer, meg über mutyi szöveg.
Legőszintébben mondom, hogy ez szánalmas, és unalmas.
Hogy lehet így elcseszni egy fórumot ilyen emberekkel..
már undorral jövök fel a fórumra..
írni sincs kedvem.
über mutyi
jobb ja nem kapsz
alig vann bent kicsi, mások is kapcsoltak, max 25 db lehet
no:
1/1 6k
ezt követően a darabszámok alakulása: ezekre az értékekre módosult, 1-2 helyen hozzáírtam hogy éppen hanyadik ajánlat.:
19149 db
22149 db (egyben 20k jött erre)
42149 db
----- ezt nem tudtam felírni
56738 db
58918 db
62098 db
0/12 62336 db
62566 db
87566 db
88226 db
88354 db
89154 db
89504 db
91954 db
0/20 191954 db (itt állt be huszadiknak 100k)
Visszanéztem demon, vagy 42k vagy 62k-nál tett be engem, elképesztő, addig többen is betudtak állni, nem értem hogy, miért nem raknak be hamarabb. Na mindegy, ma vissza is vonom szerintem, mert most már innentől ultra riskes a dolog, aztán meg ha már megkapja az ember az lesz a baj.. Ebből totál kimaradtunk, senki nem tudott venni.
a kicsik tegnap kb 2K-val álltak benn
a vevőszám is leesett
majd mindjárt nézem az ismétlést, aztán ha sikerül meglesni, majd beírom :)
mellesleg ha minden legjobban menne, fundásan akkor se ér a rv. 100 ft-ot se, mert kb. 100-as ár mellett 50-es P/E jönne ki, ha minden szuper lenne elköv. 2 évben.
régesrég nem lehetne adószáma se...
én szeretem a spekákat, de mikor 2 napon is ránéztem, h. jé +20% talán jó lenne egy körre, megláttam a 2 milliós napi forgalmat, aztán le is tojtam. Vicc. Ha akarna vki, akkor sem tudna belevenni. És igazad van, mire bele lehet majd venni, mert annyi eladó lesz, akkor már bennfentes infósok fogják okosan a tömést csinálni...
és valaki ilyet adni akar mert elégedett)))))
vagy ő maga dobta be
Ki hitte volna,hogy van még hova süllyedni.
"felmentvény" fogalma:
"A legfőbb szerv által a vezető tisztségviselő számára adott felmentvény azt jelenti, hogy a legfőbb szerv a beszámolók megvizsgálása alapján lemond arról, hogy a legfőbb szerv a vezető tisztségviselővel szemben kártérítési igénnyel lépjen fel azoknak a tényeknek az ismeretében, amelyek a számadás alapjául szolgáltak.
A felmentvény tehát azoknak a tényeknek az elfogadását jelenti, amelyek a beszámolás alapjául szolgáltak, de csak ezeknek a tényeknek az elfogadását jelenti, a vezető tisztségviselő egyéb magatartására nem vonatkoznak. Másként fogalmazva a felmentvényt – mint a jogról való lemondást általában – nem lehet kiterjesztően értelmezni. A legfőbb szerv kártérítési igényről való lemondása, azaz a felmentvény megadása azon alapul, hogy a kártérítési igény alanyi jog, amely szerint a jogosult saját elhatározása alapján dönt a jogalkotó által biztosított jogosultság érvényesítéséről.
A legfőbb szerv által adott felmentvény a tagok/részvényesek bizalmi megnyilvánulása a vezető tisztségviselő irányában. A felmentvény megadásával a legfőbb szerv igazolja, hogy a vezető tisztségviselők a vizsgált időszakban a gazdasági társaság érdekeinek szem előtt tartásával jártak el.
A felmentvény egyoldalú ügylet, amelynek jelentősége abban van, hogy az egyoldalú jognyilatkozat nem vonható vissza, a jognyilatkozat megtételekor a nyilatkozat hatálya beáll."
http://www.hvgorac.hu/sites/portal/default.aspx?page=journal&article=ceghirnok_2010_11_3-4.htm
re: bűzölgő dögkút, E-Star a neved.
Ezt ugye mos tnem gondolod komolyan? Aki megvette ezt a sz*r papírt a nem létező illetve fals információkat tartalmazó jelentésekre alapozva több ezer forintos áron, azt hol érdekli most hogy 86 forintról felhúzzák akár 360 forintra? Ez megint egy piszos játszma, bennfentes kereskedés zajlik a szemünk előtt, de ez itt Magyarországon úgy tűnik senkinek nem szúr szemet. Ha majd te is kaphatsz megint papírt mint kisbüfi, ők majd akkor szórják. Régóta szaros már ez a történet, fel sem foghatom hgoy lehe teyáltalán ezzel a szeméttel kereskedni a tőzsdén amikor nincs egy normális, auditált jelentésük, csak mindenféle kamu szar, azok is késve megjelentetve.